vineri, 26 noiembrie 2021

Outfit de toamnă | Bonprix

Bună dragile mele! Se pare că în ultima perioadă am avut parte de zile foarte frumoase, cu mult soare, deși ne aflăm în noiembrie. Este timpul să și profităm totodată de ultima lună de toamnă, de peisajul frumos care ni-l oferă. Mi se pare că cel mai frumos cadru pentru poze este acesta, tomnatic, plin de culoare. Luna aceasta am făcut și niște shopping pe Bonprix, și am luat câteva articole noi. 

Rochiță neagră cu inel decorativ

Am găsit-o în secțiunea de noutăți, inițial mi-a sărit culoarea asta de negri în ochi și accesoriul atașat, însă mai este o nuanță disponibilă, roșul închis. Este super rafinată, se așează bine pe corp, materialul îmi place mult, iar faptul că are mâneci lungi și vine pe gât e ideală în acest sezon. O scoate și inelul decorativ din anonimat foarte mult, iar negrul mereu mi s-a părut o culoare mai misterioasă, chiar dacă nu o port des. 


Pălărie damă

Mi-am dorit și o căciulă, și cum tot răsfoiam pe pagină am găsit această pălărie superbă maro universală. De obicei mai port la unele ținute, mai ales în sezonul toamnei și primăvara. Am primit multe complimente purtând-o, nu știu dacă o mai găsiți momentan dar vă las un link cu restul căciulilor. Este un accesoriu chic, pe care multe dintre doamne îl aleg. 

Bluzon marin/bleu 

Ultimul articol este această jachetă cu capse de închidere şi guler mic din material ripsat. Este cam subțirică, potrivită pentru începutul de toamnă mai cald. Este o piesă modernă, tinerească, cu un imprimeu înflorat. L-am purtat cât am avut ocazia, însă de acum e nevoie de ceva puțin mai grosuț.

Probabil că iarna aș lua și o geacă pentru mămici în care să încapă și bebe. Nu am avut data trecută când am născut, însă mi s-ar părea un must have deoarece îl port pe bebe în marsupiu aproape zilnic.

În această perioadă deja puteți găsi pe site și diverse idei de cadouri pentru Crăciun, de la căciuli, lănțișoare, genți, ceasuri, curele, cercei, minunate toate. Găsiți și rochițe sau idei de ținute mai glamour acum că tot vin sărbătorile și noul An. Eu chiar îmi voi umple coșul cu câteva piese atât pentru mine cât și pentru restul familiei. 

Până una alta sunt curioasă cum vi se par piesele achiziționate de mine? Ce v-a atras atenția?


10 comentarii:

  1. Superbe tinutele!
    Rochita neagra e preferata mea❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. E tare drăguță rochița. Să o porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Frumoase piese, nu ma pot decide care imi place mai mult :) cred ca palaria mi-as cumpara-o si eu. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia neagra imi place tare mult, te prinde bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare faine alegerile tale. Imi plac la nebunie. Ti se potrivesc de minune ��

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a atras atenția bluzonul marin/bleu. E super!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult rochita neagra, doar ca mi-as lua-o pe nuanta cealalta disponibila, de rosu inchis

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt frumoase alegerile tale si imi place mult cum iti sta cu palarie. Si eu am inceput sa port

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac outfitutiturile, iti vine bine!

    RăspundețiȘtergere