vineri, 27 iulie 2018

Ce am mâncat azi? #1

Bună dragilor, astăzi m-am gândit să încep o nouă rubrică aici pe blog, cât şi pe canalul de Youtube, deoarece mi s-a cerut, eu m-am conformat! Nu pot spune că am cel mai sănătos stil de viaţă, dar încerc să mănânc din toate câte puţin ( vreau să pun câteva kg pe mine ).


Mic dejun: De obicei îmi fac nişte ochiuri sau mănânc lapte cu cereale şi pe lângă o cafea sau un pahar cu apă şi lămâie. Cafea nu beau zilnic, deoarece alăptez, şi chiar dacă e să beau consum cafea cu Orz. De data aceasta am ales aşa:



Gustare: aici am ales să mănânc un iaurt cu căpşuni. Preferatul meu este cel cu biscuiţi dar nu am găsit la magazin, aşa că am luat cu fructe. Îmi place iaurtul Danone deoarece este foarte cremos.


Prânz: la prânz de obicei mănânc o supică, astăzi cea de tăiţei, una din preferatele mele! Iar la felul II pentru că am făcut răcituri, ca la mama acasă :))))) am gustat din ele, nu mult :D



Gustare: Astăzi am luat de la magazin Covrigii de la Buzău, sunt printre preferaţii mei atunci când vine vorba de ronţăit ceva rapid! 


Cina: La cină am mâncat două sărmăluţe cu puţină smântână şi am pregătit un shake foarte sănătos din mure, zmeură şi o banană! Voi ce ziceţi??




Şi acum hai spuneţi că mănânc prea mult:)))) Măcar de s-ar pune ceva! După naştere am slăbit mult, aşa că trebuie să îmi recapăt forţele! Apropo ce va făcut cu ochiul de aici ?? Sunt curioasă!!



29 de comentarii:

  1. Cate bunatati acolo! Eu mi-am luat proteinele dintr-o portie mare de sushi and that's all

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă zici că alăptezi, nu stiu cat are bebe, dar ai grijă cu rosiile , castravetii, prăjelile, smantana si grasimile... toate astea ajung la bebe si el nu e tocmai incantat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. primele doua luni am fost stricta, acum pot manca orice, pe bebe nu il afecteaza chiar deloc!

      Ștergere
  3. Un meniu 70% sănătos, iti recomand iaurturile simple si să adaugi fructe proaspete, iaurturile cu fructe din comerț au prea mult zahăr, în loc de covrigei, poți opta pentru alune, migdale, fistic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am baut niciodata cafea cu orz, are gust asemanator cafelei traditionale? Sa zicem ca toate imi fac cu ochiul, sunt cam pofticioasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Yammy :) arata tare bine, si rubrica ta ma insipira. Cred ca daca as avea o astfel de rubrica as manca mai sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce pofta de racituri mi-ai facut! Tare bun meniul tau. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Destul de variat meniul tau. :* Eu nu prea mai mananc iaurturi, mai ales cu fructe!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare drăguță aceasta noua rubrică. Chiar mi-ar plăcea să văd mai multe astfel de postari pe blogul tau :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Mami esti norocoasa ca nu te ai ingrasat:) toate sunt pe placul meu, mai ales oua ochiuri, am facut o obsesie in ultima perioada

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai mi-ai facut pofta de zmeura!
    Si eu am slabit foarte tare dupa ce am nascut, dar iti revii. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte drăguț meniul ! Eu cam evit fructele de pădure pentru ca alaptez! Tu vrei sa mai pui pe tine... eu as mai da 2... 3 kg jos! Mi-a placut articolul! Mie imi face cu ochiul supita! Yummy!

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte interesantă rubrica asta. Te înțeleg perfect când spui că mănânci mult și nu te îngrași, așa este și soțul meu. Din pacate, la mine se depune foarte repede. Covrigi de Buzău sunt preferați mei, aș mânca în fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-au facut toate cu ochiul. La iaurtul cu fructe nu :)), prefer sa-l fac eu cu fructe din iaurt natural si pun fructe de sezon. Felicitari pr. articol.




    RăspundețiȘtergere
  14. Mi se pare super tare ideea de a posta ce ai mancat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Arata delicios! Ma bucur sa citesc astfel de articole.💛

    RăspundețiȘtergere
  16. Yummy! Ce poftă mi-ai făcut cu shake-ul și sărmăluțele alea! eu, cu siguranță, aș fi mâncat mai mult de 2. :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie nu-mi place sa dau sfaturi, fiecare face asa cum simte, totusi, cred ca daca vrei sa mai pui ceva carnita pe tine, ar trebui sa mananci pe saturate absolut orice. Dulciuri zilnic. Carne zilnic și nu putina. Si paine. La fiecare masa. 2 sarmale???? 2 sarmale s unt pentru dieta, nu pt ingrasare :))) Ca sa-ti raspund la intrebare, mi-e greu, pt ca eu nu sunt pofticioasa. Daca puneai acolo un snitel de piept de pui cu cartofi prajiti si o salata zdravana din rosii, ardei castraveti , ceapă, cred ca ma foiam in scaun de foame.

    RăspundețiȘtergere