luni, 8 aprilie 2019

Esențiale pentru un machiaj de zi | Notino

Bine v-am regăsit fetele mele frumoase, aici unde împărtășim tot ce este legat de frumusețe!
Pentru mine luna aprilie a început cu o mulțime de cumpărături, de pe site-ul Notino, atât produse de make-up cât și de îngrijire.
Îmi place mult acest site, deoarece găsesc o multitudine de brand-uri, atât accesibile, cât și branduri de lux, unele dintre ele ar fi: Lancome, Armani, Estee Lauder, Calvin Klein, Hugo Boss, Versace, Dior, L'Oreal Paris, Vichy. Produse bune și pentru bugetul fiecărei persoane.
De această dată am ales să vă prezint esențialele mele pentru un machiaj rapid, fresh, de zi. Nu sunt genul care să aplice sute de mii de farduri, îmi place ca look-ul să fie nu prea încărcat, dar totuși de efect. Și în cele ce urmează am să vi le și prezint:


Vichy Mineral 89 Booster
Acest produs este un gel cu efect de fortifiere și reumplere destinat uzului zilnic, conținând 89% apă mineralizantă Vichy. Un alt ingredient care îmi place maxim din acest produs este acidul hialuronic. Îmi place consistența produsului în primul rând, se absoarbe repede în piele, iar după aplicare tenul se simte mult mai hidratat, iar pielea din jurul ochilor este mult mai netedă. Momentan îl folosesc și ca bază pentru fondul de ten, deoarece machiajul arată mult mai bine, întreaga zi.
Am testat și câteva mostre de creme din gama Slow Age și mi-au placut tare mult, aș vrea să le iau și în varianta full size.


L'Oreal Paris Infaillible Fond de ten
Eram curioasă de acest fond de ten cu aspect matifiant deoarece l-am auzit destul de lăudat în online. Dacă tot vine vremea caldă, un fond de ten matifiant ar fi mai ok zic eu, nuanța achiziționată de mine fiind 11 Vanilla. Prețul lui este accesibil, ambalajul practic, dozarea bună. Acoperirea lui este medie spre mare, și efectul matifiant se menține pe cam toată durata zilei.
Dacă vreți un fond de ten bun încercați L'Oreal Infaillible.


L'Oreal Paris Infaillible Blush Paint Pallete
Eu sunt genul de persoană care de multe ori nu poartă contouring, ci un simplu blush. Pot spune că am acasă o colecție destul de măricică, iar una recent intrată este aceasta de la L'Oreal Paris în nuanța Pink. Paleta este destul de versatilă, conține 5 farduri pe care fie le poți folosi individual, fie le poți combina cum dorești. Trebuie să recunosc că cele sidefate sunt favoritele mele, datorită glow-ului pe care îl oferă.



L'Oreal Paris Tattoo Signature
Până acum ceva timp trebuie să recunosc că nu prea mă aveam cu eyeliner-ul, și știti care era cauza? Că nu aveam un produs calumea, care să mă ajute în a trasa niște codițe perfecte. Cu acesta am reușit să mă înțeleg, aplicatorul fiind tip cariocă. Este și foarte rezistent, are și un preț mega bun pe acest site, așa că vă îndrum să îl achiziționați dacă vă place și sunteți mai neîndemânatice în a trasa tușul.

L'Oreal Paris Paradise Extatic 
Știu că la un moment dat acest rimel făcuse furori, toată lumea îl avea, așa că eu de ce să nu îl testez?
Până acum foloseam de la Oriflame, sau Melkior, dar cred că îi fac loc și acestuia în colecție. Îmi place maxim periuța în formă de clepsidră, îmi oferă volum și alungire, iar pe lângă asta are și ingrediente bune: ulei de ricin, ulei de argan, apă de albăstrele, vitamina E.
Textura parcă este ușor cremoasă, de un negru intens, însă e bine că rezistă întreaga zi, eu nu am avut probleme să se transfere. Voi ați încercat acest rimel Paradise Extatic?


L'Oreal Paris Infaillible Les Chocolats ( ruj lichid ultra mat )
Ce e mai bun am păstrat pentru final, rujul este accesoriul meu cheie care nu lipsește niciodată din geantă. Gama les chocolats este ideală, nuanța pe care am luat-o eu este 864 Tasty Ruby, pentru că eu ador roșul. Formula este catifelată, se aplică uniform pe buze, iar de aromă ce să vă mai spun? miroase incredibil a ciocolată, de aici și numele gamei. Rujul este foarte rezistent, îl pot purta cu succes întreaga zi, culorea este senzuală, mată și intensă.

Reducere la parfumuri !

Apropo, în perioada 8-15.04 Notino sărbătorește 15 ani, așadar ei oferă reducere de 15% la toate parfumurile. Atenție însă ea nu se aplică la produsele aflate la reducere sau în lichidare de stoc. Recunosc că lista mea este destul de lungă, dar sper cât de curând să pot achiziționa parfumul Black Opium de la Yves Saint Laurent  și unul de la Calvin Klein, Eternity Flame. Pentru a putea beneficia și voi de ofertă introduceți codul notino15ani în comanda dvs.

Ce ziceți fetelor de alegerile mele? Apropo, pe canal voi publica și un clipuleț unde testez aceste produse, așa că vă aștept cu mare drag și acolo. O săptămână productivă să aveți!

39 de comentarii:

  1. Arata tare bine produsele. Am si eu serul si rujul si imi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-ai luat o gramada de lucruri faine!💛 Am si eu paleta aceea de la L’oreal si este super.😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam ca au si nuanet de rosu in gama de rujuri, tocmai mi=am luat si eu unul din aceasta gama, doar ca ceva pe maro

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte fain produsele si sunt sigura ca sunt si foarte bune. Eu tot dau tarcoale boosterului de la Vichy si rujurilor Les Chocolats 😊

    RăspundețiȘtergere
  5. ma tot uit cu jind la vichy mineral, chiar e un produs pe care mi-l doresc enorm!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de lucruri frumoase ti-ai luat, sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am profitat de oferte si mi-am luat cateva chestiute!

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le folosesto cu placere 😍 imi place rujul si paleta sii..toate :)sunt super calitative..deocamdata nu am incercat nimic din aceste firme...dar pe viitor poate

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt minunate produsele alese, nu le-am folosit dar par super ok. Sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-au ramas cateva produse in minte si le voi cauta pe notino... sigur mai adaug ceva in cos :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce lucruri faine testezi. Imi plac o multime ... Sunt un fan de eyeliner, de aceea e pe primul loc. Apoi gelul de la Vichy, rujul mat si nu in ultimul rand tusul de gene.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fondul de ten de la Loreal e favoritul meu. Toate produsele brandului L'oreal sunt super!

    RăspundețiȘtergere
  13. Fondul de ten si mascara vreau si eu neaparat sa le incerc. Par tare faine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tocmai ce mi-am pus și eu o comandă pe Notino, mi-am luat parfumul Daisy Love Eau so sweet recent lansat de Marc Jacobs. E minunat! Dintre cele luate de tine, eu am avut și mi-a plăcut fondul de ten.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place gelul de la Vichy, cred ca mi s-ar potrivi si mie, iar fondul de ten cred ca este foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai o gramada de produse bune. O parte le am, dar mi-as dori si eu sa incerc mineral 89 de la vichy

    RăspundețiȘtergere
  17. Paleta aceea blush are toate nuantele pe care ti le-ai putea dori si e perfecta pentru primavara! Am sa o caut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt multe produse care imi fac cu ochiul aici. Chiar imi doresc si eu o buna parte din ele

    RăspundețiȘtergere
  19. Trebuie sa incerc si eu acel Booster de la Vichy😁 mai ales daca se poate folosi drept baza de machiaj 😊

    RăspundețiȘtergere
  20. Toate produsele L”Oreal Paris îmi plac, sunt de calitate.
    Aș încerca produsele pe care nu le am și cele propuse de tine.
    Trebuie să intru pe Notino

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca ti-a iesit un look super fain!

    RăspundețiȘtergere
  22. Notino are reduceri super faine, am profitat și eu de ele.
    Rujul de la L”Oreal Paris se află pe lista mea, la următoare comandă îl voi cumpăra și eu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cam aceleasi produse folosesc si eu pentru machiajul zilnic, dor ca in loc de fdt prefer bb cream. Xo

    RăspundețiȘtergere