luni, 15 mai 2017

Melkior | LipPen / Eye Shadow Review

             Buna dragelor, de ceva zile am primit de la Melkior doua produse, pe  care le-am supus la teste :D Si astazi vreau sa va spun daca merita cumparate, daca mi s-au potrivit, daca le recomand!

Si este vorba despre un ruj tip creion ( Lip Pen ) si un fard de ochi.


            Sincer, produse Melkior nu am incercat prea multe la viata mea :))) Singurele produse care le-am incercat au fost creioanele de buze pentru contur, cu care ma impac foarte bine, deoarece sunt foarte rezistente si pigmentate!

            De aceasta data am avut sansa de a incerca doua produse noi, despre care va vorbesc imediat. Cei de la Melkior sunt foarte atenti, produsele vin ambalate foarte bine, pentru a nu se deteriora. Iar pachetetul care mi-a venit arata cam asa:


             Imi place mult cand o companie este atenta cu ambalatul cat mai dragut al produselor. Consider ca e un lucru important la care multi clienti se uita, cel putin eu. 


              Dupa cum v-am aratat si pe Instagram, pe langa cele doua produse am primit si o oglinda tare, tare draguta! Pe care deja o port cu mine mereu in portfard :D + alte pliante. 

* Si acum incep cu Fardul de ochi: 
  • Acest Eye Shadow, este in nuanta Sienna ( se vede pe cutiuta fardului ). Din cate am vazut cei de la Melkior au destule nunate, din care puteti alege.
  • Cum sta treaba cu acest fard? Aceasta nuanta "maro-roscata" eu o folosesc in pliu, ca si culoare de tranzitie. Imi place mult, nu este foarte prafos si se aplica super cu pensula de blending.
  • Rezistenta: cu mana pe inima pot spune ca 7-8 ore a stat nemiscat pe pleoape ( fara primer ), dupa care a inceput sa se stranga putin in pliu. Ceea ce zic eu ca merita la 17 lei...
  • Fardul are acoperire mare, are o textura moale si este mat.
Cu siguranta am sa mai cumpar cateva nuante ! 



* Sa trecem la curiozitatea mea cea mai mare, care a fost Lip Pen-ul :

  • In primul rand dupa cum vedeti nu este un simplu ruj, ci este un ruj sub forma unui creion, care se numeste Lip Pen, eu il am in nuanta: Lollpipop
  • Formula este una foarte usoara: Imi place la el ca se aplica fara sa gresesti, este cremos si foarte pigmentat, fara miros .
  • Ambalajul: este un creion retractabil, deci nu trebuie ascutit si asta ma incanta! Plus ca exteriorul rujului arata foarte "girly" si "cute".

  • Din cate am vazut pretul lui este de 36 lei, si are valabilitate de 12 luni de la deschidere. 
  • Se transfera putin cand mananci, insa acest aspect nu ma deranjeaza foarte mult acest aspect deoarece il port in geanta si pot sa il re-aplic. 
In cele ce urmeaza va prezint doua swatch-uri ale rujului si ale fardului de ochi! 


         In concluzie cam aceasta a fost parerea mea despre aceste doua produse, as vrea sa stiu daca le-ati incercat si voi... si cum vi s-au parut? :*

Pupicei, Camelia... 


4 comentarii:

  1. Farduri de ochi am, dar un creion de buze, nu. Imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. De Black Friday am plasat o comandă generoasă la Melkior. Printre produsele comandate se numără și Lip Pen-ul, este un ruj foarte cremos.

    RăspundețiȘtergere