joi, 5 decembrie 2019

Cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri | Notino

Ne mai despart doar câteva zile până la Crăciun și asta înseamnă că trebuie să avem pregătite cadourile de pus sub brad.
Recunosc, am fost harnică iar eu deja le-am așezat, drept urmare pentru cele care încă sunteți în pană de idei, azi vreau să vă spun de la mic la mare ce am cumpărat și ce v-aș recomanda.

Majoritatea cadourilor de Crăciun le-am achiziționat de pe mult cunoscutul site, Notino, la prețuri foarte bune, pentru toți membrii familiei. Eu personal aș fi mai mult decât încântată să primesc o paletă cu farduri, produse de machiaj, sau de ce nu lumânări parfumate de la Yankee Kandle. Pentru ca surpriza să fie mai frumoasă puteți apela la serviciul lor de ambalare cadou


Cadouri pentru ea..

Produse de make-up v-am tot prezentat, însă acum vin cu o nouă sugestie, un set de lux, aș putea spune, ce conține trei produse pentru îngrijirea părului de la Kerastase.
Nu mă gândeam niciodată cât de bune ar putea fi, până nu le-am încercat și eu.

Gama Resistance, este destinată pentru întărirea și creșterea părului, și conține un șampon, o mască și un ser intensiv. O rutină completă, potrivită scalpului normal, într-un ambalaj frumos de cadou.
Ce îți mai trebuie?


Cadouri pentru el..

Trecând mai departe, ne îndreptăm atenția către cadourile pentru bărbați, și am ales acest set de la Hugo Boss, deoarece îl văzusem și la ofertă bună. Un parfum elegant, atemporal, și din câte am văzut este preferat de milioane de bărbați din întreaga lume.
Este un parfum proaspăt, picant-lemnos, potrivit pentru un bărbat încrezător, modern. La set acesta vine cu un deo stick și încă un produs cadou. Dacă ar fi să îl comand soțului eu aș alege să îi gravez și numele pe sticluța parfumului, cu siguranță îl va prețui mai mult.


Cadouri pentru copii..

Să nu uităm de dragii noștri copilași, și pentru că noi iubim mult produsele de la Dove, foarte delicate cu pielea, m-am gândit să le integrez și aici. Setul este format din 3 produse, un șampon, un lapte de corp, și o cremă protectoare, ambalate frumos în această cutie colorată.
Gama Rich Moisture este potrivită și pentru bebelușii cu pielea sensibilă.

O ofertă super bună am mai văzut pe Notino, și anume că la o comandă de 200 RON primiți un portofel, șosete sau o geantă cadou, ceea ce mi se pare super. Pe lângă cumpărături mai primești și cadouri, așa să tot comanzi.
Sunt curioasă voi ce cadouri a-ți pregătit pentru cei dragi? Așteptați cu nerăbdare sărbătorile?

19 comentarii:

  1. nici nu te poti uita odata acolo fara sa cumperi ceva :)... tot timpul reduceri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tentante ! Multumim de recomandari !

    RăspundețiȘtergere
  3. Super! Imi plac ideile tale de cadouri, inca nu am terminat cumparaturile de Craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, le aștept cu nerăbdare. Am luat și eu diferite seturi pentru cei dragi. Nivea în cutie muzicală a primit și Albert pa botez. Produsele sunt foarte bune și cutiuța e simpatică rău.

    RăspundețiȘtergere
  5. Notino are oferte atât de tentante! Deși am luat cadouri, parcă tot mă tentează sa dau iama în acestea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am luat si eu multe cadouri cosmetice de pe Notino, anul asta. Chiar si copiilor le-am luat niste seturi faine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sugestiile de cadouri ne ajuta sa facem cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, iar Notino ne pun la dispozitie seturi tare dragute.

    RăspundețiȘtergere
  8. La setul Kerastase ma uit si eu de ceva timp, este o varianta ok ca pret, iar produsele sunt de calitate excelente pt. par.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte tentante seturile de la Notino. Ma atrag acele pachete care pot fi oferite pur si simplu drept cadou

    RăspundețiȘtergere
  10. Da astept cu nerăbdare sărbătorile, am pregătit cadouri pt ce-i dragi dar mai am cate ceva de cumparat

    RăspundețiȘtergere