sâmbătă, 21 iulie 2018

10 Produse favorite din ultima perioadă

Bună frumoaselor!! Pentru că de foarte mult timp nu v-am povestit de produsele pe care le folosesc, m-am gândit să vă spun azi ce iubesc, ce folosesc zi de zi, care produse au devenit favoritele mele! Am filmat şi un clipuleţ pe această temă, deci vă invit cu drag şi pe canalul de Youtube aici. Produsele 10 la număr, pe care am să vi le arăt sunt şi de îngrijire dar şi de makeup. Hai să începem! 


1. Exfoliantul de corp este de la Yves Rocher şi l-am ales pe acesta cu zmeură şi mentă! Îmi place cum exfoliază pielea, are sâmburi de zmeură în el, miroase extraordinar de frumos. În trecut am mai avut un exfoliant de la ei cu piersică, dar cred că şi-au schimbat formula deoarece acesta face şi spumă, big like!
2. Deodorant Fa, în sfârşit un deodorant cu miros de vară! Pepene şi frangipani yumii, protejează pielea, ţine la mare distanţă mirosurile neplăcute şi este foarte accesibil! Nu conţine aluminiu. Ştiu că este foarte lăudat în blogosferă!


3. Loţiune Gloves in a Bottle, se poate folosi atât pentru măini, faţă şi corp. Ea protejează pielea şi menţine hidratarea naturală. Este ideală pentru pielea uscată, crăpată, eczeme, alergii sau psoriazis. Textura este uşor lăptoasă, intră repede în piele, şi nu are miros.

4. Apa de toaletă cu Maracuja de la Yves Rocher, miroase divin a vacanţă, a exotic, cu siguranţă l-aş purta pe plajă! Are 100 ml, iar preţul este relativ mic, 35 lei. Aroma este destul de intensă şi este destul să pulverizezi doar de două ori. Nu uitaţi că este ediţie limită! 

5. Masca Anian de la Triodeluxe, a intrat repede în rutina mea de îngrijire a părului şi nu cred că am să mă despart de ea prea curând! Miroase demenţial, este foarte hrănitoare datorită uleiurilor preţioase care le conţine ( Argan, Jojoba, Karite ), descurcă părul şi îl lasă foarte strălucitor!


6. Balsamul cu pepene de la Oriflame, niciodată nu m-aş fi gândit că va intra în favorite, dar mirosul acestui balsam este divin! Conţine suc natural de pepene galben şi vitamina E, hidratează şi calmează buzele în acelaşi timp. Se aplică cu degetul iar aroma este delicioasă! Merită încercat.

7. Apa de trandafiri primită în swap-ul cu Denisa a intrat şi ea în favorite, este ideală pentru îngrijirea tenului şi are extrem de multe beneficii cum ar fi: previne ridurile, reduce excesul de sebum, pregăteşte tenul pentru machiaj, revigorează şi este eficientă împotriva acneei. Mai multe detalii găsiţi aici în articol.

8. Scrub-ul de la Oriflame din gama love nature a intrat în favorite deoarece are nişte particule foarte fine care exfoliază tenul într-un mod blând. Extractul natural de castravete purifică, eliberează porii de impurităţi şi îndepărtează stratul de celule moarte. Lasă pielea foarte netedă, catifelată şi luminoasă. Îl puteţi găsi aici.


9. Crema de la Elemis o folosesc zi de zi de când am primit-o şi mă bate gândul să o iau full size. Este cu collagen din gama Marine Cream este foarte spornică, intră repede în piele, combate ridurile şi miroase foarte frumos a plante naturale. O recenzie completă găsiţi aici.

10. Paleta Sophx, când ajung şi eu să mă machiez, asta fiind destul de rar deoarece stau mai multe pe acasa, iar vara nu folosesc mult makeup, apelez la minunata paletă de la Sophx, Makeup Revolution, eu am luat-o de pe aoro cu 54 lei, fardurile sunt foarte faine pigmentate, atât sidefate cât şi mate perfecte pentru ocazii speciale sau machiaje de zi.

Deci cam acestea sunt produsele care îmi fac viaţa mai frumoasă în ultima perioasă! Voi ce produse din ce v-am arătat aţi încercat sau vă place? Vă pupicesc!!!


22 de comentarii:

  1. Scrub ul de la yves rocher ma tenteaza rau :) also, am gelul de dus din colectia maracuja si miroase super super 💜

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faină paleta de la Makeup Revolution!
    Dacă îți plac produsele Elemis, îți recomand să încerci și uleiul Superfood. Este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. paleta soph x e de vis! a devenit preferata mea de cand o am

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe toate le-as incerca, mai ales scrubul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce ne-ai aratat tu am folosit crema de la Elemis si am fost maxim de incantata.

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar aveam nevoie de un exfoliant pentru corp :D tnx

    RăspundețiȘtergere
  7. Fa-ul mi-a trezit nostalgie...m-ai facut curioasa, urmatorul deo va fi Fa! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Numai cu produse faine ne încânți! Masca pentru păr Anian mi-ar plăcea să o încerc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gloves in a bottle trebuie sa il incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce de produse faine! O sa incerc si eu cateva dintre sugestiile tale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Paleta de la Revolution o ador. 😍 Am incercat și scrub-ul de la Oriflame și îmi place. Balsamul de buze îl folosesc zilnic și îmi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Și eu vreau să încerc scrub-ul de la Yves Rocher și Oriflame, dar și produsele Elemis. Nu am folosit nimic din ce ai prezentat tu aici încă

    RăspundețiȘtergere
  13. Masca de la Anian o folosesc si eu momentan , imi place mult

    RăspundețiȘtergere
  14. Vad numai produse bune si de calitate aici. Eu in ultima vreme am inceput sa ma axez pe cosmetice cu miere... țăcăneli de-ale mele...

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am folosit niciun produs din cele prezentate de tine. Dar ma tentează, în mare parte, toate.

    RăspundețiȘtergere