luni, 24 august 2020

Protecție pentru o vacanță fără griji!

Bună dragile mele și bine v-am regăsit! Mai este puțin până voi merge în vacanța mult așteptată. Anul acesta mi-am propus să fac un mic tur al României și să ajung la mare bineînțeles. Bagajele în mare parte sunt pregătite, haine, machiaje și evident protecție solară. Pentru că aveam eu o dorință în a testa produsele de la brandul Collistar sau Biotherm am zis să mă uit pe site-ul Douglas

Zis și făcut, când am intrat am observat și faptul că până în 31 august au și promoție 25% reducere pentru protecția solară și after sun, așa că momentul oportun de comanda ceva este acum. 

Poate încă vă întrebați de ce este atât de importantă protecția asta? Ei bine luna trecută am experimentat chiar pe pielea mea, am ieșit cu treburi prin curte la țară fix atunci când soarele era mai puternic. Au fost de ajuns 2 ore pentru ca pielea mea să se înroșească iar apoi săptămâni întregi să mă confrunt cu uscăciunea pielii și mâncărime. Este important să știți că pielea deschisă la culoare, ca și a mea de altfel are nevoie de măcar un SPF 30, iar ce mi-a sărit mie în ochi este acest set de îngrijire Active Protection Sun Cream Set SPF30.

Chiar îmi place setul acesta de 2 produse deoarece conține și o cremă în format destul de mare,150 ml rezistent la apă, ce hidratează și hrănește în același timp, având o cremă ultra delicată. Al doilea produs este un After Sun ce fixează și prelungește bronzul. Se poate folosi zilnic după expunerea la soare și la sarea din apă, fiind formulat cu extracte de plante pentru a curăța blând pielea. 
Chiar m-aș bucura să mă bronzez și eu anul acesta puțin!  

Trecem mai departe, vă spuneam și de dorința de a testa produsele Biotherm, iar dacă nu preferați loțiunea există și variantă tip spray cu protecție solară. De data aceasta m-am gândit și la un SPF50, știu că spray-ul pare mai ușor de aplicat, acuma fiecare după preferință. Acesta are rolul de a proteja proteja și repara pielea fragilă, de a hrăni, de a intensifica bronzul. Cu siguranță după folosirea acestui produs cu textură de lapte pielea va rămâne super radiantă, elastică, așa cum v-o doriți voi. 



Și pentru că Douglas este o parfumerie foarte cunoscută, nu se putea să nu vă prezint parfumul care îmi place de mult timp, La Vie Est Belle iar aroma lui gurmandă și intensă mă face să îl aplic mereu. De când am testat o mostră am știut că acesta va fi un parfum semnătură pentru mine, eu sunt o mare iubitoare de arome florale, este foarte feminin, îmi oferă încredere și  îmi aduce zâmbetul pe buze. 

Printe primele note se numără esența de coacăze negre și pere dulci. Inima compoziției pulsează note de iris, alături de iasomie și flori de portocal. Iar la bază are tonka, patchouli, praline și vanilie.
Sună atât de delicios așai? Drept urmare sper că v-ați prins, vine cu mine în poșetă oriunde, fie că e vacanță sau servici. 


Dragile mele cam atât pentru astăzi. V-am prezentat câteva produse faine, tot ce mai rămâne este să plecccc!!! Sper totuși că v-am fost de ajutor acum pe ultima sută de metri. Sunt curioasă dacă voi mergeți anul acesta în vacanță și unde? Voi ce bunătăți ați mai comandat de pe site-ul Douglas?  
Sper că veți avea și voi protecția solară în geantă! 

20 de comentarii:

  1. Protectia solara este nelipsita, iar produsele Biotherm sunt printre favoritele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Protecția solara o am tot timpul cu mine atunci când plec undeva .Parfumul acesta îmi place și mie ,am avut o mostră și a fost super faină !

    RăspundețiȘtergere
  3. La Vie Es Belle este parfumul preferat al mamei mele. Cred ca il foloseste incontinuu de cand a aparut. Si eu m-am ars la soare la mare, chiar daca am avut protectie solara la mine. Dar radiatiile chiar sunt foarte puternice in perioada aceasta

    RăspundețiȘtergere
  4. La vie est belle e unul dintre parfumurile mele preferate !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Port in geanta crema de protectie solara si ma dau cu ea inainte sa ies in oras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crema de protectie solara este si la mine in permanenta vara . Am si variante mini pentru poseta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu incerc sa-mi protejez pielea cat de mult. Mersi frumos pentru recomandarile minunate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine a venit articolul tău! Tocmai îmi fac lista de cadouri pe care mi le doresc de ziua(zilele) mea/mele. :) Trăiască Douglas!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost câteva zile la mare și câteva la munte. Nu mi-a lipsit SPF-ul și parfumul preferat ❤️

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici mie nu imi lipseste crema cu protecție solară, mai ales că am doi pitici pe care îi iau cu greu de pe plajă

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, mereu am la îndemână protecția solară.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar trebuie sa imi iau o crema de protectie solara noua. Tocmai am terminat-o pe cea veche, asa ca e momentul pentru o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce recomandari bune❤❤‼️ nu am comandat niciodată după Douglas 🙈...cred ca a venit momentul 😅

    RăspundețiȘtergere
  14. Am incercat si eu cateva produse Collistar si chiar m-au impresionat placut. Mi s-au parut geniale. Foarte bune recomandarile tale

    RăspundețiȘtergere