luni, 14 septembrie 2020

Lasă-te inspirată! Top 3 Produse de Lux

Bună dragile mele! Luna aceasta cei de la Notino au o campanie specială, iar eu am dorit să mă alătur! Cu siguranță multe dintre noi ne-am dorit un produs anume deoarece l-am văzut la o mulțime de fete. Personal, îmi place să mă las inspirată, să testez cosmetice sau ultimele lansări în materie de beauty. 

Te-a tentat și pe tine nou ruj al colegei tale de birou sau parfumul celei mai bune prietene? Hai să îți destăinui după ce produse am râvnit eu în ultima perioadă și a trebuit să le am în colecția mea! 

Bioderma Hydrabio H2O 

Curățarea și demachierea tenului este esențială iar de ani buni folosesc apa micelară de la Bioderma Hydrabio H2O la recomandarea unor prietene. Eram mega curioasă, oare cât de bună o fi dacă majoritatea o folosește, iar de când am achiziționat-o nu m-am despărțit de ea. Are efect de hidratare datorită compusului brevetat, de calmare a pielii, însă în funcție de necesitatea tenului găsiți și alte game, la fel de bune. Spre deosebire de altele testate în trecut aceasta chiar nu usucă tenul, nu îl lasă lipicios, ba din contră, îl simt mega proaspăt și revigorat. Tenul tău cu siguranță îți va mulțumi!

                          

Fondul de ten Estee Lauder

Cred că toate fetele au auzit despre acest fond de ten, Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place așa că l-am achiziționat și eu. Fiindcă am nevoie de acoperire pe durata întregii zile, am știut că va fi o alegere ideală pentru un machiaj rezistent. Îmi place tot la acest produs de lux, de la sticluța foarte elegantă cu auriu, faptul că are o gamă largă de nuanțe, modul cum se aplică și cum arată pe ten. Uniformizează frumos, acoperă imperfecțiunile, ideal de purtat în orice loc până la 24 ore. Nu degeaba îl lăudau toate fetele și pot spune că în colecția mea ocupă un loc aparte. 

Rujul YSL 

Mereu am considerat rujul fiind elementul esențial din trusa de machiaj a unei femei. Fără acesta machiajul ar fi incomplet, rujul mă face să mă simt specială, încrezătoare și feminină. L-am văzut la o dragă prietenă din online, recunosc, are o colecție destul de măricică de rujuri YSL, iar eu l-am achiziționat pe cel hidratant  din gama Rouge Pur Couture într-o nuanță caldă de piersică. De ambalaj numai spun, e foarte instagramabil, sofisticat ce îți oferă un aer elegant iar textura este cremoasă și se păstrează pe buze timp îndelungat.



Multe produse din branduri de lux la reducere puteți găsi pe Notino acum la început de toamnă.
Vă provoc și pe voi dragile mele să îmi spuneți ce dorințe ați avut sau aveți în momentul de față? Ce produs ați cumpărat ultima dată pentru că l-ați văzut la o prietenă? 

13 comentarii:

  1. Produse super faine ,acest fond de ten mi-aș dori și eu să-l încerc,pare tare fain !

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele cosmetice de lux ma fac sa ma simt deosebită și le folosesc mereu pentru un plus de incredere in mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut si eu apa micelara de la Bioderma si din aceeasi gama momentan folosesc Hydrabio Perfecteur cu SPF 30. Ambele imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fondul de ten mi ar placea mult sa il incerc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu folosesc apa micelara de la Bioderma si sunt foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fondul de ten mi-ar place să-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt curioasă cum este fondul de ten și rujul.Apa micelara este top❤

    RăspundețiȘtergere
  8. Un parfum mi-am cumpărat după ce l-am văzut la o prietenă. Îmi plac ofertele notino. Azi plasez o comandă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pff... dar cate dorinte nu am! :))) Fondul de ten Estee Lauder este una din cele mai arzatoare dorinte.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai ales niste produse superbe. Si wu folosesc apa micelara de la Bioderma doar ca in varianta Sensibio

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am cateva produse de lux de care ma bucur. Prin incercari si recomandari am ajuns si la brandul Bioderma care acum imi place!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Fondul de ten Estee Lauder il am si eu si recunosc este cel mai bun dintre toate folosite pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rujul YSL arata tare bine, am si eu unul pus pe lista. Si produsele Bioderma imi plac mult

    RăspundețiȘtergere