vineri, 20 noiembrie 2020

Outfit lejer de toamnă | Bonprix

 Bună frumoasele mele și bine v-am regăsit! Este deja noiembrie, atât de repede trece anul, parcă zboară! Îmi doresc din plin să trăiesc fiecare moment, să mă bucur de toamna răcoroasă, să calc prin covorul de frunze, să port cele mai drăguțe bluze călduroase, să citesc mult și să beau ceva cald. Nu cred că există toamnă fără aceste lucruri enumerate. Și pentru că îmi doresc să fiu și eu chic, drăguță mi-am achiziționat de pe Bonprix câteva lucrușoare mișto. E dificil uneori să alegi deoarece au o mulțime de hăinuțe faine, dar de această dată am știut ce îmi doresc, ce îmi lipsește, așa că am luat! 

Jachetă tricotată oversize

Pentru mine sunt un must have, le ador deoarece sunt mega călduroase, cozy, se pot purta peste orice doriți voi și e ușor de asortat. Eu am ales o culoare caldă, de bej-nude ce se potrivește de minune în acest sezon. Este modern, cu model cromatic grafic, mâneci lungi și un decolteu în V. Sper din suflet să îl mai găsiți aici deoarece este tare drăguț. Am reușit să obțin și multe outfit-uri faine cu acest jerseu, cu siguranță ați văzut și pe pagina de instagram.


Geantă-rucsac

În ultimul timp am purtat doar rucsacuri, și am dorit să merg pe ceva ușor mai elegant. Am ales unul de culoare maro, tot așa potrivit în acest sezon, drăguț, simplu, dar are ceva ce mă atrage mult, probabil detaliile cu auriu și faptul că este din piele. Vine la servici cu mine deoarece mi se pare office. 

Chimonou

Ultimul articol din comandă îl reprezintă acest chimonou cu imprimeu floral. Chiar dacă poate aduce puțin a vară eu ador să îl port prin casă, recunosc, mă simt mult mai sexy, feminină când îl port. Îmi plac detaliile de la mâneci spre exemplu cu dantelă, faptul că este foarte plăcut la atingere, de calitate, arată exact de frumos la fel ca în imagini. Culorile vesele îmi plac cel mai mult, mă reprezintă și asta e ceea ce contează. Ca mărime pare ok, posibil puțin lung pentru mine, dar e bine că se închide în față.


Cam acestea au fost articolele achiziționate în această comandă, data viitoare aș lua și ceva pentru fetița mea sau ceva de decor pentru viitoarea casă. Până atunci sunt curioasă ce v-a plăcut din cele 3 achiziții. Voi ce v-ați cumpărat recent? 

16 comentarii:

  1. Ce hăinuțe frumoase ți.ai achiziționat,sa le porți sanatoasa.Eu mi.am achizitionat chiar ieri o pereche de pantaloni și o pereche de cercei cu fluturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase alegerile tale. Ca de fiecare dată imi place tot ceea ce ai ales❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase hăinuțele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut chimonoul,mi se pare de efect! Si ghiozdanelul imi place

    RăspundețiȘtergere
  5. iti vin foarte bine, am si eu 2 perechi asemanatoare de pantaloni ca cei din prima fotografie, foarte bine te simti in ei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce mult imi place cardiganul tau 😍😍😍 Si halatul e genial!!!! Au hainute super pe Bonprix.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc outfit-urile lejere si practice. Asta caut in perioada asta

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de frumoase sunt tinutele tale, sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac mult articolele pe care le-ai ales, iti vin tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce tinute frumoase! Sa le porti cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere