duminică, 13 octombrie 2019

Articole noi în garderobă | Femme Luxe

Bună frumoasele mele și bine v-am regăsit!
Astăzi ne luăm din nou porția de fashion cu 4 articole superbe de pe site-ul Femme Luxe. Cam mult shopping în ultima perioadă ce-i drept, dar mai nou îmi plac hăinuțele lor tare mult. M-am învățat și cu mărimile deci numai vad nici o problemă care să mă împiedice a nu comanda.

Red Belted One Shoulder Jumpsuit- Evelyn

Piesa de care sunt cea mai încântată este salopeta asta roșie, "jumpsuits", care deja m-am gândit la ce eveniment o voi purta. Îmi vine perfect, se poartă de asemenea cu toc înalt, și prezintă un umăr gol. Este tare elegantă, soțului îi place mult deci și ăsta e un lucru bun. Din păcate pe site am văzut-o cu un șnur sau ceva de genul care venea în talie, însă eu nu l-am văzut în pachet.

       

Pink Ruffle Mesh Bodysuit- Ciara

O altă piesă intrată în garderobă este un body roz "bodysuits" cu volănașe în partea de sus. Inițial nu știam dacă să îl iau sau nu, poate îl voi purta la vară când va fi cald, însă mi se pare destul de transparent. Materialul este mega fin, posibil că aș putea această piesă și pe plajă.

Black Ruffle Peplum Sweatshirt Co-ord- Ryder

Sezonul de toamna necesită haine mai grosuțe, drept urmare un nou set din categoria " loungewear sets" a intrat la mine în garderobă. La acest set pe negru m-a atras în primul rând partea de sus care are mânecile încrețite și mie se pare ușor elegant. Pantalonii îmi vin perfect, sunt mulați, foarte comozi și i-am purtat la servici aproape mereu combinați și cu alte hăinuțe.

      

Black High Neck Bodycon Maxi Dress- Deandra

Oficial vă prezint prima rochița lungă "maxi dress" de seară din garderoba mea. De ce spun asta? Pentru ca mereu mi-a fost frică să le port, nu sunt foarte înaltă, însă slăbuță de altfel. Am zis de data asta fac excepție, măcar să văd cum îmi vine, fie ce o fi, și chiar m-am îndrăgostit de ea.

Rochița este neagră, foarte sexy de altfel, lungă până in pământ, și la spate este goală. Materialul este plăcut, foarte fin, și se mulează frumos pe corp, drept urmare alegerea făcută îmi place. Vă las și pe voi să vă dați cu părerea.

       

Cam așa se prezintă hăinuțele din această comandă. Per total zic eu că am făcut o achiziție superbă, și asta se vede deoarece am început să le și port cu drag.

Vouă care dintre cele patru vă place cel mai mult?? Aștept comentariile voastre!!!

18 comentarii:

  1. Toate sunt foarte frumoase ,îmi plac mult !🤗😍❤Să le porți cu plăcere !😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine îți stă în roșu, mai ales cu rujul acela! :) și ultima ținută e frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am indragostit de acest magazuin. Produsele sunt cu adevarat de calitate si chiar foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Roșul îți vine foarte bine!
    Felicitări pentru alegerile tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai facut niste alegeri interesante si iti vin bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Salopeta si rochia eleganta iti vin tare bine. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate hainutele iti vin tare bine. Imi place salopeta rosie si rochia cu spatele gol. Eu am fost de data aceasta pe sistem sport...dar poate tura viitoare aleg si eu ceva mai elegant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte inspirate ținute ți-ai ales, îmi place, în mod special, salopeta roșie, te prinde de minune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ce ai ales iti vine perfect! Rochia aia rosu-capsuna ma inspira si pe mine! Un pulover as vrea asa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt superbe toate tinutele să le porti sănătoasă draga mea ♥️

    RăspundețiȘtergere