vineri, 26 iunie 2020

Îngrijirea pielii pe timp de vara

Vara de multe ori pielea noastră suferă cel mai mult! Iar vara aceasta recunosc că o să fie mult mai diferită datorită pandemiei. Eu încă tot nu m-am obișnuit cu purtatul măștii și recunosc că nu îmi este ușor, dar trebuie să de adaptăm. Și aceasta, plus poluarea ne pot influența rutina de îngrijire a pielii.
Trebuie să avem în vedere prevenirea iritațiilor, deshidratarea sau chiar apariția coșurilor. Nu uitați să aplicați SPF maxim în tot acest timp, defapt asta spun indiferent de sezon, dar multe nu se gândesc la acest aspect. Astfel pielea îmbătrânește, fie genetic, fie pentru că tu te expui razelor ultraviolete.

De asemenea produsele pe care le utilizați să fie din ingrediente cât mai naturale, Bio, cum sunt și cele de la Life Care, pe care le utilizez de foarte mult timp. Ei mi-au propus și un mic ghid ce îmi va fi de folos în această perioadă, așa că vreau să îl împărtășesc și cu voi. Patru produse au intrat în teste de ceva vreme, iar pentru că au dat rezultate bune de-a lungul timpului am decis să vă prezint beneficiile și efectele lor.


Previne coșurile sau iritația provocată de purtarea măștii 

În sfârșit am reușit să scap și eu de acnee, deci nu aș vrea încă un episod urât. Mai bine folosesc un produs în situația de față care să prevină acest lucru. Tenurile grase sunt mult mai predispuse deoarece bacteriile și uleiurile din piele se amestecă cu transpirația provocând pori blocați. Astfel că pe măsură ce vremea se încălzește, glandele sebacee produc mai mult sebum, care duce și la o peliculă inestetică.
Iubesc produsele cu textură de gel, așa că am început să îl utilizez pe cel cu extract de melc ce conține un complex de ingrediente pentru regenerarea pielii care hidratează pielea, hrănește și netezește, previne dezvoltarea bacteriilor și reduce iritațiile. Parfumul este unul subtil, intră repede în piele și o lasă super revigorată, fresh. Am început să îl iubesc, iar produsele cu extract de melc mereu vor ocupa un loc în inima mea, știind că au multiple beneficii.


Hidratează tenul și buzele

Mușelelul este folosit în industria cosmetică de extrem de mult timp. Cred că toată lumea știe că are proprietăți calmante, astfel că pentru față vă recomand crema nutritivă cu mușețel Bio. Nu este prima dată când o utilizez, am mai avut-o în trecut și cu mare drag o folosesc și acum pe timp de zi. Hrănește, calmează, ajută la regenerarea țesuturilor, conferind strălucire epidermei. Îmi place că este foarte fină, intră repede în piele și trebuie să aplicați o cantitate mică.

Nu uitați și de hidratarea buzelor, vă recomand să folosiți un balsam protector, iar cel cu gălbenele este mai mult decât perfect. Dacă tot purtăm mască trebuie să evităm rujul, dar hidratarea este absolut necesară. Uleiul de măsline din compoziția lui hrănește și redă buzelor aspectul natural.


Menține fermitatea pielii 

Recunosc, vara mai uit să aplic și eu cremă de corp după duș, însă nu vă luați după mine! Am încercat să îmi setez asta de fiecare dată de acum încolo pentru ca pielea mea să rămână fermă mereu. Crema cu tămâie este ceva nou pentru mine, îngrijește și reface pielea lipsită de fermitate, conferindu-i suplețe și catifelare. Mix-ul de ingrediente Bio precum Aloe Vera, Gălbenele, Rozmarin, Mentă dețin puternice proprietăți de hidratare, reparare și întinerire a pielii. Se aplică seara prin mișcări circulare pe corp.


Sper ca sfaturile mele să vă fie de folos! Voi cum vă protejați pielea pe vremea asta călduroasă? Folosiți și voi produse de la brandul Life Care? Care dintre cele prezentate vă place?

18 comentarii:

  1. Urăsc masca aia cu viata mea
    Si o port cel puțin 6 ore pe zi. Bine ca nu mi-a apărut încă nimic pe mecla de la ea. Dar tenul mi-l îngrijesc la fel, curățare, tonifiere și hidratare

    RăspundețiȘtergere
  2. De la Life Care am și eu crema de corp cu galbenele.Dar în trecut am mai incercat si alte produse și pot spune ca imi plac

    RăspundețiȘtergere
  3. Am și eu o cremă de la Life Care ,dar nu am folisit-o incă,dar din câte am înțeles este foarte bună și în general produsele de la ei sunt bune .

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt fff bune produsele- si eu le am în testare si te susțin in recomandarea lor💞💞💞

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit de aceste produse, sunt sigura ca sunt foarte bune, o sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deși cunosc produsele, nu am încercat încă. Și eu sunt cam leneșă în privința hidratării corpului, dar crema prezentata pare minunata, cred ca m-ar impulsiona.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut și eu produse de la Life Care.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, am avut produse Life Care numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am notat! Multumesc! E bine de stiu caci vara e pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Absolut minunate aceste produse!
    Crema cu tămâie este și pentru mine nouă, dar foarte tentantă.
    Mi-am notat, o voi căuta neapărat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Masca este o grozăvie pentru ten...
    Am auzit despre această marcă, Life Care, dar nu am folosit...dar nu se știe niciodata...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Gelul cu extract de melc este super tentant. Abia astept sa mi-l iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu folosesc produse de la acest brand, dar mama avea cândva o cremă de la ei (sau mai multe), dar parcă ceva pentru picioare cumpăra constant.

    RăspundețiȘtergere
  14. AM mai folosit gel sau crema cu extract de melc, dar inca nu de la Kauter!

    RăspundețiȘtergere
  15. Gelul cu extract de melc l-am tot cautat in ultimul timp pe net, sa vad daca e ok sau nu.
    Multumesc de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu am folosit crema cu extract de melc si mi-a placut tare mult. Iubesc cremele de la lifecare

    RăspundețiȘtergere
  17. Crema cu musetel e una dintre preferatele mele!! Imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am folosit foarte putine produse de la LifeCare, dar am fost multumita. Crema cu extract de melc as incerca-o, dar nu si pe cea cu tamaie. Nu suport mirosul.

    RăspundețiȘtergere