miercuri, 6 aprilie 2022

Îngrijirea tenului | Momirov 24K GOLD

 Hello my beauty loves, ce mai faceți? Sunt atât de fericită că vine vremea asta caldă, numai bine de ieșit afară cu copiii! Luna asta a fost plină pentru mine, de la bajage, mutat, despachetat, planuri. Însă nu am uitat să mă răsfăț cât de cât, așa că am acordat o mare atenție produselor de la Momirov Cosmetics. Arată bine, arată luxury, au ingrediente bune mai ales aurul coloidal care sincer m-a cucerit. Ele sunt fabricate aici în România, mai exact în Timișoara în laborator de specialitate.

Ser facial cu aur 24K

Este primul produs ce mi-a sărit în ochi datorită particulelor de aur din compoziție. Era clar că îl voi iubi, și asta s-a întâmplat de la primele aplicări, încât am ajuns să îl folosesc cu sfințenie atât dimineața cât și seara. Îmi place textura lui, se absoarbe repede, hidratează bine pielea conținând o concentrație mare de gel de acid hialuronic. Are rol și de a estompa liniile fine, astfel 3 picături sunt suficiente pentru ten. Pielea se simte foarte bine după aplicare, catifelată, hrănită. 

Crema Gold 24K 

Nu credeam că v-a face ceva waw, mă găndeam o simplă cremă, ok...Însă faptul că e foarte hidratantă, nu lasă acea senzație de lipicios pe față am zis să conntinui testarea ei. Și bine am făcut pentru că folosind-o cu regularitate tenul a devenit mai luminos, ferm exact cum promite. Ambalajul îmi place mult, nu permite pătrunderea altor particule străine ce ar putea modifica produsul. Este foarte ușoară, non-grasă și cu un parfum mega discret, încât dispare după aplicare. 

Spuma de curățare cu aur coloidal

De la un astfel de produs nu am multe așteptări, de obicei când port makeup aleg să folosesc o apă micelară apoi vine cu un produs tip spumă ce să curețe toare rezidurile rămase. Însă sunt și zile în care doar folosesc spuma, spre exemplu dimineața înainte de a aplica cremele. Este un produs delicat, nu irită ochii, per total îl recomand alături de celelalte produse.

Exfoliant cu aur coloidal 

Când l-am văzut recunosc mi-a plăcut mult cum arată, e chiar delicios. Are un grad de exfoliere mediu, drept urmare l-am folosit mai rar. Însă atunci când îl aplici se văd diferențe, oferă luminozitate, exfoliază, îndepărtează celulele moarte, imuritățile iar pielea rămâne ca de bebeluș. Este pe bază cremoasă cu sâmburi de măsline, ulei de jojoba, ulei de struguri, ulei de migdale. 

Până acum am ajuns la jumătatea lor, și cu siguranță voi continua să le utilizez. Demult nu am întâlnit asa o gamă ce să îmi îndeplinească toate așteptările. De regulă tenul meu e unul sensibil, uscat, însă pentru mine vin perfect. Eu zic că ar merge cam pe orice tip de ten, așa sunt făcute. Sunt curioasă cum ți se par și dacă te-a atras ceva? 


14 comentarii:

  1. Vreau sa-mi iau si eu spuma de curatare cu aur coloidal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place mult cum arată exfoliantul ��

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie îmi plac tare mult produsele cu aur coloidal. Am avut parte de câteva tratamente cu astfel de produse și tenul meu a fost tare mulțumit.
    Mi-ar plăcea să încerc produsele Momirov cu aur coloidal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Serul facial cu aur coloidal cred ca este extrem de benefic pentru un ten luminos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Serumul e si pe placul meu. Abia astept sa il incerc.. nu am mai folosit aur coloidal pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  6. Astfel de ser si crema cu aur n-am incercat, dar mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Serul facial este cel pe care as vrea sa-l incerc si eu! Sunt convinsa ca mi s-ar potrivi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt chiar tentante aceste produse.Este prima data cand le descopar

    RăspundețiȘtergere