joi, 7 mai 2020

Masti de fata pentru Ten Normal / Mixt

Bună dragile mele şi bine v-am regăsit! Pentru că de aproape 2 luni stăm prin case mă gândeam ca astăzi să vorbim despre măştile pentru ten. Cu siguranţă aţi avut şi voi timp de răsfăţ în toată perioada asta, eu sincer am profitat la maxim.

După cum ştiţi ritualul nostru de îngrijire trebuie să includă neapărat şi o mască de faţă, deoarece este un produs ce oferă efect imediat. Însă, înainte de toate trebuie să ştiţi ce tip de ten aveţi şi ce nevoie, aici mă refer la: matifiere, hidratare, exfoliere, etc.

Iubesc zilele de weekend, deoarece atunci baia mea se transformă într-un adevărat SPA, pregătesc cada cu sarea de baie preferată, un vin dulce şi masca pe care urmează să o utilizez. Personal de ceva timp am preferat măştile tip fâşie deoarece sunt mult mai rapide şi îmbibate cu diferite soluţii sau cocktail-uri de ingrediente, iar pe Notino veţi găsi o multitudine. Puteţi de asemenea să folosiţi şi măşti tip cremă, peel-off sau preparate în casă dacă aveţi timp.


Ce măşti recomand eu?

De-a lungul timpului am tot testat măşti de la Mizon şi mă declar mulţumită de acest brand, cosmeticele lor fiind naturale, de calitate cu rezultate rapid vizibile.

  • Masca cu extract de melc hidratează şi hrăneşte intens pielea, o lasă fermă şi catifelată. Am cumparat-o de foarte multe ori, este şi împotriva acneei, potrivită pentru toate tipurile de ten.
  • Masca cu rodie are efect energizant, mai potrivită pentru când doreşti un refresh tenului. Iluminează şi împrospătează iar la final pielea rămâne fină ca mătasea.
  • Pe urmă masca cu avocado este de la Holika Holika, cu avocado. De la acest brand coreean prefer să cumpăr doar măşti şi chiar au o varietate mare. Are efect de calmare, hidratare, nutriţie, împotriva roşeţii. Au ambalaje tare atractive iar ele îşi fac treaba.
  • Masca de la Nivea este prima testată de mine, are efect de iluminare iar ca substanţe active untul de shea şi uleiul de argan. Hidratează şi împrospătează pielea. 
  • Masca de la Garnier este destinată tenul normal/mixt iar printre substanţele active are acidul hialuronic foarte iubit de mine. Curăţă în profunzime şi împrospătează tenul. 

Cum ne putem bucura de beneficiile lor?

- în primul rând pentru a o aplica trebuie să avem tenul curat
- poţi de asemenea să îţi deschizi porii cu abur
- de obicei eu o aplic seara deoarece are mai mare capacitate de absorbţie
- las-o să acţioneze câte 15, 20 de minute, timp în care puteţi citi, asculta muzică, ce doriţi voi.
- îndepărteaz-o şi masează ce a rămas în piele ( dacă este tip fâşie ), dacă nu spală cu apă călduţă.

Nu uitaţi că pe piaţă se găsesc şi măşti pentru buze sau ochi. Nu trebuie să neglijăm nici aceste zone, care după părerea mea sunt extrem de sensibile. Tot aşa folosite măcar odată pe săptămână fac chiar minuni. Cu siguranţă veţi întarzia apariţia ridurilor şi vă veţi putea bucura de o piele luminoasă, hidratată şi fermă. Sper că v-am fost de folos cu acest articol, sunt curioasă voi ce tip de măşti folosiţi şi care sunt preferatele voastre?

24 de comentarii:

  1. Loredana Maria7 mai 2020 la 23:22

    Da si eu iubesc mastile am avut si eu de la Garnier, folosesc de la Avon ,Oriflame si Ladys

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc foarte des masti, atat pentru intreaga fata, cat si pentru ochi. De la Mizon am si eu in sertar 3 masti acum-cu lamaie, aloe si miere, pe care urmeaza sa le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi plac mult de tot măștile de față ,de 2 sau chiar 3 ori pe săptămână aplic măști ,le prefer pe cele tip șervețel ,de când le-am descoperit ,de aproximativ 2 luni de zile ,au rămas favoritele mele !

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac măștile tip șervețel, mi se par mai practice, însă nu le refuz nici pe cele clasice. Nu am o preferință anume

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt o mare iubitoare a măștilor pentru ten. Preferatele mele sunt cele de la 7th heaven, au multe opțiuni.
    Am încercat, în trecut, și alte branduri și nimic nu mi-a fost bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac măștile tip șervețel și mi le aplic odată pe săptămână ,de obicei mă răsfăț duminică.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cele de la Garnier le-am încercat și eu și îmi plac super mult. Raportul calitate-preț e foarte bun. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac măștile și le folosesc cel mai des pe cele textile

    RăspundețiȘtergere
  9. Articolul tău a picat la fix! În weekend plănuiesc să plasez o comandă la Farmacia Tei și chiar mă gândeam ce măști să mai aleg. Cred că le voi încerca pe cea cu exact de melc și pe cea de la Garnier. Pe cea cu rodie am încercat-o și am fost mulțumită de ea. Măștile cosmetice chiar au efect încă de la prima utilizare. Nu știu dacă e bine sau rău, însă nu folosesc periodic aceeași mască, ci le mai schimb, în funcție de obiecticul pe care îl am.

    RăspundețiȘtergere
  10. Articolul tău a picat la fix! În weekend plănuiesc să plasez o comandă la Farmacia Tei și chiar mă gândeam ce măști să mai aleg. Cred că le voi încerca pe cea cu exact de melc și pe cea de la Garnier. Pe cea cu rodie am încercat-o și am fost mulțumită de ea. Măștile cosmetice chiar au efect încă de la prima utilizare. Nu știu dacă e bine sau rău, însă nu folosesc periodic aceeași mască, ci le mai schimb, în funcție de obiectivul pe care îl am.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau sa incerc masca de la Garnier, m ai facut curioasa, pana acum foloseam doar de la Avon

    RăspundețiȘtergere
  12. Preferatele mele sunt măștile de tip șervețel, mai mult din comoditate pentru că sunt cel mai ușor de folosit. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Folosesc mai mult măștile tip șervețel. Sunt comode și ușor de folosit.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie imi plac maxim mastile tip servetel de la Garnier. Mereu imi pun cate una in comanda.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu folosesc masti de fata de ceva timp! Sunt foarte eficiente! Chiar acum ma pregatesc sa-mi aplic una de la garnier!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu folosesc des masti de fata. Imi place cum imi simt tenul dupa asta

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu folosesc des masti pentru ten si tot de pe Notino le cumpar in general.

    RăspundețiȘtergere