joi, 13 februarie 2020

Ce pantofi poartă miresele în 2020?

În curând se apropie sezonul nunților și tocmai de accea vreau să vin în ajutorul vostru în a alege perechea de pantofi perfectă, deoarece după rochia de mireasă, ei ne dau mari bătăi de cap.
Și acum îmi amintesc cum umblam prin magazine și cu mare greu am găsit cam ce doream, evident urmărind și anumite criterii, precum eleganță și comoditate. Pantofii de mireasă sunt un detaliu foarte important, și o piesă principală din ținută. Mai rău îmi pare faptul că multe dintre noi dăm o groază de bani pe ei și îi purtăm o singură dată, după care se așterne praful.

Ce ați zice dacă am închiria pantofii respectivi la prețuri mult mai bune?

Cei de la MyGlamshoes au o mulțime de modele de lux, de la branduri renumite precum: Valentino Garavani, Jimmy Choo, Christian Louboutin, Sophia Webster, acestea fiind doar câteva. Plus că fetelor, vă scutiți de un lucru, în a alerga de colo colo până transpirați, aici trebuie doar să dați câteva click-uri. Treaba e mult mai ușoară online.


Care sunt pașii pentru a închiria perechea favorită?

1. Foarte simplu, accesezi site-ul lor și alegeți perechea care credeți că vi se potrivește cel mai bine cu rochița de mireasă.
2. Îi adaugi în coș, selectând data de livrare cu cel puțin o zi înaintea marelui eveniment.
Din câte am văzut în Cluj se pot ridica personal.
3. Aștepți cu mare nerăbdare comanda, care va ajunge în 2 zile.
4. După eveniment returnezi pantofii curierului.

Ce mai e de precizat e faptul că cei de la MyGlamshoes au mare grijă iar ei sterilizează și dezinfectează pantofii după fiecare purtare cu o tehnologie bazată pe ioni de argint și raze UV.

Modele și alte sfaturi pentru viitoarele mirese

Cu mare greu m-am decis ce modele să vă prezint, deoarece sunt absolut extraordinare, dar acum vă vorbesc din perspectiva și ce aș purta eu.
  • Mereu am iubit pantofii cu accesorii, gen pietricele, fundițe sau perle și chiar vă îndemn să închiriați ceva de genul dacă rochița nu are foarte multe detalii ce încarcă. Purtați ce vă doriți, ce vă face pe voi să vă simțiți prințese, tu ca viitoare mireasă trebuie să fi impecabilă! Și nu e neapărat ca aceștia să fie albi, puteți opta și pentru un crem, argintiu sau roșu pentru îndrăznețe.
  
  • Pentru că și comoditatea primează sau faptul că vă doriți ceva nu foarte sofisticat, dar de bun gust, vin la voi cu o altă recomandare, pantofii pumps. Nici eu nu sunt genul care să poată sta cocoțată zeci de ore, iar dacă nu te-ai simțit confortabil în toată viața asta cu tocurile, nici acum nu o vei face. Bine, am prietene care tocul face parte din viața lor, și uneori nu le pot înțelege.

Pantofi pentru alte evenimente speciale

Și pentru cele care merg la nuntă, ca invitate, sau au un eveniment special, alegerea e mai ușoară zic eu, astfel că puteți și voi să vă închiriați pantofii pentru seara respectivă și să alegeți culori vibrante, colorate, potrivite cu rochița. Am găsit pe MyGlamshoes aceste două modele superbe, foarte feminine și elegante, așa că vi le-am inserat și aici.


Nu vă fie teamă să apelați la acest serviciu de închiriat deoarece merită să strălucim și să fim în tendințe mereu. Nu trebuie nici să te împrumuți de la prietene ci poți comanda ceva la modă cu bani mai puțini. Voi ce părere aveți despre închirierea pantofilor pentru un eveniment?
V-ar plăcea să purtați pantofii de lux de pe acest site? 

                                                           
  

23 de comentarii:

  1. Chiar urmează să fiu miresică, așa că tare mi se potrivește acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. frumosi dar nu foarte deosebiti de cei care se purtau inainte, moda revine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumoși sunt!Dar nu cred ca as apela la un serviciu de închiriat,imi place sa le am pe ale mele

    RăspundețiȘtergere
  4. Uhh :) un articol tare frumos si girly! Imi plac mult pantofii eleganti iar aceste modele sunt frumoaseee! O sa vizitez si eu site-ul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte frumoși acești pantofi ,mie îmi plac mult de tot și chiar aș alege această modalitate să-i închiriez pentru un eveniment.Este mult mai convenabil decât să-i cumperi noi ! Mulțumim pentru recomandări draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare o idee drăguță posibilitatea de închiriere a pantofilor, dar mi-ar face plăcere să văd pantofi care nu sunt din piele naturală și nu au perle.
    Se poate face ceva de lux și rezistent și fără a omotî alte ființe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta ideea. Nu știam ca se pot închiria și pantofi, dar e bine de știut. Spre exemplu eu am pantofi pe care i-am purtat de 1-2 ori și apoi au zăcut în cutie....si încă zac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesantă ideea cu închiriatul! Și eu am pantofi pe care nu i-am încălțat deloc sau 1, maxim 2 ori. Alegerea aparține însă fiecăruia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare interesant ca poti inchiria pantofii de mireasa. De multe ori, sunt purtati doar atunci. Eu am avut pantofi rosii, pe care i-am purtat ulterior. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place ideea pentru ca oricum nu vei mai purta acei pantofi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest brand de la Badgley Misha este unul de top. Sunt putin mai scumpi, dar niste modele absolut superbe care nu au cum sa nu te dea pe spate

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte simpatici pantofii. Cred ca cei cu pietricele i se potrivesc oricarei miresici dar si pantofi in alta culoare pentru a iesi in evidenta.

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am sa inteleg de ce se promoveaza pantofii de mireasa cu toc cui. Daca m-as marita, mi-as alege un toc jos, ca sa nu obosesc dupa o ora de nuntit.... Ăia cu toc cui i-as pune numai la sesiunile foto.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce femeie nu iubeste pantofii? Imi plac foarte mult alegerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cei argintii sunt tare, tare frumosi,
    in plus pot fi purtati si la alte evenimente!

    RăspundețiȘtergere
  16. Prietenele mele au nunti anul acesta. Poate le va ajuta acest articol ca sa aleaga pantofii perfecti!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place topicul abordat! Multumim de sfaturi si idei

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu cred ca as inchiria pantofii sincer :D . Se pot alege modele care mai apoi sa poata fi purtate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cat de frumosi sunt cei cu pietre pe toc! Superbi! I-as purta si dca n-as fi mireasa!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mulțumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte frumosi, interesante alegeri! Eu nu as inchiria pantofi niciodata, chit ca ajung uitati prin dressing.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sincer, eu am. Purtat tenisi la nunta 🤣 nu pot sa stau pe tocuri

    RăspundețiȘtergere