duminică, 5 martie 2017

Apa micelara cu Acid Hialuronic

           Hello, astazi as vrea sa impartasesc cu voi experienta mea cu acest produs de la Farmec, si anume Apa lor micelara cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution.  Aceasta gama este creata pentru a incetini mencanismele de imbatranire a pielii folosind 3 principii active cu actiune directa:
1. SOD- supraenzima anti-imbatranirii ( asigura fermitatea pielii pe termen lung )
2. Trylagenul ( actioneaza impotriva ridurilor , asigurand o piele mai neteda )
3. GP4G ( regenereaza tenul din interior )

Brand-ul este unul romanesc, produsele fiind fabricate in Romania.



            Apa micelara curata foarte bine, are un miros subtil , insa chiar placut pentru mine ( usor floral ). Este super faptul ca nu ramane lipicioasa pe ten, si nu imi provoaca mancarimi sau iritatii. Zona ochilor mei este foarte sensibila, dar aceasta Apa micelara se comporta foarte bine si cu aceasta zona, demachiand cu blandete rimelul si fardul. Pielea ramane catifelata si usor hidratata datorita acidului hialuronic.


Cum se foloseste? 
Cu ajutorul unei dischete demachiante pulverizezi cu pompita produs , si se curata fata, gatul, ochii, decolteul. Nu necesita clatire.



Unde o gasiti?
Aici aveti site-ul unde puteti intra sa o cumparati: https://www.farmec.ro/produse/ten/apa-micelara-cu-acid-hialuronic-695.html

           Cat despre pret, nu am ce comenta, deoarece este mai mult decat accesibil, si anume 17,49 ron.

 Recomand acest produs, iar dupa ce se va termina cu siguranta il voi recumpara :) ! Bravo Farmec, mereu ne incantati cu produsele voastre :)
 Voi l-ati incercat?

Un comentariu: