joi, 7 iunie 2018

Noua gamă de îngrijire Barnängen

Barnangen. Inspirate de Lagom
Fondată în 1868, marca Barnängen este recunoscută pentru faimosul săpun a cărui reţetă stă la baza ingredientului original Cold Cream, creat pentru a oferi protecţie şi  pentru a te face să te simti exact aşa cum trebuie.  Laptele de ovăz, îndrăgit în Suedia, si 5% Cold Cream sunt imbinate în aceste formule ce hidratează pielea  normală şi uscată, lăsând-o fină şi catifelată.
Există un cuvânt pe care orice suedez îl cunoaste: “lagom”. Cu toate că pare un cuvânt simplu, acesta poate descrie un întreg stil de viaţă. Definieşte starea de bine şi de echilibru:
Nici prea mare, nici prea mic.
Nici prea rapid, nici prea încet.
Nici prea mult, nici prea puţin.
Cu alte cuvinte? Echilibrat.
“Lagom” înseamnă punerea în balanţă a ceea ce e cu adevărat important. “Lagom” înseamnă că lucrurile sunt “exact aşa cum trebuie” să fie, centrul echilibrului, armonie, moderaţie, fericire și împlinire, adevăratul centru al sinelui, alegerea de a nu a alege. 
Am avut marea plăcere să testez şi eu produsele din gama Barnängen, de origine suedeze, produse ce conţin ovăz, cele mai răspândite şi îndrăgite cereale din Suedia şi 5% Cold Cream. Ele definesc combinaţia potrivită între natură şi ştiinţă. Formulele sunt cercetate ştiinţific, asigură o protecţie pe termen lung şi sunt completate perfect de ingredientele de inspiraţie nordică.
În acest chit am primit:
* 1 set de 3 produse Bärnangen ( pentru piele normală şi uscată )
* 1 set SPA și un calendar inspirat din folozofia Lagom
* 3 seturi cadou pentru prietenele mele
Gama Nordic Care
Gelul de duş are o spumă uşoară, este foarte cremos, îmi place deoarece curăţă cu blândeţe pielea. Este potrivit atât pentru pielea normală cât şi cea uscată. Acesta ajută la menţinerea umidităţii naturale a pielii, lăsând-o uşor catifelată. Gelul de duş conţine ovăz şi 5% Cold Cream. Are 400 ml şi se găseşte deja online pe Emag la preţul de 25 lei. Recomand cu mare drag!


Loţiunea de corp pur şi simplu o iubesc, aceasta o aplic mereu după duş . Pielea rămâne atât de moale şi catifelată şi foarte parfumată! Miroase ca un adevărat câmp de flori iar mirosul de păstrează. Loţiunea are un efect hidratant asupra pielii încă de la prima aplicare, aceasta rămânând frumoasă şi hidratată! Ambalajul este foarte practic, dozarea se face cu ajutorul pompiţei ceea ce mi se pare super practic şi igienic!
Balsamul de corp are o textură tare cremoasă, miroase la fel de bine ca şi restul produselor din gamă. Acesta este conceput să hidrateze, să regenereze şi să refacă delicateţea şi supleţea pielii. Dacă ar fi să aleg între loţiune şi acest balsam sincer nu m-aş putea decide! Acesta are 200 ml şi îl găsiţi pe emag la preţul de 26 lei.

Eu vă recomand cu mare drag această gamă de produse, perfecte acum în noul sezon, încearcă şi tu produsele şi bucură-te de momente adevărate şi speciale de răsfăţ! Bucură-te şi tu de ritualul suedez! Care dintre voi le-aţi încercat? Şi cum vi se par?

15 comentarii:

  1. Chiar eram curioasă de calitatea acestor produse, mă bucur că am intuit bine, că sunt bune, Le voi căuta și eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac tare mult aceste produse. Le-am testat și eu, am aceeași gamă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu le-am incercat, dar sigur vor ajunge pe lista mea de cumparaturi ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am incercat si eu si mi se par geniale. Imi place mult cat de hidratata ramane pielea dupa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc si eu aceasta gama si ma simt tare atrasa de aceste produse

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu le-am incercat dar in curand le va veni randul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat aceste produse, dar vad din ce in ce mai multe aprecieri la adresa lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. am tot vazut aceste produse dar inca nu le-am testat

    RăspundețiȘtergere
  9. Le-am tot vazut in ultima perioada pe retelele sociale si ma atrag si pe mine. In ce magazine le putem gasi?

    RăspundețiȘtergere