duminică, 24 iunie 2018

Recenzie produse Elemis

Elemis a fost un brand descoperit nu de foarte mult timp pe calea unor bloggerite de beauty, eram curioasă ce fel de produse au, cum sunt ele, aşa că astăzi vă fac o mică recenzie la două produse pentru îngrijirea tenului.
Până acum am încercat câteva geluri de duş cu Frangipani, care m-au încântat de-a dreptul cu mirosul lor. Acest brand este unul de lux, produsele nu sunt chiar atât de accesibile ca preţ, dar cine şi le permite vă recomand cu drag să vă uitaţi la ei pe site să vedeţi ce produse au.

Astăzi vreau să vă vorbesc puţin despre Cleansing Balm şi Pro Collagen Marine Cream.

Cleansing Balm

Produsele de îngrijire sunt pentru mine primordiale, de accea caut mereu produse noi, cu ingrediente cât mai naturale, cât mai benefice pentru ten. Acest Cleansing Balm este un balsam pentru curăţarea tenului şi este prima dată când folosesc aşa ceva. Îmi place mai întâi de toate cum miroase, aşa a natural, a plante naturale, a ceaiuri, cam aici mă duce cu gândul. El demachiază blând tenul, îl curăţă în profunzime şi este foarte hidratant, este ca un ulei facial, efectiv se topeşte pe ten. Cu siguranţă îl voi folosi pe tot în următoarea perioadă. Tenul rămâne foarte stălucitor. Îl puteţi găsi aici.


Pro Collagen Marine Cream

Această cremă promite să reducă ridurile în 15 zile de la folosire, să îmbunătăţească fermitatea şi tonusul pielii. Eu o folosesc de mai bine de o lună această cremă, nu pot spune că am riduri exagerate, doar cele de expresie care sunt fine, îmi place textura ei cremoasă, care se absoarbe repede în piele. Este spornică şi la fel miroase a plante naturale. Crema aceasta are multe extracte care mie îmi plac mult şi anume: Acacia Decurens, numit şi Mimosa, Ginko Biloba, Padina Pavonica. Se poate găsi aici.



Voi aţi încercat produse de la Elemis? Aştept propuneri de noi produse pe care aş putea să le încerc:* O săptămână minunată!

27 de comentarii:

  1. Nu am incercat inca produse de la ei, insa am auzit numai lucruri bune despre ele. Crema pentru riduri as vrea sa o daruiesc cuiva de ziua sa, cu siguranta s-ar bucura de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am folosit cateva produse de la ei si mi-au placut mult. Iti recomand si masca lor cu lavanda!��

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit și eu multe despre acest brand..
    Mi-ar plăcea mult să cumpăr balsamul de curățare

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu crema si consider ca este o crema tare buna. Nici eu nu am riduri foarte multe, dar de cand o folosesc parca n-am mai vazut nimic inextetic care sa apara

    RăspundețiȘtergere
  5. Încă nu am încercat nimic de la ei , însă ma tentează crema fermecată 😬

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante produse. Nu am folosit nimic de la acest brand. Am sa le trec pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din online, am aflat despre acest brand de produse, dar inca nu am avut posibilitatea de a le testa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut ocazia sa incerc si eu produse elemis si am ramas placut impresionata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat crema de fata, o crema de corp si un toner. Extraordinare toate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am testat balsamul de curățare a feței și părea interesant. Nu știu cum mă descurc cu el pe termen lung, căci nu am apucat să îl cumpăr, dar ca primă impresie îmi plăcuse. Mi-ar plăcea mai mult să îi dau o șansă cremei. 😘 Pare super! Eu am testat gama SuperFood și e faină!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat nimic de la ei, desi am auzit de bine, Imi plac ambalajele lor, arata fancy.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu am incercat produsele lor, desi am auzit de ei de ceva timp. Gelul acela de curatare arata bine, dar cred ca nu mi se potriveste fiind foarte hidratant. O sa arunc o privire la produsele lor inca o data, :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu drag, poti sa te uiti pe site , poate gasesti cv pentru tipul tau de ten!

      Ștergere
  13. Nu stiam de acest brand, dar pare promitatoare crema!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am încercat produsele de la ei. Crema mi-a atras insa atentia si se află acum pe lista mea de cumpărături. :)

    RăspundețiȘtergere