luni, 23 august 2021

Shopping de vară | Bonprix

Bine v-am regăsit dragilor! E super cald afară, sunt curioasă voi cum mai rezistați temperaturilor atât de ridicate? Mă bucur că încet mi-am revenit și eu, pot să ies cu copilașii la o gură de aer curat, însă asta mai mult spre seară, evident. Luna aceasta am făcut și puțin shopping pe unul din site-urile mele preferate, și anume Bonprix

Pe site am găsit niște super piese de vară, lejere, în culori vibrante și neapărat am vrut să vi le arăt. De când am născut, timpul într-adevăr este puțin mai limitat, însă chiar ne-am distrat de minune la shooting alături de copii. Prefer mult pozele în aer liber, în natură, cred că ați observat acest lucru. 

Rochiță oversize 

Perfectă în acest sezon aș putea spune! O ador la cât este de vaporoasă și are nuanțe precum bej, maro, nude, foarte casual. Imprimeul este un alt motiv pentru care am cumpărat-o, te duce cu gândul la boho, materialul e foarte fin, lejer. Am purtat-o de nenumărate ori și chiar e un must în garderoba mea pentru că pot și să alăptez, hihihi. O puteți găsi aici

Salopetă Bandeaux

Îmi doream mult și o salopetă, însă scurtă, perfectă pentru acest anotimp. Am găsit-o pe aceasta cu motive florale, foarte veselă, jucăușă. Decolteul mi-a plăcut deoarece este pe umeri, iar în talie are un fel de elastic mai strâns. Este ideală pentru o ieșire în oraș cu fetele deoarece e mega chic. 

Am ales să o asortez cu o pălărie, așa ne mai ferim și de soare puțin, într-un minunat lan de floarea soarelui. Chiar au ieșit niște poze cute zic eu. 


Top cu volănașe + cereci asortați

O altă piesă frumoasă și găsită la reducere, cam 20 de lei a fost acest top galben cu volănașe. Ador culorile cât mai vesele și am zis că merge de minune cu o pereche de cercei mari. De obicei nu prea întind mâna spre astfel de piese, însă am primit o mulțime de complimente purtându-l, drept urmare data viitoare voi mai umple coșul cu câteva. 

Trecând la cercei, în ultima vreme iubesc modelele cât mai mari, care să iasă în evidență, iar aceștia sunt frumoși foc. Chiar dacă par ei măricei cu multe mărgele nu simți disconfort atunci când îi porți. Probabil vedeți că unul dintre ei are mai puține mărgele, asta pentru că înainte să ies fetița a vrut să le numere probabil și i-a cam desfăcut, însă am reușit să le dau de cap și să le găsesc într-un sfârșit! :))


În încheiere mi-ar plăcea să îmi spui cum ți se pare comanda mea și ce anume ți-a atras atenția! Abia aștept să mai comand câteva rochițe, deja mi-am și pregătit câteva, tu cum ce anume te-ai răsfățat?

21 de comentarii:

  1. Salopeta imi place foarte mult.Sa le porti cu drag pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambele rochite sunt asa simpatice... imi place mult topul e vesel rau! Sa porti sanatoasa noile hainute! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. Salopeta înflorată este tare frumoasă, colorată și veselă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte dragute rochitele! Sa le porti cu drag! 😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac alegerile facute. Iti vin tare bine toate tinutele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate cele tri alegeri sunt deosebite și foarte bune pentru vară. Îmi plac și mie toate, deși salopete nu prea mai port. Ție însă și se potrivesc tare bien. Să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi plac alegerile tale. Salopeta îmi place în mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place super muuuuult rochița!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Salopeta îți vine foarte bine, la fel și rochița. Să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salopeta imi place cel mai mult, insa toate alegerile tale sunt frumoase! Sa arunc si eu un ochi pe site!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ți-ai ales o mulțime de lucruri faine! Îți vin tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place foarte mult salopeta. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere