duminică, 29 august 2021

Beneficiile achiziționării unor saboți medicali

Bine v-am regăsit dragilor! Ne aflăm în prag de septembrie, sezon nou, început de an școlar, și uite așa toți ne intrăm în ritm și vechile obiceiuri. Cu siguranță mulți dintre voi ați fost în vacanță, acum mult mai odihniți cei drept, pregătiți și pentru programul ce va apărea. Și pentru că vreau să ne întoarcem cu zâmbetul pe buze, poftă de muncă trebuie să avem grijă la sănătatea noastră. 

Sunt numeroase meserii solicitante, în care se lucrează mult stând în picioare sau poate aveți de parcurs drumuri lungi pe jos până să ajungeți, astfel că vin cu o recomandare salvatoare și anume saboții medicinali. 

Să vă spun poveste, mereu o vedeam pe bunica sau diferite persoane, spre exemplu cele care lucrează în domeniul medical că purtau astfel de încălțăminte. Mi se păreau destul de dubioși, bine eram și mică, iar pe atunci nu existau atât de multe modele drăguțe ca și acum. Însă trecând peste acest lucru, voi știați câte beneficii pot avea ei?

Avantajele purtării unor saboți medicinali

- În primul rând, după ce har Domnului, am și eu în casă o pereche ce o port de câțiva ani buni, pot spune că sunt mega rezistenți, durabili. Atunci când îi port simt un comfort maxim și asta datorită faptului că sunt confecționați din piele naturală. 

- Talpa este anatomică, ușor curbată, astfel atunci când îi porți reduc presiunea și oboseala piciorului. Nu alunecă, previn formarea de bătături, reduc stresul asupra colonei vertebrale, piciorul respiră.

Lunar noi modele de saboți medicinali, papuci medicali, puteți găsi de înaltă calitate pe Taby.ro. Sănătatea este cea care primează, iar în timp lipsa unor încălțări adecvate se va resimți cu siguranță. 

Deci pentru a ști că ai făcut o alegere bună, ar trebui să te ghidezi după câteva criterii: să fie din piele naturală, flexibili, să îți alegi o mărime potrivită, să aibă striații antiderapante. Mărimea pe site se poate schimba gratuit dacă nu ați ales-o cea potrivită, însă vă puteți ghida și după tabelul afișat.

Cei care lucrează în domeniul medicinei deja știu avantajele lor, deoarece ei își petrec majoritatea timpului în mișcare, în picioare. Ei ajută totodată la menținerea unu mediu sanitar, protejând și eliminând microbii. În concluzie folosirea acestora îți va aduce doar beneficii, poți încerca și tu pentru a testa confortul dorit. 


13 comentarii:

  1. Mereu m-am gândi că saboții medicinali ar fi o idee bună pentru picioarele mele. Acum m-am și convinscu motivele pe care le-ai prezentat.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-am luat saboti medicinali, in loc de papuci de casa, o sa-i iau cu mine in geanta sa-i port si la scoala, sunt comozi si fac bine picioarelor celor care au serviciu de stat mult pe scaun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru talpa lor anatomică cred ca ar fi utili si personalului nonmedical

    RăspundețiȘtergere
  4. Par a fi foarte comozi și mi-ar fi și mie utili.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt buni, sincer I am purtat și eu prin casa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer nu m-am gandit pana acum sa port saboti medicinali acasa, dar poate ar fi o idee buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar m-ai facut curioasa! Poate o sa-mi iau si eu unii pe care sa-i port toata ziua prin casa...

    RăspundețiȘtergere