sâmbătă, 1 februarie 2020

Rochițe în trend pentru 2020

Hello și bine v-am regăsit cu noi ținute de pe site-ul Femme Luxe! Cred că așteptați cu mare nerăbdare acest articol, la fel cum aștept și eu comanda cu bunătăți. De data aceasta comanda mea a constat în 4 rochițe superbe care se potivesc evenimentelor de zi sau de seară. Modelele pe care vi le prezint azi sunt în tendințe anul acesta, dar pe lângă acest fapt important e să vă simțiți bine în ceea ce purtați. Astfel în 2020 se pune accent culorile vibrante, mânecile bufnate, crop tops, care mie personal îmi plac la nebunie.

Rochițe pentru evenimente de zi

Prima cu care vreau să încep este o rochiță din piele, fiind și trendul anului 2020, mulată pe corp și cu mânecile bufante. Aș putea spune că se potrivește perfect stilului meu, am primit numeroase complimente purtând-o. Este de o culoare neagră, ceea ce te duce cu gândul direct la o ținută sexy, și avantajează orice siluetă. Rochița aș vedea-o purtată fie la birou, ieșiri în oraș sau evenimente normale. Este o piesă ideală pentru cele care doresc să iasă din anonimat, iar alte modele găsiți și în această categorie "bodycon dresses".


Să nu uităm și de rochița din dantelă, care am achiziționat-o într-o nuanță de albastru, ceea ce se poartă anul acesta. Mie personal mi se pare extrem de finuță, perfectă pentru un eveniment de zi sau o ieșire mai romantică în oraș. De obicei aleg să port acest gen de rochițe, știind că nu voi da greș.


Rochițe pentru evenimente de seară

O altă rochiță care nu știam dacă să o cumpăr sau nu este aceasta gri, sclipicioasă și foarte mulată, cred că trebuia să îmi iau o mărime mai mare deoarece am impresia că îmi scoate totul în evidență, și aici mă refer la burtică, nu că ar fi mare ea. În fine, părți faine ar fi că nu are decolteuri, și ar merge de minune la o petrecere, cu sigurață ai atrage multe priviri.


Ultima rochiță de o culoare roz, și foarte glittery de altfel face parte din categoria "one shoulder dresses". Mi-a plăcut faptul că avea doar o singură mânecă, dar și faptul că este mulată pe corp și îmi scoate talia în evidență. Față de cea de mai sus este mult mai elastică, însă ce nu îmi place este faptul că oriunde merg las o dâră de sclipici după mine. De altfel o văd foarte sexy, feminină și aș purta-o doar seara, ziua nicidecum. Culoarea roz este girly, dar pentru cele care nu o preferați o găsiți și pe culori mai închise, cum ar fi gri.


Mi-ar plăcea ca în comanda următoare să îmi iau și eu niște bluzițe mai călduroase "oversized jumper" pe care să le port cu colanți sau cizmele lungi achiziționate recent, sau de ce nu alte rochițe căci niciodată nu avem prea multe, cum ar fi "slinky mini dresses".
Sunt curioasă însă cum vi se par alegerile de astăzi, și care credeți că îmi stă cel mai bine?

26 de comentarii:

  1. Toate sunt minunate ,îți stă super bine cu toate ,parcă nu aș putea să mă decid care este mai frumoasă ,toate sunt superbe ,dar mie îmi place mai mult aia gri sclipicioasă .Să le porți cu plăcere draga mea ! Foarte frumoase toate !❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult toate rochitele ,să le porți sănătoasă draga mea

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac toate rochitele, insa ultima mi se pare ca iti sta cel mai bine. Este finuta si draguta, iar croiul imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sunt frumoase si iti vin tare bine, sa le porti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place cel mai mult cea gri,dar nici celelalte nu arată rău deloc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate sunt niște rochițe foarte drăguțe, dar preferata mea este cea albastră. Îți stă super :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Rochita albastra si cea sclipicioasa le am si eu, pe cea neagra o voi comanda curand imi place cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoase sunt toate. Ador ultima poza!

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare că site-ul acesta face mulți oameni fericiți!
    Tu ești unul dintre ei, mai ales atunci când pasiunea se combina cu privilegiul de a avea aceste lucruri!
    Să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ești superba, draga mea! Rochiile îți vin perfect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt minunate rochițele ,sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti vin de minune toate. Nici n-as putea alege una, pentru ca imi plac toate cum iti vin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac mult cum iti vin rochitele. Toate ti se potrivesc de minune. Initial am fost tentata sa spun ca prima iti vine cel mai bine, dar dupa ce le-am vazut si pe restul am concluzionat

    RăspundețiȘtergere
  14. Rochita din dantela imi place foarte mult. Abia astept sa vina vara sa port rochite!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumoase rochitele! Iti vin toate bine. Cea roz e atat de bombonica.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vaaai. Cât de mult în place prima, cea neagra!! Îți vine super bine❤️❤️

    RăspundețiȘtergere