luni, 22 februarie 2021

Baby Nest Eko | Culcuș pentru bebe din bumbac

Salut mămici cu pitici și bine v-am regăsit! Mă apropiu cu pași repezi de ultimul trimestru de sarcină, asta înseamnă că pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului sunt în toi! De această dată am avut multe de învățat, însă și timp să meditez, să mă bucur de fiecare zi alături de burtică și fetiță, care așteaptă cu nerăbdare momentul să își cunoască frățiorul. Multe site-uri am răsfoit și pot spune că am încercat să iau lucruri utile, dar și noi care mă vor ajuta după ce voi naște. 

KidsRetail este un site descoperit recent, pentru că Teo nu a avut un baby nest, acum m-am gândit să cumpăr unul, deoarece este foarte util în primele luni de viață, iar faptul că este Eko, din bumbac m-a făcut să îl aleg. Tot din această gamă, veți găsi și perne pentru alăptat, postnatale, sisteme de înfășare.

Care sunt avantajele unui astfel de cuibușor? 

În primul rând bebelușii au nevoie de multă protecție, siguranță și un somn liniștit. Modelul pe care l-am ales eu este unul cu dinozauri potrivit pentru băieței. De cum a ajuns la mine m-am gândit că îi va plăcea foarte mult și se va simți exact la fel ca în burtică. Conferă un mediu confortabil, călduros, marginile fiind moi, iar la atingere foarte plăcut. 

Mi se pare ideal și faptul că poate fi purtat, iar bebe poate dormi oriunde fără să fie deranjat. Îl poți lua dintr-o cameră în alta, în bucătărie pentru a fi în vizor atunci când gătești, se poate pune în pătuțul lui sau al vostru pentru a-l simți mai aproape, pe canapea, având siguranța că nu va cădea, fie în vacanță.

Este prevăzut cu sistem de închidere tip șnur fiind ajustabil în funcție de înălțimea bebelușului - se poate strânge sau se poate lăsa nelegat și astfel poate fi folosit mult timp. Dimensiuni: 90 x 60 cm.



Jucării educative pentru copilași mai măricei 

Să nu uităm și de Teodora, care așteaptă și ea jucăriile ca niște acadele. Iar aici vreau să vă fac cunoștință cu produsele Cubika, de tip Montesorri foarte interesate, sigure pentru copii, ce contribuie la dezvoltarea deprinderilor motorii și percepției. Ele sunt realizate din materiale de primă calitate, fie că este vorba de jucăriile din lemn provenit din zonele ecologice ale Carpaților, vopselurile utilizate fiind pe baza de apă, fără miros, rezistente la uzură, fie că este vorba de puzzle-urile realizate din carton presat.



Noi am ales Trenulețul Vesel, un puzzle cu cifre de la 1-10 și diverse animăluțe viu colorate. Jocul ajută copilul în procesul de învățare a culorilor și a formelor, sporindu-i dexteritatea, atenția. Astfel prin joacă învățăm să numărăm, să asamblăm corect piesele ce ilustreaza diverse animalute, cu numărul reprezentat de fiecare vagon al trenulețului. Veți observa cum copilul își dezvoltă simțul de observație, îndemânarea. Acestea le consider alegeri ideale pentru creșterea lor. 

Sunt curioasă dacă v-a ajutat acest articol! Cât de util vi se pare un baby nest? Ce jucării educative ați cumpărat copilașilor voștri? Cum vi se par cele din gama Cubika? 

30 de comentarii:

  1. Ce frumos este babynest cand o sa am bebe o sa achiziționez si eu unul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am copil, dar ma pot documenta de pe acum in acest sens :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Baby nest la Evelyn nu am avut, dar mi se pare util pentru mamici. E foarte dragut cuibusorul pentru bebe 2.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut baby nest pentru bebeluș, dar pare util. Trenuletul cred că i-ar placea și băietelului meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoase sunt jucăriile Montessori :) Înțeleg de ce le vede ca pe niște acadele :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce drăguț e pătuțul! 😊 să îl folosească cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. E o idee super pentru o mamica! Deja ma gandesc la o prietena ce doar a nascut

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma tenta si pe mine, dar pana la urma nu am reusit sa ii mai iau. Dar le consider foarte utile. Sa il folositi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mai văzut produse Baby nest, dar nu știam nimic despre ele. M-am lămurit acum cu articolul tău, pentru care îți mulțumesc!
    Caut și eu ceva produse pentru bebeluși și îmi sunt necesare informațiile. Fug pe KidsRetail!

    RăspundețiȘtergere
  10. E tare frumos babynest ul! 🥰 Am idei pe când voi fi mămică. Ai o fetiță minunata! ❤️ Sarcina ușoară în continuare și multa sănătate! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  11. Avem și noi jucării de la ei. Babynest ul e fain rău!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu am avut la niciunul dintre copii babynest, dar mi se pare mai mult de cat util. Sa nu mai spun ca arata adorabil.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am avut un babynest pentru copiii mei însă recunosc că e fain tare

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte dragut cuibul lui bebe, eu n-am avut si mi-ar fi prins bine, iar Teo e o dulcica cum se joaca cu Trenuletul Vesel

    RăspundețiȘtergere
  15. Baby nest-ul mi se pare un accesoriu foarte interesant si cu multiple utilizari!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt convinsa ca este extrem de util cand ai un bebelus in casa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am avut si eu un baby nest pentru buburuza mica si m-am impacast bine cu el doar ca pentru o perioada scurta. N-a vrut sa stea prea mult in el

    RăspundețiȘtergere