miercuri, 13 iunie 2018

Îngrijirea părului cu produse Anian

De câteva săptămâni mi-am schimbat produsele pentru îngrijirea părului, voiam să încerc ceva nou, ceva mult mai hrănitor pentru părul meu, ceva altfel... astfel am apelat la un şampon şi o mască de la Triodeluxe. 
De ce am ales să i-au produse de pe acest site? Ei bine, văzusem pe bloguri, pe instagram şi restul site-urilor de socializare că produsele lor sunt extrem de bune şi benefice pentru păr! Aşa că Voila! Eram tare curioasă să văd ce fac ele,  cum miros, cum se comportă, şi aşa mai departe...
Produsele care mi-au făcut cu ochiul cel mai mult au fost cele bazate pe ulei de Argan, Shea, Karite şi Jojoba. Majoritatea produselor ce conţin aceste uleiuri sunt printre preferatele mele.



Aceste produse sunt menite să hrănească firul de păr, şi să acorde un luciu natural părului. Nu am întâlnit demult produse ca acestea care să îmi placă din primă fază! Acestea curăţă scalpul foarte bine chiar dacă şamponul nu face multă spumă, şi ceea ce îmi place mult la aceste produse este mirosul! 


Deci masca miroase demenţial, aş recumpăra această gamă doar pentru mască, care este foarte hrănitoare, descurcă părul, şi îl lasă foarte strălucitor. Ea are o textură mai fluidă, ca şi un iaurt, o culoare alb-gălbuie, nu încarcă părul iar mirosul se menţine câteva zile. Se aplică pe părul umed, şi se lasă să acţioneze câteva minute. Ea are 250 ml, şi a venit ambalată şi sigilată foarte bine!

Şi cei de le Triodeluxe mi-au făcut cadou şi aceste două odorizante parfumate pentru WC şi baie pe care le folosesc cu drag de când le-am primit! Miros tare frumos, fresh, cel verde este preferatul meu, iar mirosul se păstrează zile întregi. Chiar le recomand, combat cu succes mirosurile neplăcute şi purifică aerul din încăpere. Sunt foarte concetrate, deci trebuie să aplicaţi doar câteva picături! 
Le puteţi găsi aici.

 
O să găsiţi la ei pe site o varietate de tratamente pentru păr! Voi aţi mai folosit produse Anian? sunt curioasă la voi cum au funcţionat şi ce recomandări aveţi! Pupici:*

23 de comentarii:

  1. Sunt minunate produsele Anian, exact gama asta am incercat-o si eu dar am avut si un serum bifazic minunat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am fost prea multumita de produsele Anian, contin prea mult alcool. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu țin minte sa fi folosit produsele lor, însă masca cu textura lichida mi-ar plăcea. Cea pe care o am acum zici ca e guma de mestecat, asa greu se întinde.... Și e cumva lipicioasa. Nu prea îmi place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit multe de produsele lor. Nu am testat încă nimic, că mai am vreo 2 șampoane neterminate pe acasă și măști la fel. Dar, cu prima ocazie cu siguranță am să testez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Parul nostru are nevoie de ingrijire speciala, trebuie sa incercam produse de ingrijire pana le gasim pe cele potrivite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai auzit de acest brand. Dar e bine ca mereu apar lucruri noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am folosit si eu un spray cu keratina de la ei, mai demult. Chiar ma gandeam la un moment dat sa il recumpar, dar am prea multe produse care trebuie terminate, asa ca mai astept :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur sa aud ca aceste produse ofera luciu parului! Nu oricare produs face acest lucru. Sigur le voi incerca si eu. 😘

    RăspundețiȘtergere
  9. Am tot vazut produse de la Anian. Sper ca nu ma insel. Mi se par destul de cunoascute, insa nu le-am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele de la Anian le folosec si eu în prezent ❤ plus keratina lichida. Sunt foarte mulțumită de ele ��

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit si eu produsele de ingrijirea parului de la Triodeluxe si m-am inteles tare bine cu ele

    RăspundețiȘtergere
  12. Produseel de la Foresan le-am avut si eu, mj-au placut mult. Am incercat si eu cateva produse de la Triodelux, si toate sunt foarte bune . Pe cele 2 inca nu,dar nu se stie niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit nici unul din produse inca. Chiar ma gandesc sa le cumpar pentru ca sunt foarte laudate deja. ☺️

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am folosit produse Anian, produse pentru ingrijirea tenului si sunt absolut superbe! Nu am folosit inca produse pentru ingrijirea parului de la ei, dar e bine de stiut! Multumim! :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am incercat pana acum aceste produse, insa am auzit multe pareri pozitive despre ele. Cu siguranta o sa incerc si eu, pentru ca imi fac cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere