luni, 14 septembrie 2020

Cum ne pregătim pentru începerea școlii în pandemie?

Demararea noului an școlar este, în mod evident, una atipică față de ceilalți ani. Dar această nesiguranță nu trebuie să se regăsească și în ghiozdanul copilului tău. Acest lucru stă în puterea ta 100%. Aşa că, dacă nu ai de unde afla oficial cele mai bune recomandări, ia-le în considerare pe ale noastre. Căci, ca niciodată până acum, pe lângă obișnuitele rechizite, trusa micuțului tău trebuie să conțină obiecte specifice vremurilor noi în care trăim:

· Măşti de protecţie. De preferat să fie special create pentru copii, fie că sunt de unică folosință, textile sau cu filtru. Important este să te asiguri că măștile stau fix pe nas. Cel mai bine este să îi dai celui mic 2-3 măști la el, deoarece specialiștii spun că acestea oferă protecție maximum 4 ore. De asemenea, dacă masca se umezeşte, aceasta trebuie schimbată. Iar, la cum îi știm pe prichindei, accidente minore se întâmplă mereu.

· Soluţie fără clătire. Recomandat pentru cei mici este o soluţie de curățare care nu le atacă pielea sensibilă. Aceasta le va asigura igienizarea, cel puțin până vor ajunge la grupurile sanitare unde se pot spăla pe mâini corespunzător. Specialiștii nu recomandă spirtul până când aceștia nu ajung la adolescenţă.

· Un dezinfectant portabil. Unitățile de învățământ sunt responsabile să asigure igienizarea corespunzătoare a instituțiilor. Cu toate acestea, având în vedere că vorbim despre un flux zilnic de elevi în sălile de clasă, cel mai bine este să fim și noi, părinții, precauți. Pune-i în ghiozdan copilului tău și un dezinfectant de buzunar, cu care să poată șterge banca, scaunul sau obiectele pe care le atinge des.

Atenţie: Asigură-te că dezinfectantul poate fi folosit în preajma celor mici, fără a emana vapori toxici. Găsești o astfel de variantă prietenoasă dar eficientă în Asevi Gerpostar Plus. Dezinfectatul elimină bacteriile, ciupercile și virușii și lasă un miros plăcut, iar, în plus, are o formulă îmbunătățită fără leșie, care îl face sigur de utilizat în prezența copiilor și a animalelor. Fii inventiv și toarnă dezinfectantul în recipiente mai mici de tipul celor de călătorie care pot fi ușor de transportat. Așa vei ști că este un produs de calitate și vei face și economie de bani, față de situația în care ai cumpăra mai multe produse în cantități mici. 


Acum că ghiozdanul micuțului este complet, să nu uiţi și de trusa părintelui „de acasă”. Ce, credeai că tu ai scăpat? Produsele care nu trebuie să-ți lipsească din casă odată cu începerea școlii sunt:

· Un detergent de rufe eficient. Începerea școlii înseamnă și mai multe haine de spălat, uneori chiar și țesături cu pete mai dificile – de cerneală, noroi sau mâncare. Nu te speria, însă! Încearcă detergentul de rufe Asevi Max Actif. Scoate și cele mai încăpățânate pete și elimină mirosurile neplăcute. Îl poți folosi cu încredere pentru hainele copilului deoarece are o formulă testată dermatologic.

· O soluție de curățat podelele care curăţă și igienizează
. Nu de puține ori vei observa că micuțul a intrat prin toate camerele cu încălţămintea pe care a purtat-o la școală. Nu lăsa asta să te ia pe nepregătite și asigură-te că ai mereu la îndemână un detergent de pardoseli care îndepărtează murdăria, dar și dezinfectează suprafețele. Alege un produs cu PH neutru, precum Asevi Cian care e eficient și în eliminarea microbilor. Îl poți utiliza pe orice tip de pardoseli fără nicio grijă și, pe deasupra, te vei bucura și de un miros proaspăt mult timp.

Ia-ți măsurile necesare de protecție și permite ca începutul anului școlar să fie o bucurie pentru toată familia! Pentru că ceva ne spune că în acest an și tu ți-ai dorit mai mult ca niciodată ca cei mici să se întoarcă la școală.

18 comentarii:

 1. Produse bune au cei de la Asevi si eu le folosesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Trebuie sa avem in casa mereu produse potrivite in perioada aceasta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Este de nelipsit dezinfectantul in această perioadă la școală,grădiniță,dar și acasă .Fără el nu se poate .

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu zic sa avem încredere ca lucrurile vor fi mai bune! Și clar, sa. Ne protejam!

  RăspundețiȘtergere
 5. Chiar atipic noul an, la fel și produsele care trebuie adăugate în rucsac, dar și acasă. Aud doar de bine despre Asevi, o să adaug și eu în rutina.

  RăspundețiȘtergere
 6. Si eu folosesc produse de la Asevi.De asemenea nu ne lipsește dezinfectant din ghiozdanel

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi plac mult produsele Asevi, sunt foarte eficiente.

  RăspundețiȘtergere
 8. Noul inceput de an scolar a fost despre reguli si igiena, si sper sa continuam asa.

  RăspundețiȘtergere
 9. Bune produsele Asevi.

  RăspundețiȘtergere
 10. sincer, mi-e asa mila de copilasi acum cand ii vad asa, si am si destule frici pentru ei!

  RăspundețiȘtergere
 11. Dezinfectantul il am si eu, imi place, isi face treaba bine. Cel mai probabil o sa-l recumpar.

  RăspundețiȘtergere
 12. Tare mult îmi plac produsele acestea. Chiar își fac bine treaba.

  RăspundețiȘtergere
 13. Sa ziceam ca am luat cam toate aceste masuri si ma bucur ca a inceput scoala. Nu pot sa spun ca-mi surade ideea acestor masuri, dar este bine ca au intrat in colectivitate

  RăspundețiȘtergere
 14. Intr-adevar, acum trebuie sa fim mai atenti la unele aspecte. Si dezinfectantii nu trebuie sa ne lipseasca.

  RăspundețiȘtergere
 15. Începerea școlii este un subiect tare controversat. Dar, trebuie să ne obișnuim cu toate regulile, să ni le însușim și respectăm pentru că viața trebuie să meargă mai departe.

  RăspundețiȘtergere
 16. Produse cu adevarat eficiente si folositoare in aceasta perioada. Dezinfectantul nu ne lipseste nici noua.

  RăspundețiȘtergere
 17. Produsele lor sunt tare bune iar la pret mi s-au parut decente :)

  RăspundețiȘtergere