miercuri, 4 septembrie 2019

Cosmetice naturale de la Nala | Shopping

De ceva vreme sunt o mare adeptă a cosmeticelor naturale, am încercat pe cât posibil să evit produsele cu tot felul de ingrediente ciudate care ne-ar putea afecta corpul sau tenul. Mă bucur tare mult că avem din ce alege, și brandurile încearcă să se dezvolte în această latură.

Pentru că de curând la Satu Mare s-a deschis un astfel de magazin, Nala, cosmetice cu peste 99% ingrediente naturale am făcut puțin shopping, și aș vrea să vă vorbesc despre ele.
Nu e prima dată când i-au produse de la ei, îmi plac tare mult, iar dacă veți merge în acest magazin e imposibil să nu luați ceva.


Sare de baie efervescentă

Sarea lor de baie este extrem de cunoscută, drept urmare am luat de această dată 3 astfel de bombițe de baie. Cea cu căpșuni și kiwi este favorita mea și conține ulei de avocado, floarea soarelui și semințe de mac, mirosul fiind extrem de plăcut și energizant. Sarea de baie cu liliac miroase foarte relaxant, iar uleiurile esențiale care se topesc în apă îți lasă pielea hidratată și catifelată.
Cea cu ciocolată o las la urmă pentru că a folosit-o soțul meu, nu sunt adepta mirosului foarte dulce, însă cu siguranță lui i-a plăcut extrem de mult.  
Vi le recomand cu drag, sunt foarte relaxante, și toată baia se învăluie cu un miros superb.


Am luat și un borcan mai mare de 600 gr tot cu sare, însă aceasta fiind granule, cu aromă de lavandă. Miroase foarte puternic, și nu trebuie să aplicați la o baie mai mult de 100 gr. Îmbogățește apa cu minerale, stimulează circulația sângelui, și îți oferă un somn mai liniștit. 

Gel de duș și exfoliant 

Nu lipsesc din ritualul de Spa, iar de această dată am ales un gel de duș cu mango și un exfoliant cu sare din zmeură. Din păcate gelul nu îl mai văd pe site, are un miros de vară, curăță și catifelează pielea. Îmi place la gelurile lor că mirosul persistă pe piele, și le-aș alege la nesfârșit. 
Exfoliantul cu sare elimină foarte bine celulele moarte și regenerează pielea. De fiecare dată după ce folosesc aceste scrub-uri pielea mea se simte ca de bebeluș, este extrem de fină și hidratată totodată. Eu le folosesc de obicei de 2 ori pe săptămână.


Produse pentru ten 

Este pentru prima dată când le testez, știam că cele pentru îngrijirea corpului sunt foarte bune, și voiam să aflu dacă și cele pentru ten se ridică la așteptările mele. 

Apa micelară este ideală și pentru machiajul waterproof, și are printre ingrediente aloe vera și ulei de argan. Uleiul de argan are proprietăți de calmare și hidratare profundă pielea devenind moale și strălucitoare. Aloe vera calmează și protejează tenul. Curăță foarte bine, și este una din preferatele mele, lăsând tenul curat și echilibrat. 

Aveam nevoie de o spumă de curățare bună, dar în același timp blândă cu tenul, iar dacă căutați una, să vă opriți la aceasta cu mușețel. Îmi place sistemul de dozare, spuma fiind foarte fină atunci când iese, și nu am întâmpinat probleme la acea pompiță ca și cu alte produse, din care ieșea doar apă. Elimină până și machiajul, însă mie îmi place să o aplic după ce am luat primul strat de make-up cu o dischetă demachiantă. 


Voi ce părere aveți de micile mele cumpărături? Am o mică obsesie atunci când trec pe lângă acest magazin din moll, și sunt curioasă cine nu le-a încercat până acum și ar dori??

27 de comentarii:

  1. Nu am avut încă produse de la Nala dar îmi doresc să văd cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Într-o lume din ce în ce mai agitată, bombitele de baie suna dumnezeiesc. Îmi doresc și eu asa ceva. ��

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima data cand am folosit produse Nala a fost cand am primit cadou de ziua mea. De atunci, mi-au plăcut așa mult incat mi le-am cumparat ori de cate ori am nevoie.
    Urmează ziua mea, prin urmare, voi sugera familiei si prietenilor cateva cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador produsele celor de la Nala. Le folosesc și eu! Le-am îndragit de cum le-am testat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, Doamne! Eu le ador! Sunt indragostita in aceasta perioada de cele cu liliac... tot setul! Miros absolut divin!💜💜💜

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohh, domane! Sarea lor de baie e geniala! Musai sa-mi fac un stoc generos/.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu produse Nala si le ador. Sunt tare faine, miros bine si fac o treaba excelenta. Bombele de baie, gelurile de dus, spumantele sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac cosmeticele lor si imi plac mirosurile pe care le au pentru ca ma poarta pe taramuri de poveste

    RăspundețiȘtergere
  9. De mult timp mi-am făcut un mic wishlist cu produse de la Nala. Cred ca voi incerca si eu cate ceva de la ei cat de curând.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am încercat nimic de la ei, dar acele bath bombs ma atrag de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador cosmeticele Nala. Miros extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bomba de baie de la ei mi-a placut si mie tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ador bombele de baie de la Nala dar si spumantul lor de baie. Le folosesc mereu pentru baia Larei fiindca sunt naturale

    RăspundețiȘtergere
  14. Trebuie sa le incerc si eu neaparat. Numai lucruri bune privind ele :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am folosit aceste produse până acum

    RăspundețiȘtergere