duminică, 17 februarie 2019

5 Cărți Bestseller pe care nu am vrut să le ratez!

Noul an a venit cu o mulțime de reduceri pe site-ul celor de la Elefant.ro, drept urmare, am profitat și am achiziționat câteva cărți deoarece erau la jumătate prețul! De obicei înainte să cumpăr o carte prefer sa citesc descrierea ei, sau mă uit la categoria cărților "Bestseller" adică, cele mai bine vândute. Comentariile și impresiile celor care au citit cartea, mă mai interesează îndeosebi.
Eu am achiziționat 5 cărți, aș mai fi vrut una, o vânez de tare mult timp, dar nu o găsesc pe stoc niciodată din păcate, și anume "Femeia de la fereastră".

Dorothy trebuie să moară

Amy Gumm este o adolescentă inteligentă, care avea suficiente probleme în Kansasul natal și fără să fie silită să supraviețuiască unei tornade. Iar atunci când furtuna o aruncă într-un tărâm magic, viața o ia cu totul razna. În curând tânăra se vede târâtă în mijlocul unui adevărat război civil care se poartă în Ținutul Oz între popoarele asuprite și cei care îi sunt loiali lui Dorothy Gale, care nu mai e, nici pe departe, inocenta și drăgălașa fetiță. O aventură palpitantă, concluzia rebelilor e una singură "Dorothy trebuie să moară!" 

Păpușa de porțelan

"Popii, Zac și Alice au jucat de când se știu același joc a cărui acțiune se petrece într-o lume populată de pirați, tâlhari, sirene și războinici. Peste ei domnește Marea Regină, o păpușă de porțelan închisă într-o vitrină, ce îi blestemă pe toți cei care o supără. Acum ce trei au ajuns elevi de gimnaziu, iar Zach este obligat de tatăl său să renunțe la aceste fantezii. Când prietenia lor pare să se destrame, Poppy începe să o viseze pe Marea Regină- și fantoma unei fetițe care nu își va găsi liniștea decât atunci când păpușa va fi îngropată. Există o fantomă? Îi va lăsa pe aceștia în pace?"

Fata din gheață

"Un tănăr descoperă cadavrul unei femei su un strat gros de gheață dintr-un lac aflat într-un parc londonez. Inspector-șef  Erika Foster este chemată să conducă investigația pentru găsirea criminalului. Victima este o fată frumoasă și bogată, însă în cursul anchetei, Erika își dă seama că există legături între crima aceasta și uciderea a trei prostituate, toate găsite strangulate, cu mâinile legate și aruncate în apele din jurul Londrei. Ce secrete ascunde oare fata din gheață?"

Fata din tren

"Rachel ia în fiecare dimineață același tren, urmărind ritualul de dimineață a unui cuplu ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. I-a botezat Jess și Jason. Viața lor pare perfectă, până când într-o zi vede ceva ce o șochează. Totul se schimbă.." 
Romanul este pur și simplu senzațional și plin de răsturnări de situație, nu mă așteptam la acest final, dar merită nota 10 din partea mea!

Viața e ușoară, nu îți face griji

Această carte defapt o reprezintă continuarea cărții "Oamenii fericiți citesc și beau cafea". 
"Întoarsă din Irlanda, Diane este hotărâtă să înceapă o viață nouă la Paris. Cu ajutorul prietenului său Felix, deschide o cafenea literară, oaza ei de liniște. Acolo îl întâlnește pe Oliver, un bărbat blând și atent, care înțelege refuzul ei de a deveni din nou mamă, după pierderea cumplită pe care a suferit-o. Va avea curajul de a-și construi un nou cămin?"
Update: Am citit cartea într-o singură zi, e uper ușoară lectura, iar finalul este fericit, yey!


Aș vrea să îmi spuneți cum vi se par cărțile menționate mai sus? Tu ai apucat să le citești?
Ce citiți în momentul de față? Aștept recomandările voastre.

36 de comentarii:

  1. Tocmai am terminat, Cu pretul vietii, si vreau sa incep, Câteva motive să iubești viața.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre recomandările tale am citit doar Fata din tren. Mi-ar plăcea să citesc Fata din gheață. Lecturi plăcute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai am puțin și termin cartea Eu, și totuși alta de Jojo Moyes.
    Următoarea carte pe care vreau să o citesc este Fata din tren.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de carti! Nu am citit niciunul din volumele prezentate de tine, dar la un moment dat eram interesata sa mi-o iau pe cea cu Dorothy!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit Viața mea... Este superbă! Recomand cu mare drag cărțile lui Agnes Martin!
    Acum citesc Noduri scrisă de Domenico Starnone, e frumoasă tare tare :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit cartea 'Viața e frumoasă, nu-ți face griji' și pot să spun că mi-a plăcut mult. Doresc să achiziționez și alte cărți ale autoarei Martin-Lugand. Pe restul nu le-am citit, deci nu mă pot pronunța.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe ultimele doua le-am citit si eu si mi-au placut. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ultimele două cărți le-am citit si eu. Chiar mi-au placut tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cartile lui Martin Lugard ar trebui sa incep sa ale citesc si eu, am vazut ca sunt pe serii si mi-ar placea sa le parcurg.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ultima ma tenteaza si pe mine, dar am o carte pe noptiera de o luna pe care tot nu mai apuc sa o citesc. Of

    RăspundețiȘtergere
  11. Am citit "Fata din tren". Asa este, este un roman senzational. Merita citit! Celelalte nu le-am citit, dar sper sa ajunga cat de curand in mainile mele sa le rasfoiesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dintre cărțile amintite nu am citit niciuna, citesc ”Călător prin gânduri” și ”Darul lui Serafim”.

    RăspundețiȘtergere
  13. Viata e frumoasa ...am citit-o si eu, de fapt si primul volul. Imi place stilul acestei autoare. Dintre celelalte, Fata din tren mi-a atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  14. ultima carte mi-a atras atentia si chiar as vrea sa o citesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Hmm imi place sa citesc, 3 carti din cele 5 ale tale le-am pus si eu pe wishlist. primele trei mai exact

    RăspundețiȘtergere
  16. Vreau și eu sa am mai mult timp de citit. Momentan am o carte pe sfarsit si inca una de rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumoase alegeri. Agnes Martin Lugand imi place si mie cum scrie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fata din gheață este pe lista mea de dorințe în materie de lectură. Încă nu am avut ocazia să o achiziționez, dar o voi face curând.

    RăspundețiȘtergere