sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Make-up trends 2018

Am veşti bune pentru tine! Tendinţele în materie de machiaj nu se schimbă foarte mult faţă de anul trecut. Ceea ce mă bucură pe mine este faptul că naturaleţea încă rămâne dominanta look-urilor de pe podiumul de anul acesta şi anume: un finish care să arate proaspăt, sprâncene bogate şi naturale.

Eu cred că naturaleţea este un trend care nu se va demoda niciodată! Revin în trend simplitatea, se poartă nuanţe cât mai aproape de nuanţele buzelor, in texturi glossy,  fără să încărcăm tenul, machiajul să fie cât mai soft. Nu se mai pune atât de mult accent pe contouring, ci pe blush şi iluminator fie el pudră sau lichid.



Încă se mai poartă pe ochi tot ceea ce este luminos şi atrage lumina, cum ar fi gliterr-ul, nuanţele cu sclipici, auriul. Se pune accent pe genele încărcate cu mascara, însă fără extensii şi gene false. Folosiţi tot ceea ce este roz, farduri roz, blush-uri roz, rujuri roz cremoase, lejere.


Culoarea anului: este ultra-violet. Este o culoare foarte frumoasă din punctul meu de vedere ce vă va complimenta frumos culoarea tenului.

Ultra-violet-ul simbolează originalitate, luptă şi putere. Aşa trebuie să fie atitudinea celor care poartă această culoare. Se poate introduce atât în make-up, îmbrăcăminte, decoraţiuni, buchete de mireasă.

Cam acestea ar fi trendurile în materie de machiaj de anul acesta, aş vrea să ştiu câte dintre voi veţi merge pe acest trend urmărind naturaleţea şi simplitatea!

2 comentarii:

  1. Mereu mi-au placut machiajele cat mai simple, mai naturale care sa scoata in evidenta frumusetea ochilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ne bucuram pentru acest lucru:* si eu le prefer pe cele naturale!

      Ștergere