marți, 1 martie 2022

Print-uri de mari dimensiuni | Marele Print

Ești și tu de acord că amintirile păstrate într-un tablou sunt cele mai frumoase? Pentru că anul acesta a fost primul Crăciun al nostru în formulă completă, am decis că trebuie neapărat să ne facem un tablou personalizat canvas pe care să îl punem în living când ne mutăm. Canvas-ul este o pânză albă, opacă, din poliester și bumbac, fiind destinată realizării de tablouri digitale. Acesta este tratat special pentru imprimări de calitate, astfel, imaginea imprimată pe pânză își păstrează caracteristicile dar sunt rezistente și la umiditate. Marele Print s-a ocupat de acest lucru, sunt foarte mulțumită de produsul primit, calitatea fiind remarcabilă. 

Despre Marele Print 

Dacă nu știați despre ei, sunt one-stop-shop pentru soluții de print de mari dimensiuni, sisteme de expunere și signalistică, servicii routare și gravură CNC. De asemenea pot decora vitrine, spații comerciale, dispunând de echipament tehnologic de înaltă calitate. Sunt foarte flexibili, pricepuți iar tu te vei bucura de satisfacții maxime cu minim de efort. 

Spre exemplu alegem un afiș publicitar, este perfect pentru a promova un eveniment, a atrage participanți. El trebuie să fie de impact, cu informații scurte, directe. Marele Print îți oferă hârtie de poster whiteback, rezistentă la umiditate, raze UV, zgâriere sau rupere, potrivită atât pentru afișe publicitare indoor, cât și outdoor. Poate fi adaptată pentru decoruri de dimensiuni variate, de la afișe A4 la reclame pe panouri de mari dimensiuni. Are o rezistență până la 3 ani la interior, în medie 6 luni, 1 an maxim la exterior.

Banner-ul publicitar poate fi definit ca o suprafață  de mari dimensiuni, pe care este imprimată o reclamă fiind o unealtă tipică ale marketing-ului tradiționalEste amplasat în locuri strategice iar ca să își atingă scopul, trebuie ca ea să aibă anumite criterii cum ar fi alegereaa furnizorului, ideea publicitară, materialul, imprimarea, elementele grafice. 

Bannerul frontlit sau poliplan folosit de Marele Print este un suport specializat din policlorură de vinil (PVC) cu rezistență la condiții de mediu și factori UV, creat special pentru printare cu cerneluri pe bază de ecosolvent. Panourile confecționate din poliplan sunt foarte răspândite datorită durabilității îndelungate, fiind și o alternativă economică pentru casetele luminoase din plexiglass. Acestea pot fi luminate frontal cu spoturi amplasate în partea superioară a panoului. 

Comanda se realizează electronic sau transmițându-le un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Odată primite, echipa va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirme lansarea în producție. Dacă nu ai grafica realizată, echipa asigură și servicii de design, machetare și DTP. Sper că ți-am fost de ajutor! 

11 comentarii:

  1. Cu siguranță mi-ar plăcea un asemenea tablou minunat sau chiar mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee buna pentru peretele mare din hol.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain pare! Mereu mi s-au parut asa faine tablourile de acest tip. Mersi pentru recomandare, o sa retin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am un perete gol care asteapta asa ceva.Mulțumesc pentru pont

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos arata! Mi-au ramas ochii lipiti de tabloul pe care il ti in brate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare o alegere bună un print de acest tip, mai ales că am un loc în care ar merge.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte ingenios! Nu știam de ei, dar mi se pare că fac o treabă foarte bună. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne-am facut si noi un tablou similar, dar nu ne-a tinut mult si din living acum poposeste in dormitor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte faina ideea. Mi-as dori si eu in noua casa sa agat un astfel de tablou.

    RăspundețiȘtergere
  10. O idee tare faina! Si mie mi-ar placea un astfel de tablou!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ai dato idee geniala. Imi doresc si eu sa-mi fac un tablou de genul

    RăspundețiȘtergere