miercuri, 1 noiembrie 2017

Produse esenţiale pentru sezonul rece

           Iarna bate la uşă cu paşi repezi şi bineînţeles corpul nostru are nevoie de o îngrijire specială. Frigul, vântul ne afectează pielea, unghiile, părul, aşa că vă propun câteva produse esenţiale pe care trebuie neapărat să le aveţi la îndemână.


1. Balsam de buze- eu sunt învăţată ca niciodată să nu plec fără un balsam de buăe indiferent în ce anotimp mă aflu. Îmi plac deoarece hrănesc buzele, previn uscarea şi crăparea lor.

2. Cremă de mâini- pielea de pe mâini se usucă foarte repede în acest sezon, aşa că o cremă de mâini hidratantă va face minuni. Eu mereu am una şi în poşetă!

3. Unturi de corp- este ceva evident că trebuie să ne hidratăm toată pielea corpului, nu doar mâinile. Unele pe bază de ulei vor face minuni . Eu momentan folosesc o cremă multifuncţională de la Oriflame pe bază de lapte natural din migdale.

4. Ulei pentru păr- să nu uităm şi de îngrijirea părului! În sezonul rece părul tinde să cadă şi să se usuce datorită temperaturilor scăzute, de accea este necesar să folosim uleiuri pe bază de vitamine care să ne hidrateze şi regenereze părul.

5. Cremă de călcăie- Călcâiele crăpate nu vor mai fi o problemă dacă folosiţi săptămânal o cremă peeling pentru a îndepărta celulele moarte şi o cremă hrănitoare (regenerantă).

7. Geluri hidratante- dacă pe timpul verii folosim geluri de duş care sunt revigorante, iarna vom folosi geluri hidratante cu ingrediente hrănitoare, care îţi lasă pielea moale şi catifelată.

Tu ce produse foloseşti cu stricteţe în acest sezon? O zi frumoasă!

2 comentarii:

  1. In sezonul rece nu pot iesi pe usa fara a avea mainile cremuite si pe buze un balsam.

    RăspundețiȘtergere