miercuri, 26 februarie 2020

Îngrijirea complexă a părului cu Triodeluxe

Părul meu a trecut prin câteva schimbări în ultima perioadă, a căzut foarte mult, era și puțin deteriorat, de accea am recurs și la o nouă tunsoare, sau o schimbare de look, că sună mai bine.
Am început să iau și niște suplimente, iar pentru spălare și îngrijire am ales o gamă de produse profesionale de la Triodeluxe. Consider că ei au cele mai bune tratamente și măști pentru păr, cum ar fi keratina lichidă, colagen, uleiul de argan, biotina, unt de shea, pentru fiecare nevoie a părului.

Am considerat că am nevoie de un complex Repair&Protect 7 Tresemme care este formulat cu biotină pentru a proteja și repara vizibil părul de 7 tipuri de acțiuni dăunătoare: colorare, decolorare, încrețire, periere, uscare cu aer cald, îndreptare cu placa, împletire. Astfel am împușcat și 7 iepuri deodată.


Șamponul vine în cantitate de 700ml, și curăță extrem de bine, și pot spune că mă așteptam la așa ceva. Face spumă exact pe placul meu, este spornic, iar acesta miroase deosebit de frumos după folosire. Balsamul îl las să acționeze cam 2, 3 minute după care clătesc. Acesta vine în cantitate mai mică și îmi lasă părul foarte fin.
Masca completează toată rutina, aceasta fiind și un tratament mai profund, ce îl aplic odată pe săptămână. Netezește și repară părul acolo unde este necesar în timp ce îți hrănește scalpul.
Deja folosesc produsele de câteva săptămâni și pot spune că mereu părul rămâne ca la salon.


Momentan pe lângă aceste trei produse mai folosesc și keratina lichidă care v-o recomand din toată inimă deoarece repară și întărește firul de păr. Acesta rămâne și strălucitor, mătăsos, dându-i volum și făcând-ul mult mai sănătos, aș putea să îl promovez ca fiind un produs THE BEST de la ei.

Tot de pe site-ul lor pe lângă produsele pentru păr am luat și 2 odorizante parfumate cu bețișoare.
Primul este cel cu lavandă Mikado, care nu credeam că va mirosi atât de puternic, îl țin în camera unde mă machiez și dimineața când intru mă lovește un miros intens, dar frumos, plăcut și relaxant în același timp. Mereu am fost o iubitoare a acestei arome deoarece iți dă o stare de relax.


Al doilea odorizant, este cu aromă de rozmarin, îmi place și acesta, se poate folosi atât pentru interior sau exterior de lungă durată până la 6 săptămâni. Spre deosebire de primul acesta are recipientul din sticlă 50ml. Iubesc să am mereu casa parfumată, iar aceste odorizante sunt alegerea ideală.

Sunt curioasă cum vi se pare gama acesta? Ați testat produse de la ei? Cum vi se par?


22 de comentarii:

  1. Am folosit multe produse De la Triodeluxe și de toate am fost mulțumită! Și eu am în toată casa odorizante de la ei și sunt surprinsă de performanțele acestora!

    RăspundețiȘtergere
  2. Heei super articolul! Nu am auzit de ei pana acum.. o sa ma uit si eu pe site! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit produsede la triodeluxe si stiu cat sunt de eficiente. Am avut produsul cu balsam cu colagen 2in1 cu puf. A fost minunat si extrem de usor de aplicat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit si eu produse de la ei. Am avut un balsam foarte hidratant si inca folosesc spray-ul cu keratina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat produse de la acest brand acum cativa ani, cand era in voga keratina de la ei! Ma bucur sa descopar si alte produse eficiente de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat încă nimic de la ei, dar intenționez să testez ceva acum, în martie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa folosim cele mai bune produse pentru parul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu caut niste produse care sa-mi tonifieze parul. Si la mine cade mult, am mai tuns si filat din el, dar tot degeaba

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut și eu un balsam de la Tresemme cu care m-am inteles de minune!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit produsele de la aceste brand dar mi se par potrivite pentru îngrijirea părului. Cred că merită încercarea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat aceste produse pe care le-ai avut tu, dar am incercat cateva game foarte bune de la Triodeluxe. Chiar mi-a protejat culoarea parului foarte bine si l-a mentinut hidratat

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt atât de curioasa de produsele de la Triodeluxe. ❤️❤️

    RăspundețiȘtergere
  13. Am folosit si eu in trecut produse la Triodeluxe si mi-au placut tare mult !

    RăspundețiȘtergere
  14. Cei de la triodeluxe au niste produse super!

    RăspundețiȘtergere