joi, 29 iunie 2017

Plasturi pentru puncte negre 7'th Heaven

Bună dragilor,

        Am revenit cu un nou review şi de acestă dată am testat şi eu acei plasturi mult lăudaţi de la 7'th Heaven, aşa că azi aflaţi impresii şi păreri.



         În primul rând am mai testat de la 7' th Heaven o gamă variată de măşti, mi se par foarte delicioase, vin cu tot felul de arome şi sunt chiar eficiente. Au plasturi pentru puncte negre, măşti peel off care sunt de-a dreptul The Best, şi măşti super cremoase care se aplică normal pe faţă şi clăteşti.

        Înainte cei de la 7' th Heaven se numeau Montagne Jeunesse, iar ei de 30 de ani creează măşti din ingrediente naturale, plus că folosesc ca ingredinet şi apa de izvor.



Acum să vă vorbesc despre aceşti plasturi. În pliculeţ veţi găsi 3 plasturi pentru 3 aplicări.

  • Instrucţiuni : Înainte de a folosi plasturii spală faţa foarte bineşi lasă zona nasului umedă. Dezlipeşte plasturele şi umezeşte-l pe partea lui netedă după care îl aplici şi presezi. Laşi să se usuce 15-20 min. 



  • Beneficii : Cărbunele natural din lemn are calităţi excelente în a elimina excesul de sebum şi punctele negre, lăsând porii din jurul nasului curaţi şi mai puţini vizibili. Iar cenuşa vulcanică îndepărtează celulele moarte.
          Acum înainte de a aplica aceşti plasturi pentru a funcţiona eficiente trebuie să aveţi porii deschişi. Vă recomand să vă exfoliaţi tenul sau să vă lăsaţi cu faţa într-un vas cu aburi. Cel puţin aşa au dat rezultate pentru mine. Eu nu am foarte multe puncte negre însă folosesc de regulă pentru extragerea impurităţilor.

După cum se vede cam asta a extras de la mine şi pot spune că sunt relativ mulţumită :


            Plasturii şi măştile se pot găsi in supermaket-uri sau pe site-ul lor unde cu siguranţă veţi găsi masca potrivită pentru tenul vostru. Preţurile sunt accesibile.
            Voi pe care le-aţi incercat?

4 comentarii:

  1. Eu nu am fost foarte incantata, au fost dati in care si-au facut treaba binisor si dati in care nu si-au facut treaba maindeloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer la prima utilizare nici mie nu mi-a extras tot ce doream.. de aia zic ca e bine ca porii sa fie bine deschisi !!💜💜

      Ștergere
  2. Masti am folosit dar acesti plasturi, nu.

    RăspundețiȘtergere