luni, 16 noiembrie 2020

Alege un stil de viață sănătos! Dulce fara zahar!

 Bună dragile mele și bine v-am regăsit! Întâmpinăm încă vremuri dificile și tot ce trebuie e să ne menținem sănătoși și să ne adaptăm situației. Prevenția ar trebui să rămână o prioritate în viața noastră, de accea cei de la Sweeteria ne propun produse fara zahăr, fără calorii, potrivite și pentru persoanele ce suferă de diabet. Că tot am amintit de acest lucru, pe 14 noiembrie avem "Ziua luptei împotriva diabetului". Foarte multe persoane consumă zahăr în mod excesiv, în medie 40 kg pe an, iar România din păcate ocupă un loc fruntaș în incidența cazurilor de diabet. 

Dulcișor, spre exemplu este un indulcitor natural cu zero calorii și zero indice glicemic, ce poate fi folosit în produsele de cofetărie, iar eu am preparat cu acesta niște melcișori cu nucă și cacao absolut gustoși. Nici nu e nevoioe să puneți cantitate mare deoarece are putere dublă de îndulcire față de zahărul normal. 

De asemenea găsim și varianta tip poșetă ce poate fi folosită în băuturi calde, ceaiuri, cafea, limonadă, ce doriți voi. Mi se par foarte practice iar la o cană de cafea pun un astfel de pliculeț. 

Avem și bănuții din ciocolată ce îi găsiți în multe variante ( albă, cu lapte, amăruie ) având cu 22,5% mai puține calorii față de o ciocolată cu zahăr din comerț. De obicei îi folosesc în prăjituri, brioșe sau pentru a pregăti o ciocolată caldă, cea albă este preferata mea. 

Atunci când am poftă de clătite sau o pâine unsă, aleg să folosesc Greentella o cremă fină, ce vine în două variante: cu lapte și alune de pădure sau vegană. Gemurile sunt cele mai delicioase ever, parcă pregătite de bunicuța, și chiar îmi era dor de un gem de prune sau caise. 

Vă îndemn cu mare drag să le încercați și voi, le găsiți atât online cât și în magazinele tip plafare, naturiste sau drogherii DM. Dacă tot vine și perioada cadourilor v-aș sfătui să îi faceți persoanei dragi un cadou sănătos și dulce în același timp, cu siguranță se va bucura mult! 

20 de comentarii:

  1. Mă bucur tare mult că se face din ce în ce mai mare propagandă cu privire la efectele nocive ale zahărului în organism. Și mă bucur că există Dulcișor care să-l înlocuiască.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc si eu serios sa incerc produsele lor. Am inceput sa reduc cantitatea de zahar si mi-ar fi de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, cât de bine pot să arate. Mi-e super poftă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si noua ne plac produsele de la Sweeteria si incercam sa înlocuim zaharul pe cat se poate! Arata super apetisant desertul!🥰

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac produsele lor. Sunt delicioase și sănătoase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am incercat doar niste banuti de ciocolata si niste batoane de cereale absolut delicioase de la acest brand! ❤️

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere
  8. Arată atât de bine aceste produse şi sunt atât de gustoase, încât nici nu realizezi că nu conţin zahăr. Stilul de viaţă sănătos trebuie să fie o alegere normală.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte apreciate produsele lor. Eu dupa ciocolata lor ma topesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele Sweeteria sunt delicioase si sanatoase. Ne plac tare mult si noua.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt mare fan gem fara zahar, este excelent in deserturi.

    RăspundețiȘtergere
  12. In ultimul timp chiar am facut abuz de zahar asa ca ar fi indicat sa incerc sa-l exclud

    RăspundețiȘtergere
  13. Produse bune cele de la Sweeteria imi plac mult!

    RăspundețiȘtergere