miercuri, 6 martie 2019

Life Care- Produse pe bază de mușețel

De mult timp nu am mai avut legătură cu aceste produse de la Life Care, știu că într-un timp am avut o prietenă reprezentantă al acestei firme, avea catalog lunar și astfel comandam și eu produse.
Acum supriza a fost să primesc 4 dintre ele, o gamă pe bază de mușețel care mi-am dorit-o extrem de mult. Din ziua în care au sosit le-am supus la teste, și am să vă spun în cele ce urmează care sunt și favoritele mele.


Mușețelul are extrem de multe beneficii fiind folosit de foarte mult timp atât pentru tratamentul coșurilor, al inflamațiilor, dermatitei, pentru grăbirea vindecării rănilor. Fiind un remediu atât de versatil, acesta poate fi folosit și în cosmetică pentru tratarea numeroaselor probleme ale părului sau tenului. Poate face miracole în privința cearcănelor, sau a părului lipsit de strălucire.

Șamponul pentru volum și strălucire, cu mușețel BIO Krauter

Șampoanele lor le auzeam extrem de lăudate, și benefice, eu căutând mereu o gamă ce îmi oferă volum și strălucire părului meu creț. Întărește rădăcina firului de păr, ceea ce mă bucură, deoarece de multe ori părul are tendința să se rupă atunci când îl periez, curăță delicat și îndepărtează excesul de sebum. Pentru cantitatea ce o are de 500 ml, prețul lui mi se pare mai mult decât ok, și anume 24 de lei. După prima utilizare se poate observa diferența, nu degeaba îl folosim întreaga familie!
Puteți găsi produsul aici.


Cremă nutritivă pentru față, cu mușețel Bio Krauter

Înainte de a folosi o cremă, mereu citesc cu mare atenție pentru ce tip de ten este destinată, ce acțiune are, ce ingrediente conține. Aceasta a îndeplinit majoritatea dorințelor mele, ea având la bază o combinație triplă de ingrediente active.
-Mușețelul, hrănește, calmează și regenerează țesuturile
-Alantoina, ajută la producerea colagenului
-Panthenolul, catifelează și hidratează pielea, oferindu-i elasticitate
Este ideală pentru tenul normal, sau uscat, este foarte light, tenul e mult mai luminos, hrănit, plus că întârzie îmbătrânirea pielii.
Mirosul este unul foarte plăcut, intră repede în piele, și nu îmi lasă tenul gras. O puteți găsi aici.


Pastă de dinți pentru fortificare și protecție

Paste de dinți am tot încercat de-a lungul timpului, există una de la Colgate care albește dinții și o mai recumpăr în rest nu am găsit ceva super waw. Aceasta de la Life Care are o aromă de mentol ce îmi place, conține mușețel asta fiind potrivită și pentru persoanele cu sensibilitate și alte plante medicinale benefice cavității bucale. Protejează gingiile, întărește smalțul dinților și nu conține fluor.
Aș mai recumpăra pe viitor acest produs, îl găsiți aici.


Antipersiprant roll-on cu mușețel și rozmarin

Ce îmi place în primul rând la acest deo-roll e faptul că nu conține aluminiu sau alți coloranți artificiali. Are la bază o formulă bogată în plante BIO, ce calmează pielea după epilare, niciodată având probleme cu vreo iritație sau ceva de genul.
Apoi mirosul lui este unul extrem de plăcut, și ușor parfumat, proaspăt, a flori. Pănă acum recunosc, am folosit doar antiperspirante tip spray, dar de când a intrat acesta în rutina de îngrijire parcă îmi place mai mult. Nu mi-a pătat hainele niciodată, m-a protejat întreaga zi, ce altceva aș putea să îmi mai doresc?
Textura lui este una lichidă, transparentă, ușor apoasă, și o astfel de sticluță are 50 ml, îl puteți găsi ușor aici.


Sunt curioasă dacă voi ați încercat aceste produse minunate sau dacă ați auzit de Life Care?
Sper ca acest articol să vă fie util ! Pupici:*

26 de comentarii:

  1. am auzit de produsele lor, dar nu le-am incercat. totusi, nu exclud asta pe viitor. pasta de dinti imi face cu ochiul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place cum arată aceste produse, cred că sunt și de calitate, așa că le-aș da șanse. mă gândesc să aleg unul sau mai multe din produsele cu mușețel despre care ne vorbești.

    RăspundețiȘtergere
  3. Samponul l-as incerca neaparat, cred ca miroase divin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Samponul pare interesant. L-aș incerca si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele astea sunt minunate! Pur si simplu le ador!

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu aceste produse si le apreciez, intr- o vreme nu le mai gaseam , acum le-am vazut iar!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am folosit cateva dintre produsele lor insa nu pe acestea. Din ce ne-ai prezentat, mi-a atras atentia pasta de dinti si antiperspirantul

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit prima dată de LifeCare în perioada liceului. Și acum îmi amintesc cât de lăudate erau sampoanele lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit și eu cava produse de la ei și sunt minunate, au o calitate excepționala!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pasta de dinți cu mușețel trebuie să o cumpăr și eu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit si eu cateva produse cu musetele care m-au impresionat placut, iar despre produsele de la Lifecare am numai cuvinte de lauda

    RăspundețiȘtergere
  12. Antiperspirantul acela cu musetel se afla printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac mult produsele cu musetel! Acestea de la Life Care sunt geniale. Crema si roll-on-ul sunt preferatele mele. 😍

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte faine produsele de la acest brand, nu am incercat nimic pana acum dar niciodata nu-i tarziu

    RăspundețiȘtergere