vineri, 9 iunie 2017

Îngrijire părului cu Elite Models

             Hello, ladys, de ceva vreme am primit două perii de păr de la Elite Models şi o oglindă, pe care le folosesc zilnic. Ei bine, de aceea azi vreu sa vi le arăt şi să vă spun câteva lucruşoare despre acestea. Sincer, pană să le primesc nu am auzit de ele, şi nici nu le-am văzut în vreun magazin.

             Personal, imi e greu să îmi găsesc o perie de păr care să îmi placă, sa fie moale, să nu rupă firul de păr! Un păr frumos şi îngrijit cu siguranţă va atrage multe priviri!

  • Fiecare pieptene / perie este concepută pentru a oferi îngrijirea de care are nevoie.
  •  Această gamă este creată de un designer francez şi recomandată de Agenţia de modelling, Elite Model Management.
  • Aceste perii pneumatice au perii flexibili pentru o descurcare uşoară, fără a rupe firul de păr.



            Peria pneumatică pentru păr lung este preferata mea! Ştiţi că părul meu este creţ aşa că am nevoie de o perie pe măsura lui, iar aceasta m-a nimerit perfect. Ea are perii foarte moi este potrivită pentru toate tipurile de păr. Descurcă perfect părul, îl relaxează şi îmi masează scalpul fără să îl rănească. Sfatul celor de la Elite este de a curăţa peria cu vârful din capătul mânerului, încă nu am încercat, dar vedem pe parcurs. Cel puţin cum îmi periază părul sunt mulţumită.



                 Peria pneumatică rotundă este dotată cu indicator de încălzire. Aceasta este potrivită pentru părul mediu şi lung. Are cilindru ceramic şi asigură răspândirea aerului cald uniform, fără a deteriora părul, datorită indicatorului de încălzire, care se înroşeşte la temperaturi de peste 60 grade. Este foarte parctică. Nu trebuie să urmezi o şcoală de hair-stiling pentru a obţine o coafură chic pe placul tău! 



            Gama Elite Models este accesibilă, periile sunt de bună calitate şi din câte am auzit de folosesc şi in saloanele de lux. Şi evident că am primit şi o oglindă în care să îmi pot admira părul sănătos şi frumos! 


2 comentarii: