duminică, 19 iulie 2020

Noutăți de vară | Farmasi

Bună dragile mele și vine v-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim neapărat despre noile produse din cataloagele Farmasi, atât pentru ea, cât și pentru bărbații din viața voastră!
Marea noastră pasiune este machiajul așa că paleta Peach Bite vine perfect în colecția noastră și o consider tare versatilă. Are un bronzer, un iluminator și un blush într-un ton cald de piersică, pentru a întregi frumos machiajul feței, acesta devenind proaspăt și romantic în același timp. Toate ne dorim un look seducător, mângâiat de soare, iar paleta le conține pe toate.



Trecând mai departe am descoperit că au lansat și niște spray-uri pentru corp, ce vin în două variante: Crush ( care o am și eu ) și L'Amour. Nu  pot să vă explic cât de mult îmi place, îl aplic de multe ori pe zi să îi simt aroma cât mai intensă de pepene dulce și notele de prune. Clar m-a cucerit, deși dacă e să mănânc pepene nu mă dau în vânt după el, dar spray-ul asta cu aroma proaspătă mă farmecă.


Cu siguranță am să îmi achiziționez și varianta L'Amour deoarece are note de iasomie și vanilie care pur și simplu le iubesc. După denumire încă, pare a fi un body mist cu un parfum ceva mai romantic.

Gama Shield Man pentru bărbați

Avem în primele pagini ale catalogului și o nouă gamă pentru bărbați, completă aș putea spune. Soțul meu s-a bucurat de 3 dintre produsele gamei, și anume: spuma de ras, loțiunea after-shave și crema pentru față și ochi. Gama conține un complex de peste 10 aminoacizi și proteine care fortifică și protejează părul și pielea. Pentru întreaga gamă vă las link aici.


Spuma de ras cu aminoacizi- este defapt un gel ce se transformă într-o spumă foarte moale, densă și cremoasă. Oferă confort și precizie în timpul bărbieritului, astfel că m-am gândit ce bună ar fi și pentru epilare. Formula este îmbogățită cu Allantoin și Aloe Vera, ajută la îmbunătățirea alunecării și protejează împotriva micro-tăieturilor și a iritațiilor.

Loțiunea după ras- are formulă unică îmbogățită cu un cmplex de aminoacizi, ajută la calmarea și hidratarea pielii. Previne iritația de asemenea, se absoarbe repede, miroase plăcut, iar textura este ușoară, non-grasă.

Crema de față și ochi- susține aspectul energetic al pielii. Previne în timp oboseala acumulată în jurul ochilor. Evident că prima dată a fost mai greu până m-am rugat de soțul să o folosească, dar dacă o aplic eu nu are probleme. Așa că se răsfață câteva minute cu un masaj până se absoarbe complet.

Sunt curioasă ce părere aveți de noile produse? Voi ce vă cumpărați acum pe timpul verii? Ați dori sau aveți produse Farmasi în colecția voastră?

27 de comentarii:

  1. superbe nuante are paletuta, nu am folosit decat rujuri de la Farmasi, au o multitudine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoasa e paleta! Iar spray-ul pentru corp daca miroase a pepene si prune e clar un produs pe care mi-ar placea sa il am.

    RăspundețiȘtergere
  4. Paleta e tare frumoasa si potrivita pentru orice sezon, sa le folosesti cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Paleta este pur și simplu wow!Nu zic ca celelalte produse nu sunt tentante ,dar paleta arată super

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar eram in cautarea unei spume de ras, mersi de recomandare! Vreau sa o cumpar pentru sotul meu, dar daca imi place, sigur o folosesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult paleta de culori cred ca voi comanda si eu una.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincera sa fiu nu am nici un produs de la ei, o sa caut si eu o paleta de farduri ca a ta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vara nu prea folosesc cosmetice, las pielea sa respire, dar fardurile alea bejulii tare-mi fac cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce de produse faine! Sa le folositi cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac produsele! As lua pentru sotul meu Gama Shield Man. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  12. Paleta e preferata mea!! Super draguta! ^_^ E super ca ii putem rasfata si pe barbati. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum-necum, produsele prezentate de la Farmasi sunt necesare și mie. Le voi comanda, căci tocmai căutam și pentru soțul meu ceva de genul gamei Shield Man.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mie imi plac produsele Farmasi si le folosesc cu drag- au un preț tare bun și calitatea este chiar mare ❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  15. Iubesc produsele Farmasi. Ma tenteaza tare sprayul de corp, dar si gama pentru barbati. Ar fi un super cadou pentru sotul meu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Este foarte frumoasa paleta si imi plac mult si variantele de cosmetice pentru barbati

    RăspundețiȘtergere