duminică, 8 noiembrie 2020

Încep reducerile! Idei de cadouri pentru toti cei dragi

Saluuut dragilor! Sunt atât de entuziasmată de această perioadă deoarece mai este foarte puțin și se apropie Crăciunul, ce-i drept anul acesta nu va fi ca celălalt datorită carantinei, dar nu las nimic să îmi strice acest feeling. 

Fiind în luna noiembrie Black Friday este la un pas de noi, astfel că de pe Notino comand majoritatea cadourilor pentru cei dragi, dar și pentru mine. 3 săptămâni v-a dura toată nebunia cumpărăturilor mereu cu oferte noi iar în perioada mea preferată 9-15.11 o să avem reduceri de până la 70%.

Ce am comandat pentru persoanele dragi?  

Cel mai mult în perioada aceasta îmi place să dăruiesc! M-am gândit sincer cam la toți mebrii familiei, însă lista nu este chiar gata dacă vă întrebați. Probabil voi mai plasa o comandă curând pentru a cuprinde toate. Până atunci câteva idei de cadouri de Crăciun am să vă ofer cu tot dragul! Cu un singur click găsești de la mic la mare produse faine, utile de care se pot bucura cu mare drag. 

Încep cu cadourile pentru micuți, care doamnee sunt atât de nerăbdători și de drăgălași când deschid pachețelele, mă și gândesc la fetița mea. Am găsit de la Vivian Gray un set drăguț cu vulpiță ce conține două produse: un gel de duș și un săpun lichid, plus o gentuță de cosmetice. Iar al doilea set este cu Gingerbread, miros specific sărbătorilor ambalat foarte frumos ce conține: gel de duș, balsam și o cutiuță pentru mâncare potrivit pentru o fetiță cochetă. 

Trecem și la cadourile pentru ea și el astfel că avem un set de la Garnier Botanic Therapy cu ulei de ricin, tot așa ambalat frumos într-o cutie. Mi se pare un set cosmetic ideal pentru îngrijirea părului. Și pentru că în familie avem iubitori de aroma de ciocolată, m-am gândit la produsele Ziaja Cocoa Butter. Este un set pentru o îngrijire completă a pielii: lapte de corp, gel de duș și cremă hidratantă, un mix pentru utilizarea zilnică. 

Produse pentru mine de la diferite branduri 

Sunt câteva branduri pe Notino spre care toată lumea întinde mâna. Pentru că fac destul de des shopping de la ei de această dată am luat strict ce îmi lipsea și anume o mască de la Neutrogena cu hidrogel. Nu este prima dată când cumpăr acest produs, este foarte hidratantă iar ca substanță activă avem acidul hialuronic. Este îmbibată cu o sticluță de serum, și în funcție de necesitate găsiți și alte variante.

Pentru că toamna buzele noastre suferă puțin datorită frigului, am decis să cumpăr de la Catrice un produs 2 în 1 și anume balsam și exfoliant. Nu credeam că îl voi iubi atât de mult dar conține niște particule de zahăr ce exfoliază foarte delicat, buzele devenind foarte moi și hidratate. Poți spune adio buze crăpate!

Dăruiește cadouri pline de gust și de suflet! Data viitoare vă promit că vin cu alte idei mult mai parfumate! Sper că v-ați prins! Tu vei profita de aceste reduceri pentru a cumpăra cadouri? 


23 de comentarii:

  1. Oferte foarte bune ,trebuie să iau și eu ceva cu aceste reduceri ! Cam multe îmi fac cu i ochiul ,dar pe primul loc este un parfum bun !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim pentru idei ,am sa țin cont de ele .

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, cu siguranță voi profita de oferte pentru a cumpăra cadourile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru idei,trebuie sa le cumpar si eu ceva persoanelor dragi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc pentru idei. Chiar aveam nevoie de inspirație! Foarte util!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bune oferte sigur voi gasi ceva interesant!

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie să văd ce produse mai au de la Catrice. Poate reușesc să profit de oferte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel mai probabil voi arunca si eu un ochi pe Notino, nu neaparat pentru cadourile de Craciun, insa la sfarsitul lunii e ziua tatalui meu si sigur voi gasi un cadou frumos

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de fain este setul de la Vivian Gray! Love it!

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa profit din plin de aceste reduceri

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu incep sa fac cumparaturi din timp pentru Craciun. Au oferte bune in perioada asta!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu evit sa mai comanda ceva pentru mine. Consider ca am destule. Dar e o idee buna de cadouri pentru cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac la nebunie seturile lor. Abia astept sa profit si eu de ofertele lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. O sa ma uit si eu sa văd ce găsesc.Nu imi place sa alerg pe ultima sută de metri după cadouri

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce de seturi faine ai luat sa se bucure de ele toata lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Deja am cumparat o parte din cadouri pentru cei dragi. Mai am sa cumpar pentru sot, el este mai pretentios.

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow, ce dragut si tentant e setul acela de la Vivian Gray pentru copii, cred ca sunt tentata suficient ca sa il cumpar :)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Ador perioada reducerilor. Mai ales cand vine vorba de cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
  19. Profit de aceste reduceri si iau cadou pentru toti cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cateva chestii de la Neutrogena pe care le-am vazut pe Notino mi-ar placea si mie. Oare o zi cu transport gratuit mai vine? :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Cat de simpatic este setul pentru copii! Si eu am inceput sa profit de ofertele de pe Notino si sa pregatesc cadourile.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cat de dragute mi se par primele 2 propuneri. Parca sunt asa exact pe sufletul meu!

    RăspundețiȘtergere