joi, 11 iunie 2020

Ingrediente prețioase pentru TEN | Vara

Salut fetele mele frumoase! Astăzi discutăm despre un subiect tare drag mie, și anume skincare.
A venit și vara asta înseamnă că rutina noastră trebe să se bazeze și pe folosirea unui SPF maxim și multă hidratare. Pentru a te bucura și tu de un ten sănătos, cu aspect tânăr află ce ingrediente nu trebuie să îți lipsească:

1. Acidul hialuronic 

Produse cu acid hialuronic am început să folosesc cam de 1 an. El are efect de hidratare intensă, ajutând totodată la estomparea ridurilor fine și conferă pielii un aspect sănătos. Pentru că este vară recomandarea mea de produs este Vichy Ideal Soleil, o cremă ușoară ce poate fi folosită atât pentru față cât și pentru corp. Îmi place că are SPF50, hidratează intens, nu lasă peliculă grasă și protejează împotriva radiațiilor. Nu uitați să vă protejați tenul mereu indiferent de sezon!
Experții în dermatologie spun că un gram de acid hialuronic are capacitatea de a reține până la 6 litri de apă. Asta înseamnă că dacă vei folosi o cremă te vei bucura de hidratare intensă. De asemenea grăbește vindecarea rănilor prezente pe piele, inclusiv a urmelor lăsate de acnee.


2. Colagenul

Colagenul este principala componentă a țesuturilor conjunctive, în special a pielii. Este un ingredient ce ajută în combaterea ridurilor, ajută ca pielea să devină elastică și inversează procesul de îmbătrânire. Deseori folosesc măști pentru ten ce conțin acest colagen sau patch-uri pentru ochi, deoarece după cum știți acolo pielea este foarte sensibilă și apar primele riduri fine.
Am ales să vă fac cunoștință cu Mizon Collagen Eye Patch, un brand care se respectă, au produse din ingrediente naturale, iar aceste măști pentru ochi sunt un real răsfăț! De multe ori mă trezesc mega obosită, iar asta se vede și pe ochii mei, astfel că după ce le aplic pielea devine mult mai fresh, diminuând cearcănele dar și hidratând în același timp.


3. Mușețelul 

Mușețelul este un produs folosit încă din cele mai vechi timpuri. Este foarte utilizat în industria cosmetică și are rol de calmare și catifelare a pielii. Dacă tot suntem în anotimpul călduros un spray pentru față nu trebuie să lipsească din rutină, iar eu am ales un produs de la Revolution cu extract de mușețel. După aplicare îți înviorează tenul instant, oferindu-i senzația de confort. Acest extract mai este util și în calmarea inflamării și iritațiilor pielii acneice.
De asemenea pentru că are Niacinamide în compoziție minimizează porii și oferă matifiere.


Cam acestea ar fi 3 dintre ingredientele pe care eu le utilizez foarte des. Sper de asemenea ca articolul meu să vă fie de folos. Voi ce ingrediente prețioase pentru ten folosiți?

29 de comentarii:

  1. Nu folosesc nici colagenul nici acidul hialuronic. Am avut doar o tentativa sa-mi bag putin acid in buza de jos, pentru a o defini mai bine, insa mi-am pus aparatul dentar si mi-a dat efectele dorite :)) Eu folosesc o crema hidratanta antipoluare de la AslaVital, care are si SPF si cu ea ma inteleg cel mai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Par interesante produsele! O sa le încerc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi cam face cu ochiul crema de la Vichy, mi-ar plăcea să o testez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ingrediente fainte toate! Multumim de articol :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acidul hialuronic. În creme sau injectat în viitorul apropiat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Clar acidul hialuronic e printre favoritele mele! Am avut și eu crema de la Vichy, e tare faina

    RăspundețiȘtergere
  7. Uh, câte produse bune! Vreau si eu sa incerc crema Vichy cu spf iar patch-urile alea pentru ochi par tare bune!🎀

    RăspundețiȘtergere
  8. Produse cu musetel chiar nu am incercat, poate ar trebui sa o fac de acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreau neaparat sa incerc sprayul cu Niacinamide de la Revolution Skincare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. De vreo doi ani folosesc acid hialuronic si ma bucur ca l-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acidul hialuronic il folosesc si eu, in combinatie cu niacinamidele. E important sa avem grija de tenul noastru.

    RăspundețiȘtergere
  12. Niște produse super. Pe mine m-au atras patch-urile cu colagen.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cam pe aceleasi ingrediente ma axez si eu. Acidul hialuronic si musetelul nu imi lipsesc din rutina.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte utile produsele mentionate. Eu cel mai mult pun accent pe protectia solara

    RăspundețiȘtergere
  15. Vichy ramane si pentru mine prima alegere! Iar cand este vorba de colagen si acid hialuronic sunt primele ingrediente pe care le caut pe eticheta!

    RăspundețiȘtergere