miercuri, 17 noiembrie 2021

Pregătim cadourile pentru Crăciun | Notino

Bună dragilor, și bine v-am regăsit! Ne aflăm în plin sezon de reduceri și pentru că sărbătorile se apropie cu pași repezi m-am gândit să cumpăr și câteva dintre cadourile de Crăciun. M-am gândit la seturile pentru îngrijire, jucării pentru copii, și vă spun un secret, în această perioadă le-am prins la preț mic. V-am mai spus că unul din site-urile mele preferate rămâne Notino, am luat o mulțimeeee de cadouri cu o reducere faină.

Ca în fiecare an le împart în mai multe categorii, pentru femei, bărbați iar de când a apărut pe Notino și secțiunea pentru bebeluși am găsit tot ce voiam. Astăzi pentru că sunt foarte drăguță vreau să vă ofer câteva idei de cadouri de la mic, la mare. Eu personal, prefer să evit stresul și să le comand mult mai rapid, din timp. În acest mod aleg și cadoul perfect fără un buget prea consistent.

Seturi pentru ea

Femeia este specială, iar ea merită tot ce e mai frumos, de un deosebit răsfăț. Așa că încep cu un set superb de la Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland. Acesta conține 4 bile efervescente pentru baie, ambalate absolut minunat. Miros foarte plăcut, creează spumă bogată și te calmează după o zi stresantă. 

Zilele acestea pentru o reducere de 15% puteți codul "notino" în coșul de cumpărături. Spre seturi întind mâna ce mai des, deorece sunt gata ambalate și numai trebuie să mă ocup eu de acest aspect. Spre exemplu cele de la Dove sunt foarte accesibile, iar acest set conține un gel de duș cu argilă și un anti-perspirant. O altă idee de cadou pentru femei ar fi un sortiment de produse pentru păr, iar gama cu ulei de ricin este potrivită pentru cele are își doresc un păr mai puternic, sănătos. 

Seturi pentru bărbați

Bărbații nu au nevoie de așa multe produse în rutina de îngrijire, totuși nu trebuie să îi uităm nici pe ei. Așa că am luat 2 seturi cu strictul necesar, Head & Shoulders ce conține un șampon anti-mătreață și Gillette Cool Wave spray anti-perspirant, iar celălalt este de la Dove Men Care, un gel de duș revigorant și spray anti-perspirant. Găsiți și seturi de lux pentru cei mai sofisticați, parfumuri, dar și aparate de ras de calitate, mașini de tuns barba pe site. 

Cadouri pentru copii 

De această dată am luat un singur set, ce se potrivește atât la fetițe cât și la băieței, și este format din 4 produse utile pentru utilizarea zilnică: șampon și balsam, spumă de baie, săpun solid, pastă de dinți. Cu siguranță ați văzut că au o mulțime de zornăitori, jucării pentru dentiție, biberoane, seturi pentru masă și alte accesorii utile, demne de a fi oferite cadou persoanelor dragi. Câteva branduri favorite pentru copii sunt Bioderma, Weleda, Mustela, Ep-Line, fiind disponibile și în secțiunea de produse hipoalergenice, testate dermatologic. 

Sper că v-au fost de ajutor ideile mele, iar mai multe seturi cadou puteți găsi accesând link-ul. Voi ați început să pregătiți cadourile pentru cei dragi? Ce v-ați propus să cumpărați? 

16 comentarii:

  1. Am facut si eu cateva cumparaturi la Notino pentru un cadou de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Seturile astea sunt practice si te scapa din multe belele

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de dragalase sunt cutiile pentru cadou, cu siguranta avem optiuni frumoase la Notino.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ieri am cumparat si eu cateva seturi cadou de la Notino pentru Secret Santa si mai am cateva pe lista(dar inca nu m-am hotarat care imi plac mai mult). :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Au multe produse si seturi faine in perioada asta. Si eu profit de oferte, pregatesc cadouri. Tot de pe Notino comand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Câteva seturi cadou mi-am comandat și eu de pe Notino.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh, da! Si eu am facut cateva cumparaturi saptamana trecuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Notino a avut mereu idei bune de cadouri de Craciun, dar si multe promotii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am cu,parte o parte din cadourile de craciun de pe Notino si sa vad de unde le aleg pe restul

    RăspundețiȘtergere
  10. Am luat si eu deja cateva cadouri de Craciun de pe Notino.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac tare mult seturile acestea cadou. Inca nu am facut cumparaturile de Craciun. Sper ca weekendul asta sa ma ocup de asta

    RăspundețiȘtergere