sâmbătă, 20 aprilie 2019

Produse de make-up bune și accesibile | Noutăți Farmasi

Începutul lunii aprilie a venit cu o grămadă de lansări și noutăți în materie de make-up, iar astăzi vreau să vorbim despre Farmasi. Poate ați auzit despre acest brand, eu cu siguranță da! Am avut în trecut, și încă am pe acasă niște geluri de duș tare cremoase, un ruj roz superb, și niște oje, cam atât.
Când m-au contactat să îmi trimită câteva noutăți, deoarece s-au relansat, am acceptat cu mare drag. 
Îmi place să folosesc produse bune, și accesibile, produse românești

Mai mare mi-a fost surpriza când am văzut că la mine a ajuns o cutiuță extrem de girly, colorată, cu produse de make-up pe ea, o cutiuță pe care am să o păstrez la colecție! ( trebuie să recunosc că e una dintre cele mai frumoase pe care le am ). Pe lângă cutie am primit și un catalog cu produse, seamănă ce-i drept cu cel de la Oriflame, prețurile fiind mai accesibile, însă au cam de toate.
Cutia conținea produse pentru un întreg make-up, de la bază de machiaj, până la rimel și ruj. Am filmat și un clipuleț unde le testez așa că vă aștept și pe canal! 
Totuși am să vă povestesc puțin despre ele și aici pe blog.

Câteva caracteristici:

- sunt fără parabeni, triclosan, metale grele, fosfați, flatați.
- toate produsele sunt dezvoltate în Laboratoarele Farmasi și sunt testate dermatologic.
- nu folosesc ingrediente de origine animală
- nu testează pe animale.

1. Farmasi VFX Pro Illuminating primer- acest produs pare a fi o cremă iluminatoare, ce o aplic de regulă înaintea machiajului propriu-zis. Ea are rolul de a pregăti pielea, și a face ca machiajul să presiste pentru mult timp. După ce o aplici pe ten acesta parcă strălucește, este mult mai luminat și plin de energie. Este ușor hidratant, cu o textură non-grasă, ce se absoarbe repede în piele. Îmi place cum se comportă produsul și vi-l recomand.



2. BB Beauty Balm Cream, Light to medium 02- nu degeaba este cel mai iubit produs de machiaj de la Farmasi, căci și pe mine m-a cucerit de la prima aplicare. Crema BB oferă îngrijire pielii, dar și o nuanțare aproape perfectă a tenului dintr-o singură aplicare. Mă așteptam să aibă o acoperire mică, dar acoperirea este destul de mare, formula lejeră, fără să blocheze porii.
Aspectul pe care îl dă tenului este de semi-mat, nu lasă senzația de mască, și are SPF15 ceea ce mă bucură. Nuanța pe care am primit-o este Light to Medium, însă cea Light cred că mi se potrivea mai bine, deoarece sunt extrem de albă. :))). Produsul este de recumpărat, la 25 ron, merită toți banii!



3. Terracotta Blush Powder- acest fard de obraz este senzațional, cu o formulă obținută prin coacere, în cinci nuanțe diferite, pentru față și pomeți. Nuanța mea este 16, o culoare pură, usșor maronie, ce lasă un aspect strălucitor, nu știu de ce mi se pare a fi ca un iluminator. Formula este lejeră, textura mătăsoasă, și m-ar tentaa să cumpăr nuanța 05, care bate spre rozaliu. Cantitatea mi se pare enorm[, 10 gr, cred că îmi va ajunge o viață întreagă.  Nu-i așa că arată super drăguț?



4. Eye Pencil Express 04-  demult nu am mai folosit creioane de acest tip, și știți de ce? pentru că practic îmi agresam pleoapele deoarece nu erau cremoase. Ei bine acest creion de ochi kohl kajal este fain, pot să îl aplic cu ușurință, iar rezistența lui este extrem de îndelungată. Prețul lor este de 12 ron și se găsește în zece variante de culori diferite. Nuanța mea este de un verde intens, 04.



5. Mascara Starlook- eu sunt mare fan rimeluri, trebuie să recunosc. Gene false nu prea îmi place să port, dar încerc să aleg un produs care să îmi ofere ceea ce doresc. Ei bine, acest rimel este soluția, gene ca de păpușă îmi oferă, și nu glumesc când spun asta, efectul de gene false este real! Densitate și volum, negru intens, toate într-un singur produs, iar prețul este destul de mic 35 ron, în raport cu ceea ce poate să facă. Periuța mi se pare cu totul diferită față de alte mascara, reușesc să mă descurc cu ea foarte bine. Vă recomand mascara StarLook!



6. Intense Color Lipstick- în colecția mea mai am un astfel de ruj cu textură cremoasă de la Farmasi, un roz superb, pigmentat. Mă așteptam ca și acesta să fie la fel, însă formula este mult mai îmbunătățită, culoarea de 3 ori mai intensă. Nuanța care am primit-o eu este 107 Instigator, un vișiniu închis tare drăguț, în tendințe. Textura este mătăsoasă, nu usucă buzele, oferă hidratare și este îmbogățit cu ulei de avocado. Ambalajul este simplu, negru, dar elegant. Prețul lui este de 19 ron.



7. Ruj mat 04- acest ruj este perfect mat, o nuanță drăguță de roz închis ( 04 Perfect Rose ), textură foarte catifelată, și rezistent la transfer. Acoperirea lui este intensă, dintr-un singur strat. Ambalajul este simplu, mat, și cu siguranță acest ruj va fi purtat de acum încolo foarte des. Prețul lui este destul de mic, și anume 20 ron. Din câte am văzut în catalog aveți 12 nuanțe din care puteți să alegeți.




Mă bucur extrem de mult că am reușit să fac cunoștință cu aceste produse de la Farmasi. Cu mare drag pe lângă acestea de make-up aș achiziționa și câteva de îngrijire pe care le mai foloseam în trecut. Sunt curioasă cum vi s-au părut și dacă voi aveți produse de la ei care vă plac!
Eu mă pun să mai răsfoiesc în tihnă catalogul care are o mulțime de oferte tentante!
O săptămână minunată vă doresc!

14 comentarii:

  1. Numai minunății ai si toate arata atat de bine . Cutiuța e adorabila...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu un ruj de la Farmasi si chiar mi-a placut! Au si preturi foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele Farmasi sutn de calitate si super accesibile. Eu am avut un ruj de la ei pe care l-am adorat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa recunosc ca arata extrem de bine. Am si eu cateva din colectia veche, dar acestea parca arata mult mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer, am avut rețineri când am văzut câteva produse Farmasi, m-am gândit că la prețul acesta, nu pot fi de calitate. Acum, voi fi mai prietenoasă cu ele, deoarece, arată chiar bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar sunt de calitate, sunt si care au pret mare si nu fac mai nimic..

      Ștergere
  6. Nu am folosit nimic de la Farmasi. Ma atrag aceste produse si rimelul si rujul mi se par foarte tentante

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce de produse faine ai primit! M-ai facut curioasa tare cu bb cream-ul ala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cei de la Farmasi au produse bune asa ca imi doresc si eu sa incerc cat mai multe produse de la ei

    RăspundețiȘtergere