joi, 1 martie 2018

Idei de cadouri pentru 8 Martie

Ne aflăm în acea lună din an când simbolurile iubirii le întâlnim peste tot în jurul nostru, iar femeile sunt în centrul atenţiei. Cu siguranţă fiecare doreşte să îşi surpindă persoana iubită sau să o răsfeţe cu un mic cadou din inimă.
Dacă încă nu ştiţi ce cadou să alegeţi pentru 8 Martie, vreau să vin în ajutorul vostru să vă ofer câteva idei, care cu siguranţă nu vor da greş, iar persoana iubită va fi surprinsă:

1. Cadou personalizat
Cadourile personalizate nu au dat niciodată greş, fie că este vorba despre un set de căniţe drăguţe din  care să vă puteţi bea cafeaua sau ceaiul împreună, o perniţă cu poza voastră sau chiar o bluză!

2. O carte de bucate/ de citit
Dacă persoana iubită este pasionată de citit sau de gătit cu siguranţă se va bucura să primească încă o carte în colecţie. Pe site-ul Elefant sau Libris sunt numeroase cărţi la reducere şi vă recomand aceste site-uri pentru cumpărături!

3. Florile
Acestea sunt întotdeauna o alegere potrivită, eu aş opta pentru o plantă in ghiveci care să dureze mai mult şi să aducă zâmbetul persoaeni iubite pe buze. Îmi plac mult florile ce apar acum primăvara, mai ales bujorii sau zambilele.

4. Ciocolată
Dulciurile au fost mereu şi sunt pe placul oricărei femei, fie cumpăraţi ciocolată Rafaello ( care este şi preferata mea ), fie puteţi pregăti câteva brioşe sau biscuiţi pe placul persoanei iubite.

5. Bijuterii sau accesorii
Nu cred că există cineva căruia să nu-i placă accesoriile, fie puteţi opta pentru un lănţişor foarte finuţ, un ceas, o brăţară sau cercei. Eu aş fi foarte încântată să primesc o astfel de atenţie!

6. Parfum
Poţi opta în această perioadă sper un parfum floral, fructat. Există atâtea brand-uri sau chiar consultanţi care vă pot ajuta să alegeţi parfumul perfect, dacă nu cunoaşteţi gusturile persoanei iubite.
7. O cină romantică
Fie în oraş sau chiar acasă de ce nu, o cină romantică, cu o ambianţă plăcută, romantică şi intimă ar fi o idee super. Dacă alegeţi să ieşiti în oraş alegeţi un restaurant pe placul amândurora şi unde ştiţi că poftele culinare vă sunt satisfăcute pe deplin.

Un comentariu:

  1. Florile si parfumurile sunt cadourile pe care le fac dar si cadourile care imi fac placere sa le primesc.

    RăspundețiȘtergere