sâmbătă, 5 mai 2018

Cumpărături de pe site-ul Notino

Zilele astea m-am rasfatat si eu putin, si unde altundeva decat de pe un site cu cosmetice. Anyway, este prima data cand plasez o comanda pe acest site, Notino, imi place deoarece au multe brand-uri, iar la o comanda de peste 200 lei ai si transport gratuit. Au multe produse interesante, insa daca apuci sa intri, greu mai scapi de acolo, ziceti ca nu-i asa ! Evident, daca va abonati, cum am facut si eu ve-ti primi si email-uri cu diferite oferte, reduceri..


Ce m-a facut sa plasez acesta comanda?
Am vazut peste tot laudata noua paleta de la Makeup Revolution-Sophx, asa ca n-am rezistat tentatiei si am cumparat-o. Mai ales cand am vazut ca aceasta contine atat farduri mate, cat si sidefate, nuante care ma atrag mult. Va veni in curand si un review detaliat cu swatch-uri la aceasta paleta. Pe site am gasit-o la 56 ron, pret foarte accesibil fata de alte site-uri. Fardurile sunt foarte pigmentate, e deajuns sa pui pensula o singura data in fard, iar cele cu sclipici nu cad pe sub ochi cum se intampla la altele.


Alte mici cumparaturi... 
Am avut nevoie si de o noua pudra, asa ca cea de la Rimmel London Stay Matte, imi este o buna prietena. Nuanta mea este 001 Transparent, si o gasiti la 17 lei. Imi place deoarece nu imi lasa tenul incarcat, minimizeaza aspectul porilor si fixeaza bine machiajul. Este ideala pentru tenul mixt/ gras.

Tot de la Makeup Revolution am achizitionat si kit-ul pentru conturarea fetei, care contine trei farduri: un bronzer, un iluminator si un blush sidefat. Pretul a fost redus, sub 25 lei, paleta este destul de pigmentata, iar pe ten se vad destul de frumos fardurile aplicate. Iluminatorul este subti, insa il folosesc si ca fard de ochi si arata genial!



Am mai comandat si o lumanare de la Yankee Candale cu extract de vanilie, este prima data cand imi cumpar si eram curioasa sa vad cat tine lumanarea si daca mirosul persista! Am vazut ca au foarte multe arome, mi-a fost destul de greu sa ma decid, data viitoare am s-o incerc si pe cea cu lavanda!

Iar pentru ca am achizitionat produse in valoare de 200 ron am primit si doua mostre, este vorba despre o crema mini de maini, de 10 ml Gourmet Time pe care am ales-o eu si o mostra de la parfumul Chloe Nomade.

Cam acestea au fost micile cumparaturi. Cu siguranta voi mai plasa comenzi pe acest site, deoarece am fost foarte multumita, comanda a venit in 3 zile lucratoare iar produsele au fost foarte bine sigilate si protejate!
Voi faceti cumparaturi de pe site-ul Notino? Va tenteaza ceva din ce am cumparat eu?

8 comentarii:

  1. Doamne, am cosul plin pe Aoro :)). Imi lipsesc doar banii pentru a da comanda :)). De obicei imi cumpar produse Bath and Body Works de la ei si sunt foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Culorile din paleta Makeup Revolution-Sophx sunt absolut delicioase și văd că au nume pe măsură: mixed berries, mug cake, tiramisu...Vai! Mă topesc! Dacă aș avea paleta asta, nici nu mi-ar veni să deranjez fardurile cu pensule și bureței!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac lucrusoarele pe care ti le-ai achiziționat. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Paleta aia Makeup Revolution-Sophx arata foarte bine , pudra de la Rimmel o folosesc si eu de ani de zile

    RăspundețiȘtergere
  5. Zici ca sunt mici cumparaturi cand ti-ai luat atat de multe si bune cu 200 lei?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum sa nu cumperi asa lucruri.. ��

    RăspundețiȘtergere