sâmbătă, 14 aprilie 2018

Produse Cien, merită sau nu?

Hello dragele mele, astăzi vreau sa vă povestesc despre experienţa mea cu câteva dintre produsele de la Lidl din gama Cien, dacă mi-au plăcut, dacă merită sau nu cumpărate. Eu am început să le testez de anul acesta deoarece la noi in cartier s-a deschis acest supermarket şi am zis de ce nu.. Produsele pe care vi le voi prezenta sunt de îngrijire mai mult, deoarece cele de makeup nu pot spune că m-au atras, însă nu se ştie niciodată, poate revenim cu partea a doua.. Şi voi începe astfel..


În primul rând vreau să vă spun că aceste produse sunt foarte accesibile ca preţ, chiar reduse.. iar Cien vă oferă o gamă variată de produse de îngrijire pentru păr, corp, ten atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Apa micelară: cu acest produs sunt într-o relaţie de iubire-ură. De ce? îmi place deoarece este delicată cu tenul, însă parcă îmi simt faţa uşor lipicioasă după ce o folosesc. Îndepărtează uşor impurităţile însă dacă aveţi un machiaj mai rezistent trebuie să însistaţi. Preţul ei a fost undeva la 7 lei.

Şampon Pro Vitamin: gama aceasta vă oferă 4 sortimente la dispoziţie.. pentru păr deteriorat, păr vopsit, păr lipsit de volum, păr cu mătreaţă. Eu l-am luat pe cel pentru păr deteriorat .. încă nu am văzut rezultate wow, curăţă bine părul, nu trebuie să aplici mult, mai trebuie să îl testez să văd dacă observ îmunătăţiri! Preţul a fost de 4 lei, cam aşa.


Dizolvant unghii: de acest dizolvant sunt cea mai încântată, îl folosesc de foarte mult timp... Îmi place sistemul de dozare, doar pui discheta deaspura şi dozezi cât doreşti tu. Curăţă foarte bine până şi oja cu sclipici, deci cu siguranţă voi reveni la el după ce se va termina. Preţul este de 6 lei şi are 200 ml.

Loţiune sub duş: această loţiune are mai multe trebuinţe.. se poate folosi aţât pentru corp, cât şi pentru faţă şi păr. Eu o folosesc momentan doar pentru corp şi îmi place deoarece este hidratantă şi face spumă însă mirosul nu persistă. Pielea rămâne curată şi moale. Sistemul de dozare mi-ar fi plăcut să fie mai altfel, deoarece iese mai greu produsul, însă raport calitate preţ este bună!

Gelul de duş: eu l-am cumpărat in varianta cu portocale de această dată, însă mereu veţi găsi alte sortimente în funcţie de anotimp. Are 300ml, preţul fiind de 3 lei, este testat dermatologic, face spumă iar mirosul se păstrează puţin pe piele. Mirosul fructat îţi oferă o senzaţie de relaxare şi împrospătare.

Crema de mâini: găsiţi tot aşa vreo 4 variante de creme foarte ieftine ca preţ, cam 4-5 lei. Aceasta pe care o am eu este cu muşeţel. Miroase foarte frumos, catifelează şi hidratează foarte bine mâinile. Îmi place deoarece ele nu rămân unsuroase după ce o aplic, deci se absoarbe relativ repede. Calmează pielea şi o ajută să se regenereze.


Săpun lichid pentru mâini: ce pot spune decât că sunt preferatele mele..acesta cu lapte şi miere şi cel cu măsline. Consistenţa este una foarte cremoasă, curăţă eficient şi hidratează mâinile, plus că mirosul persistă. Pentru 4 lei cât a costat sunt mai mult decât mulţumită de acest produs, plus că pompiţa este foarte practică!

25 de comentarii:

  1. Eu zic ca merita...eu mai folosesc si samponul profesional pret 10 lei 900 ml curata f bine si gelul de dus 7 kei 1000 ml...la fel am o problema cu sistemul de inchidere si dozare dar produsul e ok si cel cu migdale imi place mult cum miroase...produsele de machiaj nu le-am incercat si nici cremele de fata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama mea foloseste produsele lor. Are baia plina de sampoane, geluri de dus. Eu am incercat doar acetona care mi se pare foarte buna, cateva oje super ok, si niste rujuri care nu mi-au placut. In rest, la pretul lor, sunt ok. Nu stiu ingredientele cate de ok sunt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu pe partea de make-up nu am incercat nimic pana acum! Insa poate ar trebui sa le acord o sansa..

      Ștergere
  3. Eu nu sunt prietena buna cu produsele suspect de ieftine. Am cumparat de la ei o crema de maini cu pulbere de aur, de 20 de lei, si chiar si asa, tot nu cred ca are ce scrie pe cutie, pt ca o crema cu pulbere de aur de la o alta firma costa peste o suta... Daca ne gandim ca 70-80% din pretul de raft inseamna taxe, impozite, salarii si profitul producatorului, in ceea ce ramane abia se acopera costul ambalajului.... crema banuiesc ca e o alifie fara niciun fel de proprietati miraculoase. Dar as cumpara acetona aia, prefer un dizolvant de unghii mai agresiv, dar care indeparteaza oja, decat unul cu substante protectoare la care frec unghia de-mi vine acru si abia se duce lacul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca sunt foarte ieftine. Si eu personal evit produsele cu preturi exagerat de reduse. Totusi, folosesc de la ei acetona și lacuri de unghii. Leacurile trebuie să îți spun că sunt minunate. Culoarea este perfectă cu un singur strat, se usucă absolut complet in maxim 10 minute și rezista aproximativ 5 zile pe unghii fără nici o ciobitură. Costă 7 lei o sticluță, deci foarte puțin pentru cat este de buna. Singurul minus ar fi ca sunt disponibile in foarte putine nuante :(

      Ștergere
  4. Am testat produse Cien mai demult, dar nu îmi amintesc pe care. Acetona și apa micelară par faine!! Le trec pe lista mea. 😍

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat cateva produse Cien si mi-au placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit și eu Apa Micelară.. nu o s-o mai cumpăr din nou cu siguranță.. la fel. îmi simțeam și eu fața foarte lipicioasă după.
    Loțiunea sub duș însă mi s-a părut foarte bună!
    Pe celălalte nu le-am testat, însă sigur am să încerc mai ales săpunul lichid!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sapunul lichid, dizolvantul si crema de maini sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Inainte nu dadeam prea mare importanta demachierii, insa acum nu pot sa ma mai despart de ea. De la apaa micelara si diferite creme si masti, le ador si le folosesc cu placere. Asa am scapat si de problemele de acnee. E bine sa te informeze cineva!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit și eu câteva produse Cien, au fost ok ,având în vedere cât am plătit pe ele.

    RăspundețiȘtergere
  10. De la Cien am incercat doar acetona si imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am încercat câteva din produsele de machiaj : rimelul Extreme lashes care este fff bun, definește genele în profunzime, apoi Cien rouge powder, o pudră subtilă și fină ca pentru o doamnă trecută de 40 ani,apoi un ruj lichid care nu încarcă buzele. Dar ceea mi s-a părut fenomenal atât ca preț ( nici acum nu-mi vine să cred ce ieftine sunt), este crema gel pt ochi care hrănește și netezește pielea din jurul ochilor cu aur coloidal 1%, cu un parfum fff subtil și serul antirid cu efect de lifting pt toate tipurile de ten, cu aur coloidal 1%. Este un ser care nu încarcă tenul și are un parfum delicat. Vă recomand cu încredere. Merită să încercați și rujurile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mă mir că nimeni nu spune nimic de oja Cien. În cei 7 lei cat costa o sticluță, găsești rezistenta de 5-6 zile, culoare perfectă cu un singur strat si uscate in maximum 10 minute. Este mai mult decât poti cere de la o ojă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am incercat de curand gama Cien gold si imi place. Am m-ai incercat si samponul, balsamul si masca cu keratina vreau sa spun ca sunt minunate. Mie imi priesc mai bine ca alte produse de la branduri de renume. Imi hidrateaza parul, il aseaza si matreata nu am facut. Le-am achizitionat din pura curiozitate si nu imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am folosit si eu produse Cien si mi-a crescut chistocul cu 2 cm! Iubita ma adora si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. In ciuda preturilor ieftine produsele Cien de cosmetică si îngrijire corporală sunt foarte k. Utilizez dischetele demachuante, crema de mâini, gel de dus (indiferent ca este sticla sau nu transparenta), untul de corp, samponul cu keratina, crema de față zi+ noapte. In general magazinul LDL e preferatul meu și e foarte fain.

    RăspundețiȘtergere
  16. This blog contains so many interesting stuff that makes me want to visit again and again. Seturi cadou pentru barbati

    RăspundețiȘtergere
  17. That plights the careful reserving, is normally efficiently structured, the choosy stretchs are of route connected, the persnickety mannerism regarding assailants produse cosmetice pentru bărbați stationarys fantastic go from the Uk banquet.

    RăspundețiȘtergere