marți, 5 ianuarie 2021

Ținute noi Femme Luxe

Bună dragile mele, repede au trecut și sărbătorile petrecute in familie, și noi ne-am întors la ale noastre. Eu ca de obicei sunt aici pe blog și vă povestesc una alta, ba despre machiaje, skincare sau ultimele achiziții în materie de fashion. Sincer anul acesta nu știu încă și nici nu m-am informat cu privire la ce se va purta, dar cu siguranță comoditatea va prima la mine.

O comandă de pe Femme Luxe a ajuns înainte de sărbători la mine, așa că astăzi mi-am făcut timp să vă arăt cumpărăturile. Ca de obicei 4 piese, m-am și împrietenit cu toate mai nou iar comenzile ajung rapid prin curier. Sper ca anul ce vine să avem și lansări mai multe.

Pentru că eu ador seturile lor din 2 piese, am decis și de data aceasta să cumpăr un compleu roz deschis. E drept afara merge mai mult toamna, la mine însă zăpadă deloc, și temperaturile au fost destul de crescute deci l-am purtat de câteva ori. Aceste "loungewear" sunt mega confortabile, au cred ca enșpe mii de modele de unde să alegeți. Mie imi place acest roz pudrat, bluzița este lejeră cu decolteul in V iar pantalonii sunt mulați pe picior.

Trecem mai departe, pentru că în ochi mi-a sărit o cămașă am zis să o cumpăr, după cum vedeți este destul de grosuță și din blugi în partea de mai jos. Deși am luat un S cred că mai degrabă pare o mărime mai mare, dar eu nu mă plâng deoarece îmi încape și burta, hehe, și tot ce e larg e binevenit. Îmi place, am primit și complimente purtând-o și chiar nu e scurtă să zici că e indecentă. Eu am avut pe dedesupt niște colanți subțiri și cizme lungi peste genunchi.


Iar ultimele două articole am încercat să le combin deși nu prea mi-a ieșit așa că am renunțat. Este vorba despre acel top negru care mi se părea mega decoltat așa că dedesupt am luat un maieu pe aceeași culoare. Îmi plac oricum acel tip de mâneci și voi încerca să îl fac să fie purtabil. 

Pantalonul este unul mai sporty pe o culoare de gri de această dată, tot marimea S dar îi sunt buni și soțului, sincer. Materialul este bun, grosuț perfect pentru iarnă oricum. Per total sunt destul de mulțumită de aceste achiziții. Și pentru că ne aflăm încă în sezonul rece chiar îmi mai doresc niște "loungewear-set" la mine în garderobă.

Cu siguranță ceva tot voi mai găsi pe placul meu, și voi face chiar azi un research la ei pe site. Până atunci spune-mi ție ce set lounge ți-a atras atenția până acum? Cum ți se par achizițiile mele și de data aceasta?


23 de comentarii:

  1. Tot ce ti-ai cumparat imi place!Sa le porti sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Compleul roz din două piese imi place mult ,este preferatul meu ! Să le porți cu plăcere draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi plac alegerile tale,sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt tare dragute articolele prezentate si iti vin tare bine. Sarcina usoara sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult bluza decoltata. Manecile chiar sunt altceva, dar chiar si asa, stilizata de tine, iti vine bine! Burtica sanatoasa sa ai! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate hăinuțele îți vin bine, ai ales ceea ce trebuia.
    Să le porți cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador pantalonii lor de trening, am deja vreo 6 perechi

    RăspundețiȘtergere
  8. Unele sunt ok altele lasa de dorit, imi plac si mie produsele lor. Nu stiu cum te intelegi tu cu pantalonii lor dar ai mei se scamoseaza foarte repede si usor

    RăspundețiȘtergere
  9. Am și eu primul set, dar pe altă culoare. Tare bine îți stă cu el.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca de obicei, ai ales niste hainute frumoase si moderne! Imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce bine iti vine camasa si ce frumos se vede burtica deja! <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Pantalonii de trening si costumasul roz sunt si in comanda mea. Abia astept sa soseasca. Iti vin minunat toate tinutele!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoase tinute! Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Rochița alba cu combinatia de blugi imi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere