luni, 10 aprilie 2017

Cutiuta cu minuni - Tender Care

             Buna frumoasele mele, astazi am o pofta nebuna de scris, si iata.. azi va povestesc despre experienta mea cu balsamul de buze Tender Care de la Oriflame :) Nu cred ca exista fata care sa nu aiba, sau sa nu fi avut acest balsam atat de cunoscut. Hai sa va arat cat de delicios este ...:D


             Cred ca v-am lamurit asai? :D In fine, acest balsam este in editie aniversara dupa cum se vede, anul acesta Oriflame a implinit 50 de ani si astfel au creat si acesta cutiuta aurie :) Cei de la Oriflame au mai multe varietati, insa cele cu miere si cocos imi plac cel mai mult.


           Aceste cutiute cu "minuni" sunt multifunctionale, se pot folosi pe buze, pe coate, pe zonele uscate. Inmoaie si calmeaza buzele sau orice alta zona cu piele aspra sau uscata.  Balsamul Tender Care asigura hidratare si are o aroma cu adevarat incantatoare.


             Aceasta cutiuta Tender Care invelita in acest ambalaj contine miere organica, ceara de albine naturala si Vitamina E. 
             Produsul il am in permanenta acasa pe birou, si in poseta :) Cutiuta este una tare simpatica si se deschide prin desurubare.



Cantitatea este de 15 ml, insa va ajunge o perioada buna de timp, iar pretul la promotie este de 8 ron. Merita asai? :D 




3 comentarii:

  1. Un mod de prezentare foarte frumos al acestui balsam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar face minuni acest produs,il recomand si eu tuturor,iar modeul de prezentare: Exceptional! Bravo si mult succes cu blogul.

    RăspundețiȘtergere