vineri, 7 septembrie 2018

Kit-ul esenţial de produse pentru vacanţă

Dat fiind faptul că urmează să plec în vacanţă imediat, m-am gândit să vă arăt şi vouă ce conţine trusa mea sau mai bine zis portfardul! Am ales atât produse de îngrijire, cât şi de makeup, dar nu multe! Eu merg pe principiul că în vacanţă merg să mă distrez, să mă relaxez, nu să mă machiez, deci strictul necesar e chiar ok, zic eu.
De această dată am ales să merg în zona Harghitei, mai exact la Praid, la salină, am fost şi anul trecut şi mi-a plăcut tare mult, plus că este şi benefic pentru întreaga familie.


Iată ce produse nu trebuie să îţi lipsească din bagaj:
1. Deodorant- pentru protecţie de lungă durată am ales roll-on de la Perspirex, lucrurile vor fi sub control pe tot parcursul zilei!
2. Gel de duş- şi exfoliant, 2 în 1, miroase frumos, curăţă bine, deci e mai mult decât perfect, am ales Palmolive.
3. Gel de curăţare- pentru că nu voi folosi mult makeup, un gel de curăţare va fi îndeajuns, cu acesta de la Himalya mă înţeleg tare bine, face spumă şi curăţă bine impurităţile.
4. Protecţie solară- nu voi sta toată ziua la soare, deci am ales o loţiune tip spray cu un spf de 30.
5. Apă termală- dacă va fi exagerat de cald vom avea nevoie şi de o reîmprospătare a tenului. Apa termlaă îl va hidrata şi calma, pentru eventualele iritaţii.
6. Cremă pentru faţă/corp- hidratarea tenului este importantă, deci nu uita să strecori în băgăjel şi o cremă pentru mâini şi corp.
7. Şampon- iniţial nu ştiam ce să aleg, şampon normal sau uscat? dar decât să îmi îmbâcsesc părul am zis că iau un şampon normal şi mă spăl!


8. Concealer- pentru că nu voi purta fond de ten, am ales să iau cu mine un concealer cu o acoperire medie, mă va ajuta cu siguranţă la roşeaţă, pete sau cearcăne.
9. Balsam de buze/ ruj- buzele au nevoie de atenţie şi de protejare. Balsamul de buze oferă protecţie împotriva razelor UV şi oferă hidratare. Rujul îl iau pentru puţină culoare, şi acesta va fi mat.
10. Mascara- acest produs este aproape indispensabil pentru mine, deci cu siguranţă rimelul o să fie cu mine mereu. Acesta este de la Melkior, îmi place că îţi oferă mult volum şi alungire.
11. Kit Makeup Revolutin- acest kit 3 în 1 este foarte practic. Am şi pudră de contur, şi blush, dar şi puţină strălucire cu ajutorul iluminatorului.
12. Pensule de machiaj- două eu zic că sunt deajuns, una pentru pliu, pentru a evidenţia cât de cât ochii, şi una pentru contouring care o pot folosi şi pentru blush. Simplu nu?



Tu ce produse de beauty iei cu tine în vacanţă?
Sper că v-am fost de folos cu acest articol! O zi cât mai frumoasă, şi vacanţă plăcută mie!

13 comentarii:

  1. Vacanță plăcută 😌 cam aceleași lucruri pun și eu în bagajul de vacanță 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanta placuta! Si eu urmeaza sa plec in concediu luna asta si ar trebui sa imi pregatesc deja kitul de produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am luat destul de multe produse, mi-am si luat de acolo ca sa am si mai multe :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea multe în concediu. Strictul Necesar.

    RăspundețiȘtergere
  5. De obicei nu iau gel de duș, șampon sau farduri pentru că îmi cumpăr de acolo la prețuri ideale. Trusa ta vacanță este însă potrivită pentru locul ales.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vacanță plăcută! Un necesar de produse utile pe durata sejurului. Am folosit și eu crema de mâini Gloves Bottle. De asemenea, produsele La Roche Posay se numără printre preferate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma axez pe cele mai importante...pentru machiaj, un rimel si un ruj e suficient.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte faine alegerile tale!! 😍 Mi-ai făcut poftă de un duș cald cu un gel de duș Palmolive!! Distracție plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer duc prea multe lucruri cu mine. Lacuri, acetona, numeroase creme si parfumuri, lip gloss si produse de par.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar ai ales numai produse faine. Eu iau mai multe cu mine, de obicei, dar folosesc putine raaaau.

    RăspundețiȘtergere