sâmbătă, 18 august 2018

Spune stop transpiraţiei cu Perspirex!

După ce am testat acest antiperspirant de la Perspirex, a venit momentul să vă povestesc despre experienţa mea cu el, dacă merită cumpărat, sau nu, cui i l-aş recomanda.
În această perioadă toridă cu toţii ne dorim să fim protejaţi de mirosurile neplăcute, transpiraţia este un lucru normal, dar trebuie ţinută sub control puţin, de accea de-a lungul timpului caut antiperspirante cât mai eficiente. Am participat şi de această dată la o campanie Buzzstore şi m-am bucurat să fiu selectată pentru a testa aceste produse şi să îmi exprim părerea!

Ce este Perspirex?

Perspirex este un antiperspirant din categoria premium ce nu conţine coloranţi, conservanţi, parabeni sau parfum, fiind dovedit clinic că asigură cea mai bună protecţie împotriva transpiraţiei excesive şi mirosului neplăcut. O singură aplicare oferă protecţie de până la 3-5 zile. Formula este obţinută prin combinarea a trei elemente: clorura de aluminium bazată pe alcool şi aluminium lactat.

Cum funcţionează Perspirex?

Perspirex reacţionează cu apa din glandele sudoripare şi formează un dop de keratină. Acest dop sigilează glanda sudoripară şi o determină să devină latentă. În comparaţie cu alte antiperspirante, acesta funcţionează pe timp îndelungat. Dopul se va dizolva în mod natural şi glandele sudoripare vor deveni din nou active. Baza de alcool ajută ca dopul de keratină să pătrundă mai adânc în glanda sudoripară.

Cum se aplică Perspirex?

Acest antipersiprant este recomandat să se aplice seara, înainte de culcare, pe pielea proaspăt spălată şi uscată. Se recomandă a se aplica seara deoarece glandele sudoripare au o activitate mai redusă. Dimineaţa te poţi spăla fără a fi nevoie să îl mai aplici, deoarece efectul se menţine şi după duş. Nu uita însă să îl reaplici seara după 4-5 zile pentru o obţine din nou acel efect.


Experienţa personală cu Perspirex

Îl folosesc deja de ceva timp, un astfel de flacon te ţine foarte mult timp, până la 4 luni. Prima dată când l-am deschis am simţit mirosul de alcool, nu ştiam dacă îmi va plăcea sau nu, după care l-am aplicat şi parcă m-a usturat pielea puţin, după care au apărut mâncărimile. Asta nu a durat mult, doar la prima aplicare, nu ştiu de ce, poate datorită alcoolului. Într-adevăr m-a protejat bine şi cu succes primele 4 zile, după care am făcut seara duş şi l-am reaplicat. Fiind mămică proaspătă, l-am testat cu succes, ca la carte, nu de alta, dar ştiţi că mămicile n-au timp de duş zi de zi, aşa că mi-a priit acest produs. Ce îmi place este faptul că zona axilei este mereu uscată, fără nici un fel de miros. Acestea le găsiţi în mai multe variante, eu mai am varianta Comfort, care parcă îmi place mult mai mult. 
Se găseşte atât online cât şi în diverse farmacii, preţul fiind de 58 lei/ 25 ml. Eu aş recomanda acest produs, mi-a reglat oarecum şi nivelul transpiraţiei, deci merită încercat, asta dacă nu doriţi altele cu miros floral sau ceva parfumat.

Dacă aţi încercat şi voi acest produs. aştept cu drag experienţa voastră!



27 de comentarii:

  1. Eu folosesc doar deo dermato-cosmetic, dar ma tenteaza sa incerc si Perspirex.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunt curioasa si eu sa il incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu l-am incercat inca, urmeaza dupa ce termin ce folosesc acum, tot un produs asemanator!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e uscata zona aceea dupa aplicare, neaparat il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant conceptul. O să mai citesc despre produs. Pare ceva ce mi-ar fi util, însă momentan nu sunt împăcată cu ideea de a folosi un antiperspirant înainte de culcare. Obișnuiesc să las pielea sp respire în timpul somnului, însă nu resping ideea lui Perspirex.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu l-am incercat, dar o sa tin minte numele produsului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat acest antiperspirant, dar am auzit numai lucruri bune despre el. L-as incerca

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare un produs foarte bun. O sa îl încerc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am tot văzut păreri despre acest produs. Mi-aș dori sa îl încerc și eu

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc deodorantul Perspirex doar când am un eveniment important și vreau să rămână zona axilei complet uscată. Zi de zi prefer să folosesc un deodorant care nu conține alcool, cum este cel de la Garnier.

    RăspundețiȘtergere
  11. L-as incerca si eu, pentru anumite evenimente. Pentru zi cu zi as opta pentru altceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Urmeaza sa il testez si eu. Sunt curioasa cum mi se va parea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am încercat acest deodorant până acum însă pare foarte interesant. Îl voi încerca și eu după ce îl termin pe actualul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Extrem de bune produsele! Îl am și eu pe cel Original și mi se pare foarte foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  15. Urmeaza sa folosesc si eu acest produs. Am asteptari mari de la el si abia astept sa-i testez eficienta

    RăspundețiȘtergere
  16. Am folosit Perspirex acum cativa ani si este foarte, foarte eficient in combaterea transpiratiei excesive.

    Recomand!

    RăspundețiȘtergere