luni, 31 august 2020

4 Tricouri lejere purtate vara aceasta

Salut dragile mele! Parcă nu demult v-am prezentat ultima comandă de pe site-ul Femme Luxe, ce-i drept am fost și în vacanță iaar cu pozele am sosit mai târziu. Cred că într-o săptămână a și ajuns, fapt ce ma bucurat enorm. Vara mereu aleg ceva lejer, un tricou și un pantalon, scurt sau lung, depinde. În categoria "T-shirts" veți găsi o multitudine de tricouri, am încercat să iau culori și modele cât mai diferite și de data aceasta.

Primul mi l-am dorit tare mult, este super colorat, strigă a vară și l-am asortat cu o pălărie. Un outfit perfect pentru a ieși la o plimbare zic eu. Și acum să vă spun ceva comic, când a ajuns avea la mâneci niște bureței, mereu fetița mea taie etichetele jos, iar când ia văzut pe acei respectivi a decis că locul lor nu e acolo. Dar e ok și fără, se poate purta, nici nu se observă. :))) 

Un alt tricou este acesta pe galben cu imprimeu "Champion 96", și recunosc că l-am luat datorită culorii. Este foarte lejer, din bumbac, mânecile sunt unpic cam lunguțe dar nu e o problemă atât de majoră. Din nou minunata mea pălărie care mă ferește de soare iar poza este făcută la un graffiti. 


Un alt tricou este acesta pe negru și un imprimeu care nu prea l-a mai văzut pe site, dar mă bucur că mai aduc și noutăți. Este frumos de altfel, l-am scos la o mică plimbare pe dig la noi în oraș și cu siguranță îl voi purta de multe ori de acum.


Ultimul articol care îmi place mult este acest top care poate ar merge și cu niște pantaloni lungi de blugi sau "joggers". Am reușit să îl duc cu mine în vacanță, e lejer, cu acele drăguțe volănașe iar peisajul unde e făcută poza e absolut minunat. Dacă tot se apropie toamna poate aș mai lua și câteva seturi "loungewear". 


Am fost super încântată de comandă și de faptul că am reușit să le port pe toate în concediu. Abia aștept să văd ce noutăți mai apar pe pagina lor căci de mult timp nu am mai făcut un research. Ne auzim dragilor! Până atunci să îmi spuneți voi cum ați petrecut săptămâna asta și cum vi se par ținutele mele? 

17 comentarii:

  1. Toate sunt foarte frumoase,dar preferatul meu este cel pe negru ,îmi place mai mult ! Să le porți cu plăcere draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt frumoase,sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. tricouri nu am niciodata cate imi trebuiesc! chiar am nevoie! foarte dragute!

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul tricou, cel colorat imi place cel mai mult.Sa le porți sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Îți stă foarte bine cu toate, îndeosebi cu primul tricou. Să le porți cu drag în continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar că primul tricou strigă a vară :))
    Frumos că ai reușit să te bucuri de ele. Să le folosești cu plăcere în continuare! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Primele 3 îmi plac foarte tare, le-aș comanda și eu!
    Nici ultima nu este de neglijat, doar că pe mine nu m-ar avantaja.
    Să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate imi plac si iti stau , te prind foarte bine. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vara port tricouri lejere, comode, dar vesele și din materiale vaporoase.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumoase sunt! Si iti sta asa de bine cu ele! Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. 3 din cele 4 tricouri le am si eu. Sunt foarte practice si potrivite sa le port la iesirile in oras

    RăspundețiȘtergere