luni, 13 iulie 2020

Recomandări de Summer Black Friday!!!

Bună ziua dragele mele! Reduceri? A zis cineva asta? Se pare că și anul acesta avem Summer Black Friday la Notino în perioada 13-19 iulie, iar ei ne oferă 20% reducere la brandurile selectate din următoarele categorii: parfumuri, îngrijirea tenului, părului și a corpului, make-up și produse electrice. Trebuie doar să introduceți la comandă codul "notino". Lista mea ca de obicei este mega plină, doar știți că iubesc să încerc noi produse, iar dacă au și un preț bun este un punct bonus. Și pentru că este vară m-am gândit să vin la voi cu câteva recomandări în materie de skincare și haircare. Ne dorim un ten sănătos dar și un păr strălucitor plin de volum, cu siguranță!

Folosește apa termală 

Știți că este potrivită pentru orice tip de ten având numeroase beneficii. De mult timp folosesc apa termală Avene deoarece calmează iritațiile, aici fiind vorba despre ten, mai ales în sezonul cald, al meu fiind foarte sensibil. De asemenea o folosesc pentru împrospătarea tenului după demachiere, iar acesta se simte mult mai fresh și revigorat.
Se poate utiliza și pe corp, de exemplu după ce te-ai epilat pentru a calma senzația de arsură. Când fetița mea era mică deseori se irita în zona scutecului, iar apa termală aplicată a fost de ajutor.
Ea se găsește sub formă de spray, are un PH neutru, fără absolut niciun conservant.



Păr sănătos și plin de volum

În ultima perioadă parcă nu mă mai înțelegeam cu părul meu, așa că am decis să cumpăr șamponul ce oferă volum de la Moroccanoil, extrem de lăudat de altfel. Cum și curiozitatea mea a fost mare am început să îl utilizez. Deocamdată l-am luat în cantitate mică, pentru a vedea cum se comportă și dacă merită banii. Îmi place la el că este spornic, și într-un fel m-am așteptat la asta. Mai tot timpul port părul în coadă, dar parcă acum îmi place mai mult desprins deoarece a primit o strălucire aparte. Iubesc când adie vântul și îi simt mirosul plăcut. Pe viitor mă gândesc să cumpăr și balsamul pentru a face o echipă mult mai bună.


De asemenea lista mea poate continua, însă nu vreau să mă lungesc. Un parfum nou nu ar strica sau niște produse noi de machiaj de la Nyx Cosmetics, pentru a-mi întregi colecția. Sunt curioasă dacă folosiți produsele recomandate de mine și cam ce v-ar face cu ochiul de Summer Black Friday??



32 de comentarii:

  1. Am tras putin cu ochiul la reduceri si cred ca e timpul să fac si cateva cadouri. În 0roncipal caut un ruj nyx si un parfum bărbătesc.
    Apa termala am incercat-o si ma declar mulțumită. Cu samponul pt volum nu la inteleg , am extraordinar de mult volum si nu stiu cum sa scap de el :))

    RăspundețiȘtergere
  2. O, daaa! Produse de la Moroccanoil mi-aș achiziționa și eu pentru că de multă vreme îmi doresc să le încerc! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. Au o multime de oferta bune! Imi plac si mie produsele Nyx. Am si pe lista cateva produse MorocconOils 😊

    RăspundețiȘtergere
  4. Pff imi doresc un parfum floral dar nu ma pot hotara care.Am 5 pe lista de dorinte

    RăspundețiȘtergere
  5. Valeria Chertes13 iulie 2020 la 05:41

    Sunt super reduceri,mulțumim pentru recomandări!

    RăspundețiȘtergere
  6. Reduceri super bune și produse minunate ! Aș vrea să-mi iau un parfum ,chiar o să mă uit acuma !

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa profit de ofertele Notino de vara si sa imi iau cateva produse cu SPF.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apa termala Avene o folosesc si eu, celelalte produse încă nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele de la Nyx sunt foarte bune, le recomand si eu tuturor, de asemenea apa termala este foarte buna,multumesc pentru codul de reducere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Of, iar ma ispitesti cu reduceri la Notino?? Si am zis ca nu o sa mai fac shopping, dar cu asa reduceri, cred ca o sa fac un cheat day 😂😂 Am si eu pe lista acea apa termala 😊

    RăspundețiȘtergere
  11. Și eu folosesc apa termală de la Avene. Este preferata mea, mai ales pe timpul verii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am vazut ca sunt reduceri! Apa termala vreau sa imi iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Habar nu aveam că există Black Friday de vară! Notino ne surprinde întotdeauna foarte plăcut!
    Bineînțeles că voi profita de oportunitate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi face cu ochiul apa termală. Chiar mi s-a terminat cea oe care o aveam și wm nevoie de alta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce recomandari faine! Apa termala Avene imi place si mie mult si trebuie sa o recumpar pentru ca mi se cam termina. E nelipsita vara!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Apa termala Avene este preferata mea. Chiar am vazut-o la Notino la un pret special!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cam greu sa ma decid, au atatea produse pe Notino si promotiile sunt pe masura. Apa termala imi place si mie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tocmai mi-am luat si eu apa termala Avene si cateva produse Nyx și sunt tare incantata. As mai vrea un parfum, dar inca sunt indecisa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am profitat si eu de reduceri si am plasat o noua comanda pe Notino. In ea mi-am inclus si o apa termala de la Avene

    RăspundețiȘtergere