miercuri, 30 ianuarie 2019

La ce putem folosi corectorul?

Cred că toate femeile au în trusa lor de machiaj un concealer sau corector care îl folosesc îndeosebi pentru acoperirea cearcănelor. Însă pe parcursul timpului mi-am dat seama că acesta are mult mai multe întrebuinţări iar astăzi vreau să împărtăşesc cu voi câteva trucuri de machiaj care vă vor fi de folos! Este un produs foarte util, aşadar haide să vedem:

1. Acoperirea cearcănelor- acest truc cred că îl ştie toată lumea, însă aveţi grijă cum îl aplicaţi. Am văzut multe fete care îl aplică în formă de semicerc, fapt ce este total greşit! Corectorul se aplică în formă de triunghi sub ochi pentru a acoperi cearcănele şi a ilumina frumos zona. De obicei un ton mai deschis decât fondul de ten va fi perfect!

2. Iluminarea ochilor- acest următor pas vă va oferi luminozitate ochilor, aplică corector pe cele 3 zone: colţul intern, centrul pleoapei şi arcada sprâncenei.

3. Corectarea liniei de tuş- de multe ori şi eu fac mici greşeli în aplicarea liniei de tuş! aşa că decât să o şterg şi să mă mâzgălesc aleg să o corectez cu puţin corector. Pe o pensulă micuţă unghiulară ia puţin corector şi acoperă greşelile.

4. Conturul buzelor- dacă ai trecut de linie când te-ai dat cu ruj şi vrei să ştergi fără să strici întreg machiajul ia puţin corector şi îndreaptă liniile buzelor. Va arăta mult mai bine iar rujul nu se va transfera deloc.


5. Definirea sprâncenelor- dacă aplici corector sub arcada sprâncenei şi deasupra acesta îţi va defini foarte frumos sprâncenele, arătând mult mai îngrijite.

6. Baza pentru farduri- de multe ori aleg ca înainte să aplic fardul pe pleoape să aplic o bază, aceasta fiind corectorul. Se fixează cu pudră translucidă şi astfel obţii baza perfectă pentru farduri.

7. Acoperirea imperfecţiunilor- un coş, o cicatrice, sau orice alt monstruleţ poate fi acoperit cu succes cu un corector. De multe ori ies din casa doar aplicând un simplu corector pe zonele cu probleme şi am rezolvat situaţia!

Acum ştiţi şi voi cât de versatil este acest produs. Daca mai ştiţi alte trucuri puteţi să îmi scrieţi mai jos. Voi ce corector folosiţi?

25 de comentarii:

  1. Super! Multumesc frumos! Foarte util articolul! ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar are o multime de intrebuintari concealerul, e un produs tare util.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cred ca am incercat sa folosesc niciodata concealer-ul pentru toate chestiile astea! in general incerc sa imi acopar cearcanele cat china pe care le am. acum am un concealer solid de la boy n berries, dar nu ma feresc nici de cele lichide

    RăspundețiȘtergere
  4. Știam de toate aceste întrebuințări și mi se pare că este un produs care nu ar trebui să lipsească. ��

    RăspundețiȘtergere
  5. O mare parte dintre aceste trucuri imi erau cunoscute, însă pentru cineva care e la inceput sigur sunt de foarte mare ajutor. ❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur că am trecut pe aici. Pentru mine este mai mult decât util acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am unul de la Avon, pe care nu l-am prea folosit, dar o sa incerc sa iti urmez sfaturile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel mai mult l-am folosit pentru a ascunde imperfecțiunile, coșurile etc. Niciodată în celelalte exemple pe care le-ai dat în articol. Pentru asta, îți mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. dap, eu sunt mare fan, nu-mi lipseste niciodata, zilnic putin sub ochi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Zilnic il folosesc si eu. Nu zilnic dar in mare partte il folosesc exact in toate modurile pe care le-ai enumerat

    RăspundețiȘtergere
  11. de curand l-am terminat si tare rau e fara el. Il folosesc in multe situatii...

    RăspundețiȘtergere
  12. Mă bucur că am descoperit lucruri noi. Eu foloseam corectorul doar pentru cearcăne și iluminarea ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce de utilizari are. Eu il foloseam doar la cearcane si nici atunci corect, se pare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Concelearul este cu siguranță un must have în orice trusa de machiaj. Si eu il folosesc chiar pentru toate cele enumerate, este foarte versatil

    RăspundețiȘtergere