vineri, 11 ianuarie 2019

Tratamente naturiste pentru răceală și imunitate | Young Living

Bună dragii mei și bine v-am regăsit! Articolul de astăzi este destinat tuturor celor care au probleme cu imunitatea sau cu răceala... cred că orice persoană se confruntă cu aceste neplăceri din păcate, dar eu vreau să vă arăt la ce remedii naturiste am apelat. Fiind și mămică, alăptând totodată, o soluție să mă îndop cu antibiotice nu e chiar tocmai cea mai bună...dar în ajutorul meu au sosit două creme.
"Creme? Cum te poate ajuta o cremă?" o întrebare ce mi-o adresează multă lume..
Am să vă spun în cele ce urmează...


Stare de bine cu Young Living

Mare mi-a fost curiozitatea de aceste produse care sunt preparate de o doamnă, Adriana Luchian, creme mai exact ce conțin uleiuri esențiale. La început mi-a prezentat lista, cu produsele preparate, și credeți-mă că sunt destule, având leac pentru orice problemă! Mai puteți găsi și esențe, roll-on, creme pentru negi, pentru sistemul digestiv, pentru călcâie crăpate, și astea ar fi doar câteva exemple.

Crema pentru sistemul imunitar
Rolul sistemului imunitar este acela de a lupta împotriva microorganismelor ce produc boli. De când sunt am avut probleme de genul, o imunitate destul de scăzută din păcate, iar printre simptome se numără: oboseala, sensibilitatea, răceli frecvente, inflamațiile, reacțiile alergice.
Mi-a fost recomandată să o aplic în tălpi, încercând să respect cu rigurozitate tratamentul, aplicând-o dimineața și seara, masând ușor. Îmi place să văd că tratamentele naturiste chiar sunt benefice și fac ceea ce promit. Sincer să vă spun am început să mă simt mult mai bine, mirosul ei parcă este ușor mentolat, și cu siguranță am să o folosesc pe parcurs.
Ingrediente: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei neem, gălbenele, lanolină, vitamina E, uleiuri esențiale de grad terapeutic. 100% pure.



Crema pentru sistem respirator
Această cremă are un miros mult mai puternic, după părerea mea, iar ea trebuie aplicată tot de 2 ori pe zi, pe gât și piept. Nu știu cum se face dar exact după ce am primit-o, la 4 zile a dat peste mine răceala, așa că hopa am și pus-o la treabă! Peste câteva zile am spus adio răcelii, fără antibiotice, și asta mi s-a părut waw! Chiar mă gândeam că am să o folosesc în viitor și pentru copilaș. 
Ingrediente: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei neem, gălbenele, lanolină, vitamina E, uleiuri esențiale de grad terapeutic, 100% pure.
Aceste creme se topesc și intră destul de repede în piele, drept prin urmare am să mai dau o comandă cât de curând. Aș dori să mai iau o cremă pentru sistemul digestiv și una pentru durerile menstruale, cât și uleiuri esențiale pentru cameră.


Sunt curioasă voi ce părere aveți de cremele naturale? Dar de uleiurile esențiale Young Living? V-am stârnit curiozitatea?

15 comentarii:

  1. Creme nu am folosit pana acum. Un mare atuu este faptul ca sunt naturale. Par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna tare bine :) chiar as încerca si eu aceste produse :) unde le putem găsi? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt in aceeasi situatie. Alaptez si evit pe cat posibil antibioticele, le iau doar la recomandarea medicului, daca e cazul. Crema pentru gat si piept am folosit si eu, alt brand, de aici din Irlanda. A avut intr-adevar efect, am reusit sa respir mai usor si mai bine. Nu am incercat altfel de creme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ingenioase sunt aceste creme, chiar nu știam că le putem găsi și în astfel de format!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare că sunt produse eficiente. Nu le-am încercat, sper să fie așa cum spui, mai ales să fie produse certificate și verificate. De regulă dau credit mare produselor naturiste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce tare ca mai nou sunt creme cu care poti trata raceala! E o chestie super!

    RăspundețiȘtergere
  7. Waw! M-ai convins sa iau si eu crema pentru sistemul respirator. Eu am folosit una pentru dureri menstruale. Foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna interesant.. putem in sfarsit sa renuntam la pastile si sa ne tratam doar prin masaj <3.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac si mie produsele naturale și home made chiar, de acesta am mai auzit insa nu am incercat. Chiar m-ai facut curioasa de ele, mai ales de cel pentru aparatul respirator

    RăspundețiȘtergere