luni, 3 decembrie 2018

Rutina de îngrijire cu Apidermin Complex

Bună fete dragi, am testat de câteva săptămâni noua gamă de la Apidermin Expert de la Complex Apicol, aşa că astăzi vreau să vă vorbesc puţin despre produse. Practic am primit o întreagă gamă de îngrijire, de la apă micelară, lapte de corp, la creme pentru ten. Este pentru prima dată când încerc aceste produse naturale, am fost tare entuziasmată încă de la început când le-am văzut şi produsele româneşti mereu vor avea un loc în inima mea.


Uleiul demachiant
Hai să începem cu un produs pentru curăţare şi anume uleiul demachiant. Acesta îndepărtează machiajul având o formulă foarte prietenoasă cu pielea, şi mie îmi plc produsele de acest gen, deoarece nu îmi agresează tenul. Are proprietăţi antioxidante şi de hrănire, iar printre ingrediente se numără: uleiul se soia, uleiul de cânepă, care nu lasă senzaţia de gras pe ten. După aplicarea lui folosesc întotdeauna apa micelară pentru a lua eventualele împurităţi rămase. Îl găsiţi aici.

Apa micelară
Vine într-un ambalaj de 150ml, cantitate ok zic eu, deoarece îmi place să încerc mai multe, nu vreau să stau cu o apă micelară 5 luni :))) O folosesc după demachierea tenului cu acel ulei, şi îmi place cum se simte tenul după folosire. Formula este una blândă, hipoalrgenică, iar ingredientele sunt naturale. Proteinele de mătase lasă pielea catifelată iar lăptişorul de matcă contribuie la regenerarea celulară. În zona ochilor nu o folosesc, prefer un demachiant. O găsiţi aici.

Laptele de corp
Acest produs este WOW cu adevărat! Şi spun asta pentru că rareori dau peste o cremă care să miroase aşa bine şi după un timp mai îndelungat de la aplicare. Intra foarte bine în piele şi o lasă foarte hidratată. Se poate găsi aici.



Crema de zi
Acesta este produsul în care mi-am băgat nasul prima dată Îmi place totul la crema asta, de la textură, culoare, consistenţă, miros...La aplicare se simte cremoasă, miroase tare frumos a miere de albine, şi îmi place că se absoarbe relativ repede în ten. Pielea este mult mai catifelată, radiantă şi chiar vă  recomand aceste produse româneşti.
Printre ingrediente se numără: lăptişorul de matcă, ulei de măsline, acizi graşi naturali, omega 3, 6, 9 din uleiul de cânepă, ulei de argan, coenzima Q10, acid hialuronic.
Acvtivele din această cremă acţionează la suprafaţa pielii prin îmbunătăţirea hidratării, dar şi în straturile interioare ale dermei. În prima fază a aplicării creează un filtru molecular la nivelul pielii printr-un efect lift instant, în următoarea stimulând producţia de colagen. După care completează rezervele de acid hialuronic ale pielii şi repară elasticitatea fibrelor. Se poate găsi aici.


Crema de noapte
Intră în piele la fel de repede, mirosul mi se pare acelaşi ca şi crema de zi. Aeasta conţine un mix concentrat de ingredinete active premium cu eficienţă demonstrată. Printre ingredinete se numără: untul de shea, extractul de măsline, acizi graşi naturali omega 3,6,9 din ulei de cânepă, ulei de argan, coenzima Q10, acid hialuronic, lăptişor de matcă.
Apidermin Expert luptă împotriva formării ridurilor, ameliorându-le pe cele existente. O găsiţi aici.

Serul Apidermin Expert
Serurile pentru ten sunt un real răsfăţ, şi până acum am testat câteva să îmi dau seama care e mai bun. Acesta vine cu o pipetă, foarte simplu de dozat, are 30ml şi miroase la fel ca restul gamei. Tenul rămâne luminos, hidratat după aplicare, şi îl folosesc seara după demachierea tenului. Un plus al acestui produs este că nu lasă tenul lipicios cum o fac alte seruri. Este sub formă de nectar şi asigură un efect intens de reducere a ridurilor. Serul îl găsiţi aici.



Şi cam asta am avut de spus, sunt curioasă dacă vă tentează această gamă de la Complex Apicol, şi cele care aţi încercat-o aş vrea să ştiu cum vi s-au părut!

35 de comentarii:

  1. Mereu m-au tentat produsele Apidermin, dar n-am incercat pana acum. Articolul tau ma încurajează sa dau curs acestui gand :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey! Super review! Sunt foarte curioasa de aceste produse, in special de lotiunea de corp si crema de noapte! Imi place sa folosesc produse romanesti si mie! Good Job!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt abalajele produselor! Trebuie neaparat sa incerc si eu produsele apidermin :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai citit despre ele ca sunt bune, sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Serul mi-ar plăcea cel mai mult să-l încerc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Laptele demachiant vreau si eu sa il incerc. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici mie nu îmi place să folosesc produse în cantități mari deoarece mă plictisesc până le termin. Apa micelară mă tentează să o cumpăr, mulțumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu drag, ambalajele sunt foarte interesante au un aer vintage de produse naturale de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac produsele de la acest brand asa ca abia astept sa le testez si eu pe viitor pe cele recomandate de tine. Poate serul sau o apa micelara. 😘

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata foarte bine aceste produse si deja le-am pus pe lista de cumparaturi. Poate vine mosul!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Par niste produse tare bune dar nu am avut ocazia sa le incerc! Din cate ne prezinți tu chiar m-ar încânta si pe mine!💖

    RăspundețiȘtergere
  12. Crema de zi ma atrage cel mai tare, cred ca o sa o incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un kit perfect pentru aceasta perioada. Voi încerca și eu produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Apidermin este un brand pe care îl apreciez, dar nu am mai avut de mult produsele lor.
    Serul, crema de zi și de noapte sunt cele care mă tentează.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am incercat nimic de la acest brand, dar toate produsele acestea suna foarte bine. Mi-as dori sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si mie imi plac extraordinar de mult produsele din gama asta. Serul cred ca e preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt convinsa ca ti-ai creat o rutina de ingrijire a tenului tare interesanta. Mi-as dori si eu sa incerc serul

    RăspundețiȘtergere
  18. Observ ca le-au schimbat ambalajul si cred ca si formula pe alocuri! Eu am incercat variantele anterioare si mi s-au parut ok :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa stii ca nu am niciun produs de la ei,m-ai facut tare curioasa.

    RăspundețiȘtergere